Bloggen

rugguggla!

Av
den
1 november 2018

Här sitter dom på rad…Ja jag vet, detta är inte ugglor, det är duvor! Men dom ser lika ruggiga ut som jag känner mig!

Det här är vad som är kvar av första snöfallet för säsongen, känns ganska skönt, det var liksom inte riktigt dags ännu!

Jag mår som jag förtjänar, nej nej, det gör jag inte. Tycker jag förtjänar att må bra, men det kommer väl. Idag kom medicin nummer fyra i posten, men ärligt talat så tycker jag att det enda som skiljer medikamenterna åt är namnet.

Idag såg min eftermiddag ut så här! Hundmatsfabriken är i full gång!

Det är viktigt att väga varje portion, de som ska få njuta av den goda maten är förstås Blinka och syrran Candie! Det blev tre veckors middagar till två hundar, alltså 42 portioner á 110 gram

Efter några timmars kockande i ugn och på spis så ser diskbänken ut så här, och då har jag ändå diskat upp under tiden..

Men visst är det skönt i morgon bitti då diskbänken åter är skinande ren!

Djuren tyckte det var en ansträngande dag och har inte rört på sig på flera timmar…

Lite lek och skoj får avsluta inlägget, lite kul att se redigerat foto där rynkorna slätats ut och håret fått en ny lyster!

Får jag presentera:

Lillasyster Tita

och lillasyster Tette

Vem passar i vilken hårfärg?

TAGS
9 kommentarer
 1. Svara

  meriotette

  2 november 2018

  Spännande hundmat syster, vad innehåller den? 🙂

  Som sagt i FB … det är nog mer det utslätade facet som gör att jag verkar passa i rött hår, för den färgen (och alla andra som går att uppbringa – har ju trots allt varit frisör 😉 ) har jag haft och såg inte klok ut, haha.

  Puss och kram! <3

 2. Svara

  Karin Eklund

  2 november 2018

  Ruggugglig kan man känna sig fastän man inte är en uggla 🙂
  Så himla duktig du är som lagar ordentlig och riktig mat i stora lass åt dina pälsklingar. Ett digert göra men när det väl är gjort har du säkert både sett till att Blinka och Candy har fått den bästa menyn som tänkas kan och säkert också sparat några slantar.
  Du passar bra också i ljust hår, Likaså Tita, som ändå är bäst i original och Tette som förutom originalet ser bra ut i rött hår. Rolig test!
  Ha en fin fredag Paula!

 3. Svara

  Anki

  2 november 2018

  Trist att du inte mår bra … hoppas det vänder snart!
  Du är verkligen duktig som fixar all hundmat själv – mycket jobb, men säkert bra för både jyckar och kassan.
  Kul med de redigerade fotona … du passar bäst den blonda hårfärgen tycker jag 🙂
  Önskar dig en bra fredag!
  Kram

 4. Svara

  "LillaSyster"

  2 november 2018

  Storkok och långkok! Bra jobbat – fixar du kattmaten också och vad gör du i så fall? Hoppas verkligen att du kommer tillrätta med ditt mående – det är ju en sådan energitjuv då man inte mår riktigt bra.
  Häftiga bilder på dig och dina systrar, jag säger blond, blond och black. Nu ska jag på den årliga kontrollen, eller vart annat år är det väl – men det känns inte som om det var så längesedan jag var. Men tiden går ju fort – mot mammografin. Ha en bra fredag och det var ju för väl att snön smält. Kram

 5. Svara

  Gun

  2 november 2018

  Skojigt med dom olika hårfärgerna! Tycker du passar bäst i blont, Tita i svart och Tette i rött.

 6. Svara

  Kicki

  2 november 2018

  Skönt när hundmaten är fixad och klar förstår att det är skönt när det är avklarat och inte minst när disken är färdig.
  Kram

 7. Svara

  Ninni

  2 november 2018

  Du är då matmammornas matmamma du! Smart att laga hundmaten – förstår att det blir både nyttigare, godare och billigare.
  Ja nog är du värd att må bättre allt och jag hoppas du får må som du förtjänar snart men antar att till den nivån lär du inte nå för åldern ställer ju till en del också. Du är värd att må som en ung Paula. <3
  En röd Tette och en blond Tita. Och du är då så bra som du är.
  Ha en skön helg. Kramen.

 8. Svara

  Ditte

  2 november 2018

  Att du inte mår bra ororar mig. Och visst borde det finnas smärtlindring att och medicin som hjälper. Du kan ju se vad medicinerna innehåller och jämföra….För vitsen med en ny medicin måtte ju vara att den ska hjälpa. Eller? Effektiv har du varit däri hundmatsfabriken. Och säkert uppskattas ditt kok av hundarna.
  Fotona var roliga.Jag tycker du är bäst som du är. Kanske en blond Tita och en svart Tette. Men ett original är ett original=fint.
  Kram!

 9. Svara

  ibod11 - Ingrid

  10 november 2018

  Rugguggla kan vi nog alla känna oss som ibland men du förtjänar verkligen inte att må som du gör. Det är inte konstigt om du inte riktigt tror att den nya medicinen kan göra skillnad. Man blir luttrad och ger upp lite efter ett tag. Men du är jätteduktig som sätter igång med storkok. Inte underligt om dina fina djur blir trötta av att känna de goda dofterna hela dagen 🙂 Väldigt mycket att ta in för vovve och katt 😀
  Du passar bra i alla de färgerna men jag tycker att du är finast i original 🙂
  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 267
 • 354
 • 1 626 652
 • 5 069
 • 65 363
Sök här