Himlen har fått en ny stjärna

7

35 Comments:

 1. Blinka kommer för alltid vara med dig Paula. Även hos oss som fått förmånen att träffa henne. Beklagar sorgen Paula. Kramar om <3

 2. Hon fick ett långt och lyckligt liv hos dig. R.i.p lilla Blinka!
  Kram

 3. Blinka, den allra finaste ?.
  Varma styrkekramar till dig Paula! ?
  Tänker på dig, känner med dig! ?

 4. Blinka, den allra finaste ?.
  Varma styrkekramar till dig Paula! ?
  Tänker på dig, känner med dig! ?

 5. Oj, det var tråkigt att höra! Hon har haft många fina år med dig och katterna.
  Kramar

 6. Så himla ledsen jag blir nu! Jag beklagar verkligen sorgen. Bliinka var ju din livskamrat och du hennes. Och du har ju så många glada minnen av henne här i bloggen. De kanske ger dig en liten tröst. Ger dig många, många styrkekramar.

 7. Men nej, vad ledsen jag blir för din skull. Men att älska en hund innebär även att ta det svåra beslutet när det är dags. Blinka lämnar ett stort tomrum också för oss som följer din blogg. Så sorgligt men ändå helt rätt att det blev så. Nu får du krama om dina katter lite extra och kanske titta på massor av fina bilder på din älskade kompis.
  Stora värmande kramar <3

 8. Jag beklagar sorgen ??
  Kramar

 9. Måste tillägga!,,, jag skrev inga frågetecken efter min kommentar, jag hade gjort ett hjärta!
  Kramar igen

 10. Jag beklagar verkligen Lider med dig Men jag vet också hur det känns att mista sin 4 fota vän Minns bara det rolga det försökte jag göra

 11. Älskade vännen, mina tankar är hos dig. Det finns inte ord i denna stund. Varmaste kramar

 12. Många varma kramar. Mins att ni haft många fina stunder tillsammans. Men jag vet det ät tufft. Kram,

 13. Så ledsamt men du har haft mycket glädje under åren. Kramar

 14. Så ledsamt Paula! Men Blinka har haft ett fint liv hos dig, hade inte kunnat ha det bättre. Tänker på dig o skickar många kramar!

 15. Så sorgligt! Blinka, en stjärna i himlen lyser ner till matte som saknar men minns mycket fint. Tröstekram

 16. Nämen ooooh! Många kramar! <3

 17. Så sorgligt! Tänker på dig, känner med dig! Kramar! <3

 18. Karin Swartling

  Så sorgligt. Tänker på dig.
  Många styrkekramar.??

 19. Karin Swartling

  Så sorgligt. Tänker på dig.
  Många styrkekramar.??

 20. Åh, så tråkigt!
  Vet ju hur det känns att mista en fyrfota vän!
  Stor varm kram till dig !!!

 21. Men näääää….. älskade lilla Blinka vad ledsen jag blir nu…..mitt hjärta brister och tårarna rinner. Att mista en vän och älskad familjemedlem är nåt av det svåraste man kan råka ut för. Sörj i ro och vet att hon springer på ängarna med många andra vänner, där på andra sidan regnbågsbron <3 Det är svårt, så svårt…..Kramar i massor!

 22. Vilken sorg. Allt stannade upp när jag läste.
  Jag ser att ni fick 14 år tillsammans, så mycket som hänt under den tiden
  Kramar i mängder även om jag vet att just nu hjälper det inte
  Sorgen har sin tid
  Det är lilla Blinka värd
  Du har gjort allt för henne

 23. R.i.p. lilla Blinka! Tänker på Dig Paula i denna svåra stund och sänder många styrkekramar. :(

 24. :'( Men vad sorgligt! Och vad jobbigt för dig. Känner med dig. Hade på känn att det varit nåt nu men hoppades att jag hade fel. En tröst i sorgen kan kanske vara att hon har haft ett så fint liv med dig så hon har inte kunnat haft det bättre. Men vad ensamt för dig och katterna utan Blinka. :(
  En stor tröstekram till dig.

 25. Meen så sorgligt… Blinka lilla stjärna…Kram!

 26. Oh, vad jobbigt. Beklagar verkligen. Vet hur det känns när ens djur får vandra till regnbågshimlen.

 27. Så trist! Du och Blinka – Blinka och du – Och så kommer det att förbli. Men på ett helt annat sätt. Många kramar och tankar till dig.

 28. Så sorgligt, tårarna började rinna, vi läsare kände ju henne, vet hur mycket hon betydde för dig.

 29. Åh så tråkigt! <3

 30. Att förlora ett husdjur är att förlora en bit av sig själv. :'(

 31. Det är dessa dagar man fasar för men jag hoppas att alla fina minnen av din fyrbenta vän så småningom ska få dig att le av tacksamhet även om saknaden aldrig försvinner??

 32. Varma kramar till dig … du finns i mina tankar.

 33. När Moffi fick gå och jag grät floder så veterinären till mig
  ” Det är den sista och största käröekshandlimgen du kan göra för din 4 fyra familjemedlem
  Det är så så svårt och jag vill bara krama dig…men Blinka har inte längre ont …?

 34. Men oj vad ledsen jag blir nu… Fast vi vet ju det – vi har dom till låns ett tag och får njuta av våra fyrbenta vänners kärlek och glädje så länge det varar. Men visst är det svårt när dagen är kommen och jag lider väldigt mycket med dig nu.
  Största KRAMEN!!!

Kommentera