Hallonsås till grillat kött
Du behöver:
3-4 dl hallon
4 msk råsocker
2 msk worcestershiresås
2 msk balsamvinäger
1-2 tsk sambal oelek (stark!)
2 msk tomatpuré
en nypa salt
Koka upp bären med socker, worcestershiresås, tomatpuré och balsamvinäger och låt koka ett par tre minuter. Tillsätt sedan salt och sambal och ta av värmen och låt såsen svalna
Prova gärna, vettja!
	TAGS
									
Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor,  gammelfarmor/mormor
Mia
Snor det rakt av! *L*
Ninni
Tack! Den plockar jag med mig. 🙂