I like / Jag gillar

P1070024

Idag har grannens hästar börjat flytta hem till vinterhagen!

P1070026

Här kommer hon, med ett gäng!
Snart kan jag åter titta på hästrumpor från mitt fönster, I like!

Torsdagstema

0

16 Comments:

 1. Sååå fina de är, jag tycker att hästar är så vackra och luktar så gott, tyvärr skulle jag aldrig våga/kunna rida! Kul för dig att få tillbaka de fina grannarna!

 2. Ja nu drar de ihop sig till vinter och hästarna inne på natten. Sommarbetet är slut. Men här nere tror jag inte de flyttar in redigt ännu, idag har vi 22 grader varmt och grödan är fortfarande god.
  Gissa om jag tänker tillbaka och saknar mina små pollar :)
  Hoppas allt är bra med dig annars Paula.
  Kramiz

 3. Skulle också vilja bo lite lantligare med häst o korumpor
  utanför fönstret, mysiga bilder :-D

 4. Vilket trevligt sällskap du får!

 5. Vad fina de är och vad härligt att ha hästar direkt utanför fönstret!

 6. Bra att du får hem dina fina grannar.
  Ja sommaren börjar rinna mot sitt slut, nu väntar jag med glädje på trattkantarellerna för nu har vi äntligen fått regnet som vi har saknat.

  Ha det gott.

  Tjingelingen från Rantamor.

 7. Perfekt för dig, om dagarna skulle bli långa.
  Du bor så himla vackert och verkar ha de mest underbara grannar!
  Här väntar jag på att mina två fyrbenta ska komma in för kvällen. Men det
  är alldeles ljummet ute så de har det säkert kul ute.
  Ha det gott!
  Kram

 8. Visst är det mysigt att se hästar i hagen genom fönstret, för jag ser dem också titt som tätt. Njuter som bara den av det och är lycklig att jag bor på landet.

 9. Nu måste jag ju ärligt medge att jag gillar ATVn mera än hästerna. Är ingen direkt fan av djur om man säger så. Men kusarna “joggar” ju så fint så;-)

  Svar: Tog bilden med fokus på morotsblomman.Rätten bestod av scampi med massvis av grönsaker och ris förståss. Men det framgår inte av bilden, det har du rätt i. Så det hela såg faktiskt ut som en sallad nu när du säger det. Men jag kan försäkrar att min kompis Yvonne inte är en kossa = hon hade aldrig klarat sig på bara kofoder;-)

 10. Så fina hästar! :thumbsup: Kram!

 11. Så vacker nordsvensken (är det väl?) är med sin långa man och så trygga de verkar vara som finner sig i att traska intill fyrhjulingen. Nu får du en härligt trivsam utsikt igen! :-D

 12. Wow, så mysiga bilder, såna grannar skulle jag också vilja ha! Må så gott!

 13. Ja, det där har man varit med om :) Det är blandade känslor när hästarna tas hem från sommarhagen. Nu blir det mer jobb med mockning, utfodringar och annan skötsel, samtidigt som det blir enklare att umgås med hästarna och rida, om man har inridna hästar.

 14. Jag bytte ju hästar mot hundar för några år sen. Flockgemenskapen är det samma men med hunden går inte att jobba från ryggen. Just därför att det är samma sak att jobba med häst eller hund, gör mig imponerad av att se henne komma med hästarna lösa. Hur ofta ser man det? Typ en gång per år i Glober på förställning vid Sthlm Horse Show.
  Läckert!
  /P

 15. Härliga bilder… förstår att du gillar dina grannar och att se hästrumpor från köksfönstret :) Visst är det mysigt med hästar!
  Kram

 16. Vilka vackra hästar!

Kommentera