Bloggen

Slarviga jag…

Av
den
16 maj 2006

Än en gång har det besannats, mitt slarviga beteende!
Jag har frösått lite kryddörter som har tagit sig riktigt fint.
Tills….dumma jag ställer krukorna utomhus, och i förrgår glömde jag förstås att ta in dem på kvällen…
Gissa om vi hade en frostnatt…
Jag blir så trött på mig själv, jag ska nog hålla mig till dom vilt växande växterna, nässlor, groblad, harsyra o dylikt!

dollarplanta
Inte konstigt man aldrig blir förmögen…

Kattungarna växer och frodas, tur att inte Piano-mamma är som jag, hon glömmer minsann inte att mata sina bebisar!
Däremot är det fortfarande miss-sämja (haha) mellan Lyran och Piano. Råkar dom samtidigt befinna sig vid matskålen så blir Lyran arg och väser…och hon vill inte gå in i vardagsrummet där ungarna ligger!
Tack o lov kommer hon in i alla fall, hon sover antingen på köksstolen eller uppe på databordshyllan där hon har full uppsikt över vad som händer och sker!

kattmamma

Så hon blir nog ingen gullande kattmormor som sitter barnvakt åt de små!
Tur vi har Larissa som helt har tagit på sig den rollen, så fort det hörs minsta lilla pip från korgen så går hon dit, lägger sig nedanför och vaktar noga!
På torsdag när ungarna är en vecka ska jag ta nya foton på dem!

TAGS
8 kommentarer
 1. Svara

  Kajsa

  16 maj 2006

  Ska bli kul att se nya kort på kattungarna.
  Ha det så bra!

 2. Svara

  mariannE

  16 maj 2006

  Men ack så förargligt!! Slarvigt eller ej men vad tusan , du är väl ingen meteorolog heller? Ska tala om att jag gjorde samma sak här med min krasse … Ställde ut- trodde det skulle bli ok väder-blev frysgrader-krassen Hmmm tar seuj nog igen får vi hoppas för det var ju en present från Ada ju!! så lessen jag blev!!// Javiss vart det en Bra vägbeskrivning .. Jag skrattade så att tårarna rann må du tro men då vet jag ju liksom hur K tänkte när hon skrev det och vilken glimt hon har i ögonen!
  // Jasså ni har en prinsessa som ska till att ta studenten ? Häftigt! Vilken skola/linje går hon?
  Hoppas ni får himla roligt ( vad annars) och K ( alex tjej) lärde mej en sak när dom var här till mellansonens student för ett par år sedan … att hänga på en BADRING runt halsen!!! Säkert kort ihop med blomster ….
  ha det gott nu vännen och bon apetit!
  /
  M

 3. Svara

  Pialill

  16 maj 2006

  Vad trist..men lätt att glömma. 🙁
  Jag har mina småplantor ute som jag drivit upp i fönsterbrädan. Tagetes, flitiga lisor, surfinia och rosenskära och lite annat. Fast varje kväll täcker jag över dom så de inte ska frysa. De står på en bänk invid väggen på altanen. Lika bra jag går ut och bäddar om dom. :-)Det har varit nån – grad här med under natten som gick.

  Längtar till torsdag..vill se de små söta igen. 😉
  Kramkram!

 4. Svara

  Pia

  16 maj 2006

  Jo du, här är jag fastnade lite på min fotofilt, som jag nu kladdat med en stund..
  Vill inte du sitta och trona på min filt nu i sommar.. det hade väl varit för myspysigt. Så kunde du ta med alla groddar och gott från naturligheten runt dej..
  kattungar blir ju mer söta ju lite äldre de blir.. kul att kolla sen.
  Frostnätter hos dej.. ja nästintill här oxså, för det är riktigt kallt o ruggigt idag.
  Kram på dej o halka nu inte i groddburkarna..

 5. Svara

  Catja

  17 maj 2006

  Vad ska ni gøra med alla kattungarna?????

 6. Svara

  Anne-Lie

  17 maj 2006

  Du behöver inte känna dig ensam om att glömma bort växter… Jag slutade med blomrabatter för flera år sen, pga att jag inte orkade rensa bort ogräset… Gick över till krukor, men glömde vattna… Häromdan så ringde min morsa å frågade om hon fick sätta några blommor i mina tomma fönsterlådor vid min verkstad, jodå sa jag, men du vet att jag glömmer å vattna… Ja, gör det åt dig sa hon… I går var hon här å kollade hur dom klarat kylan…. Så sannolikheten för växternas överlevnad här har ökat… Jag tycker naturens växter är dom allra vackraste å dom sköter sig alldelens själv, perfekt för mig…:)
  Kram aw 🙂

 7. Svara

  Tina

  17 maj 2006

  Känn dig inte ensam om det jag är mästare på att glömma ta in det jag frösått åtskilliga småplantor har vandrat vidare pga min glömska så jag har slutat driva upp nåt själv 🙂
  Ha en bra dag
  Kram

 8. Svara

  Laila

  17 maj 2006

  Vad synd på plantorna! Det låter faktiskt som att det är ngt som jag mycket väl skulle kunna glömma också. *ler*
  Kul att få se nya bilder på kissemissarna:)
  kramis Laila

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 461
 • 520
 • 1 640 653
 • 5 100
 • 65 736
Sök här