In i dimman…

..kan man hamna på lite olika vis…

dimma2

den här dimman kom smygande över sjön igår kväll redan vid femsnåret då temperaturen började falla.

dimma7

Plötsligt hade vi en minusgrad och det var faktiskt ett tag sedan

dimma6

vacker som en oljemålning var kvällsvyn..

I förmiddags (kan ju inte säga morgon när klockan är över nio :mrgreen: ) när jag satte mig vid datorn så fick jag upp en text som har börjat bli alltför vanlig, min sida kan inte nås eftersom bandbredden tagit slut!
Mysteriet med bandbredden är för mig en gåta, jag begriper endast att jag har ett visst utrymme som i slutet av månaden ofta tar slut. Och den tar slut av trevlig orsak, nämligen för mycket trafik på sidan! :lol:

Men nu frågade jag mitt webbhotell om de inte kunde fixa till detta en gång för alla, om jag nu har mera trafik än vad jag betalar för, ja då får jag betala en slant mera och få mera bandbredd!
Inte konstigare än det, och nu har vi med gemensamma krafter fixat det, mitt webbhotell Manufrog och jag.
Kan bara säga att jag är jättenöjd med deras tjänster, uppstår problem så får man snabbt svar och hjälp.

När jag nu ändå höll på att kolla på besöksstatistik och annat så la jag märke till de mest sökta termerna som gjort att man hamnat på min hemsida.
Du kan aldrig gissa vad som toppar listan, nämligen:

1/ flodhäst 4614 träffar
2/ vägglöss bett 4207
3/ finsk julmat (nu börjar det likna något :grin: ) 2762
4/ tjälknöl älg 2382

Ja jag säger då det.. :mrgreen:

google

..på tal om google..

Idag fick jag ett ytterst beklagligt SMS…..en påminnelse från min tandis om en viss tidpunkt imorgon då jag ska infinna mig i tandläkarstolen!
Hoppas nu att hon gör ett bättre jobb med lagningen så fyllningen sitter kvar denna gång!

0

11 Comments:

 1. min man är stolt ägare av en liknande google tröjan….

 2. Usch!!!
  Ja inte dimman men det där sms.et matte får rysningar bara vid tanken. Två besök förra veckan räcker och nu ska bara en enorm femsiffrig summa hittas till alla åtgärder.
  Blääää!

 3. :grin: haha vilken fin Tskjorta den vore någonting till farsdag .Underbara bilder .Underliga träffar du fått . Det där med bredband förstår jag inte här kör vi på hur mycket som helst ,kram Nette

 4. Dimman gör det lite trollskt och vackert. Tandläkare=rysningar :smile:

 5. Ja men finsk julmat köper jag men de andra sökningarna :?: :mrgreen:

  Min dotter tog en fantastiskt fin dimbild med mobilen för ett tag sedan, sen dessa har jag väntat på dimma, men då behagar den förstås inte att dyka upp.

  Kram o trevligaste helgen till dig!

 6. Vackra dimmiga bilder, som vanligt lyckas du med naturfotografering…. :razz:
  Jag gapar lite förvånat över din besöksstatistik…men kul var det att se! Det där är inget jag kan kolla men det vore intressant att veta :shock:
  Fredagskramen till er i Pörtet, hoppas ni får godis o inget bus….eller förresten, bus är också kul ;-)

 7. Ja, de på Manufrog är helt underbara! Jag använder också deras webbhotell och får hjälp snabbt och enkelt när något krånglar!

 8. Lycka till idag, bara att gapa stort, knipa ihop ögon och händer och försöka att tänka på något annat. Själv kom jag precis från naprapaten, två “knäck” i nacken, ström i armen, träningsövningar att göra hemma och tillbaka om 14 dagar! Men hon berättade något intressant för oss kattägare. Att då katten spinner så läker den sig också själv på cellnivå, genom vibrationerna som uppstår. Forskning pågår om de här vibrationerna även kan påverka oss människor….. Jag tror det, för både Smulan och Elvis ligger gärna på stället där jag har ont, de både spinner och värmer. Tron kan ju försätta berg…. så två “knäck” i nacken, ström och nu Smulans läkande effekt! Ha en fin helg! Kram

 9. Underbara bilder!
  Tycker dina sökord är helt okey, jag har sådana som; erotiks dans, porrklubb, call girl, eskortclub m.m. Lite så där…. ;-)

 10. Hej!
  Hittade din blogg via Syssis små funderingar och har nu läst bakåt. Härligt! :)
  Dagens “dimmiga” bilder är trolska och jättevackra.

 11. Vad kul att ha lite statistik och se vad de söker på för ord för att hitta till bloggen. Jag har nu letat och hittat, som jag tror hjälper mig att se vad sökorden är.

  Tröjan var kul :-D.

Kommentera