Godmorgon!

Dottern Saija här som skriver!

Nädå, mamma mår bara fint :P men hon har dataproblem. Bredbandsbolaget krånglar och hon kommer inte åt några sidor i utlandet. Med andra ord kommer hon inte ens åt sin egen sida eftersom den ligger på servrar utomlands.

Och eftersom hon inte kommer in på sin sida hittar hon inte vidare till er heller, därför är det lite tyst från hennes sida…

Idag ska de komma hit till oss och hälsa på, så hon återkommer nog inte på nätet förrän imorgon. Bara så ni vet :wink:

Kram Saija

0

10 Comments:

 1. Hälsa Mor så gott, och en dag hemma hos dej Saija, är nog bättre än att sitta här vid nätet, så liiite semester härifrån kan hon välan få, fast jag häckar ändå här och kollar efter hennes nya inlägg förstås, och hoppas det löser sej med nätstrulet :wink:

  Kramen
  från Eva

 2. Jag hade åxo problem med detta igår, även jag har bredbandsbolaget, men nu är problemet löst. Så nu kan man kolla på sin mail, 86 st mail så jag får gå igenom, dom flesta är från bloggar jag prenumerar på.

 3. tack . nu hinner vi andra att göra annat oxå , jag städade en bokhylla, tog dryga 2,5 timme… men vad gör man med alla deckare som rensats ut?förslag mottages.. på åter hörande, du har det nog merän väl bra där du är //lelu

 4. Ett par dagars bortavaro reagerar jag inte på. Tänk vad många det är som förväntar sig man ska skriva och uppdatera varenda dag. Inte sällan jag får gb’s inlägg med ‘hallååååå var är du?’ när man varit borta någon dag. Det finns ju ett liv utanför den här världen också om nu folk inte vet det. :D Härliga vinterbilder på dagsutfärden. Här är det -14 grader kväll och morgon till och från jobb. Det är vi skåningar inte vana vid inte. Gött när det knarrar under skorna. Mina kollegor på jobb höjer knappt ögonbrynen längre när jag stolpar in med sandaler utan strumpor oavsett temperatur. :D De säger ingenting längre, möjligtvis skakar lite på huvudet.

  kram
  /Catja

 5. men va tråkigt …hoppas att det löser sig

 6. hittade precis hit jag, Vad betyder Pörte? *nyfiken*

 7. Tack o lov att du, Saija, meddelar oss när något är fel !! Har ofta sagt till mina söner att OM något händer mig MÅSTE ni skriva några rader i min blogg, tvivlar på att de skulle göra det och Maken är ju inte datakunnig …
  Hälsa Mamsen ifrån ett snöfritt Island !
  Kramar, Doris

 8. Skönt att höra att det inte var så illa som sist..
  Nu ska vi hoppas att bredbandsbolaget får ändan ur vagnen så de fixar detta.
  Hälsa muttern så gott från nabokärringen :D
  Kram Synne.

 9. Men Paula, nu får dom väl fixa det här fort som sjutton, vi klarar oss ju inte utan Dej, har bredbandsbolget inte förstått det??

  Kom snart tillbaka!

  Kramen //annette

 10. Tjena! Måste få beklaga förlusten av kissen…så sorgligt! Men hon hade ett bra liv så länge det varade! Så resonerar jag om våran Fia också, vi bor ju såå nära vägen!
  Hoppas datastrulet löser sig!
  Kramen!
  Ragnvi

Kommentera