Matrecept och kökstips

Hallonsås till grillat kött

Av
den
21 augusti 2012

Du behöver:
3-4 dl hallon
4 msk råsocker
2 msk worcestershiresås
2 msk balsamvinäger
1-2 tsk sambal oelek (stark!)
2 msk tomatpuré
en nypa salt

Koka upp bären med socker, worcestershiresås, tomatpuré och balsamvinäger och låt koka ett par tre minuter. Tillsätt sedan salt och sambal och ta av värmen och låt såsen svalna

Prova gärna, vettja!

TAGS
2 kommentarer
  1. Svara

    Mia

    21 augusti 2012

    Snor det rakt av! *L*

  2. Svara

    Ninni

    28 augusti 2012

    Tack! Den plockar jag med mig. 🙂

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
  • 109
  • 184
  • 1 684 402
  • 5 269
  • 68 123
Sök här