Bloggen

Håller er på halster…

Av
den
17 maj 2006

Inte visste jag att så många är intresserade av små kattbebisar!! Det bara dräller in förfrågningar om nya foton… jag har faktiskt tagit några idag, men jag behöver tid att lägga in dom på datorn också, så det får bli i morgondagens blogg…då har jag ju också sett till att du tittar in imorgon också, hihi!
Har också fått frågan vad vi ska göra med alla missarna. Dom ska säljas till bra hem såklart! Nu ska vi inte behålla någon från denna kull, vi kan ju inte behålla en unge varje år heller…
Förra årets kull sålde vi via Blocket, och vår ängslan över att kanske inte få dem placerade var helt onödig, dom kom från Falun, Ludvika, Västerås för att hämta godingarna!
I mitten av augusti är det dags för nya hem, kattungar skall till skillnad från hundar vara minst 12 veckor hos sin mamma.! Piano ska hinna lära dem allt hon kan, från att gå på låda till att jaga möss, klättra i träd och bli sociala trevliga katter som är vana vid både barn och hundar.

På tal om barn, högaktuellt att sprida denna symbol:

barnens rätt i samhället

Jag har inte velat kommentera historien om Bobby innan rättegången är klar och alla har fått säga sitt! Däremot står det ju helt klart att man inte kan ha sympatier för någon av de sk. “föräldrarna”!
Att sedan Jehovas vittnen varit på besök och konstaterat förhållandena utan att slå larm, utan väljer att säga att : “Även människor i misär kan vara lyckliga” är väl den värsta sortens hyckleri jag hört!

Tröstar mig själv och andra som också har regn och rusk på menyn idag med några bilder från förra veckans vackra vårdagar!

vy
Här är vi nere vid Säfssjön vid en udde som kallas Gröna udden, men som vi kallar Hundudden, för här badar många av byns hundar!
Tryck här nedanför för att se resten av bilderna

solberget
Lite snö ligger fortfarande kvar på Solberget, vinteranläggningen

loppan badar
Loppan tar ett dopp, helst bara för att svalka magen.

hasse
Långt borta på udden skymtas Hasse o Larissa

eka
Här behövs nog ösas innan man kan ro iväg…

TAGS
2 kommentarer
 1. Svara

  mmariannE

  17 maj 2006

  Nu har du ju svarat det jag gick och funderade på! ( vart missarna skall ta vägen) Har liksom inte kunnat låta bli att tänka på det för jag bara Älskar katter och precis som med barn så vill man ju att dom skall komma till och ha ett bra hem.
  Jag har också väntat med att skriva nåt om “Bobby-historien” tills det liksom var klart. Och nu kommer massa annat ivägen men visst har vi åskådare/medmänniskor behov av att uttrycka sina åsikter om det här.Fina bilder igen Paula och såklart tittar jag in imorgon igen. Är sååå nyfiken på om dom öppnar ögonen!// Jo, mellansonen och jag är väl lite lika både till sätt och utseende ( alltså som jag såg ut när jag var yngre innan fetman och rynkorna slog till hahaha)Enda är längden där han e 1.96 och jag 1.64 eller nåt (jag HAR varit 1.76 minsann). Och Jodå han läser allt men vi komunicerar mestadels över msn och han lägger sina kommentarer där! Jag har flera som läser men inte skriver nåt av släkten eftersom vi kör msn istället.//
  Ja, jag håller med dej om avbrott i skolan . Det känner man ju bäst själv vilket som e bäst! Mellansonen just har ju haft avbrott 1 år sen han muckade från lumpen men börjar nu till hösten. Han har istället pysslat med sånt som han gillar att göra och jobbat lite här o där samt läst engelska på kvällarna. Sen om det finns jobb eller ej .. beror nog på vilken kommun man bor i. I Halmstad just blir sonen överöst med jobbmöjligheter och har aldrig varit nåt problem. Inom Vården tror jag man kan söka och åtminstonde få tillsvidareanställning.
  Ha en trevlans Onsdag ( min Bästa dag för då är det LOST på TV) så höres vi!
  /M

 2. Svara

  Catja

  17 maj 2006

  Tænkte væl det att du inte skulle behålla alla katterna. Pjuuuiih! Att Loppan vill doppa magen i det kalla vattnet! Ha, du hade aldeig fått en saluki att ens doppa så mkt som en liten tå!
  🙂
  Det dær med Bobby och andra ungar som far illa…hemskt hemskt men samtidigat så skrivs det så mkt att man till slut inte ens orkar øgna igenom det. Hoppas i vilket fall att båda får långa straff och att det kanske kan skræmma ngn att gøra sådant. Tyværr gør det væl inte det då det ær sjuka mænniskor vi pratar om. STrænga straff, lagar och regler stoppar tyværr inte sådana før så tænker de inte…

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 599
 • 681
 • 1 603 739
 • 5 032
 • 64 895
Sök här