Jag har läst..

Upplev Sveriges natur Bokomslag Upplev Sveriges natur
Martin Emtenäs
fakta natur
Bonnier fakta / Naturskyddsföreningen
2014
315

Följ med Martin Emtenäs på upptäcktsfärd genom Sverige.
Med stor sinnlighet och närvaro skildrar Martin Emtenäs och Mikael Gustafsson i både text och bild vårt vackra land.
Följ med dem på en resa till 96 undersköna naturupplevelser.
Var med och spana på fjällräv i Stekenjokk, upplev Ängsös skira vårgrönska eller det sällsamma ögonblicket då solen går upp över Kopparhatten i Skåne. Här får du ta del av det vackra Sverige har att erbjuda - från de allra mest storslagna och välkända landskapsvyerna till Martins och Mikaels egna unika favoritplatser.

0

One Comment:

  1. Oj, oj, oj vad böcker du slukat! Jag satte mig i skuggan idag med en tidning, det var vad jag orkade att koncentrera mig på i värmen. :) Ha det bra! Kram

Kommentera