Jag har läst..

Vänskap & varma tassar - berättelser om människans bästa vän Bokomslag Vänskap & varma tassar - berättelser om människans bästa vän
se lista nedan
husdjur
Brombergs
2018
141 - 10 berättelser

Vi svenskar är ett hundälskande folk! Och statistiken säger att hundägare skrattar oftare än andra.
Hunden fyller en viktig roll i våra liv. Den tar oss med på dagliga promenader, är en unik samtalspartner för förtroliga samtal och erbjuder en varm päls att dra fingrarna igenom.
I denna härliga presentbok berättar några av landets mest uppskattade författare och skribenter om sitt liv med hund. En varm och underhållande samling texter som också bjuder på stråk av vemod och sorg när de skildrar den unika relationen mellan människa och hund.

Medverkande författare:
-Majgull Axelsson
-Göran Greider
-Johan Hilton
-Anneli Jordahl
-Martin von Krogh
-Sara Paborn
-Stina Stoor
-Carl Otto Werkelid
-Klara Zimmergren
-Helena von Zweigbergk

Jag gillade skarpt åtta av de tio berättelserna och kan varmt rekommendera boken till alla som har/har haft ett nära förhållande till en hund!

0

3 Comments:

  1. Åhhh tack Paula, den måste jag läsa <3
    Kram på're

  2. Glömde ju….så fint du fått på bloggen, sommar och härligt, vackert :)

  3. Den där boken låter spännande att läsa. Visserligen har jag ingen hund, men flera av författarna tycker jag är intressanta. Undrar om jag kan gissa vilka de där två är? ;) Mina gamla föräldrar har varit aktiva i PRO sedan många år. Här i Västervik verkar det inte var någon fart på dem. Jag kanske ska kolla till hösten. Just nu grejar jag mest i trädgården.Promenaden idag blev till städning i huset istället. Det var så kallt att vi tog bilen till stan istället för att gå. Sedan fikade vi!!!Ja, tiden kommer nog att gå men vi måste synkronisera en som varit passionär i 9 år och en som just blivit passionerad. Vad tror du din präst säger om det :)
    Kram

Kommentera