Kvinnor i sina bästa år!

Efter en tung vecka tror jag det är dags för en repris av en gammal favorit för att få upp mungiporna lite inför helgen!

tattoo

Vi kvinnor har:

1. Istället för dubbelhaka – SMEK-BACKE

Så mjuk, så mjuk är huden här. Ett ställe att varligt och eftertänksamt smeka för att locka fram kloka tankar och bra beslut.

2. Istället för rynkor – LIVSLINJER

Ansiktet är livets gästbok. Här har lycka, sorger, skratt, smärta, stolthet och oro lämnat anteckningar efter sina besök. Bär linjerna livet skrivit till dig med stolthet.

3. Istället för påsar under ögonen – TÅRKUDDAR

För att de dämpar tårars fall och låter sorgen landa mjukt.

4. Istället för gäddhäng – ÄNGLAVINGAR

Lite svirr under överarmarna visar att du varit med förr. Ett bevis för att du besitter lite av den överjordiska klokhet och gudomliga mognad som 20-åringar bara kan drömma om.

5. Istället för ridbyxlår – GUDINNEBOLSTER

Sååå mjuka att smeka och vila mot. Kraftiga? Nej kraftfulla ! Troget bär de dig genom livet.

6. Istället för bilring – NJUTNINGS-SOUVENIR

Ett kvitto på att du flitigt turistat i njutningens land, tagit del av fantastiska njutningar och har vett att uppskatta livets goda.

7. Istället för celluliter – AFRODITE-SKÅLAR

Som små fördjupningar att utforska för en älskares smekande händer.

8. Istället för hängbröst – GODISPÅSAR

De kanske inte längre är de toppiga gräddbullar de en gång var, men oj vad mycket njutning och kärlek de har givit både partner och barn.

9. Istället för ryggfläsk – KÄRLEKSHANDTAG

Vi importerar och direktöversätter det engelska uttrycket “love handles” rakt av. Greppvänliga kvinnor uppskattas ofta av de riktigt goda älskarna.

10. Istället för tunt hår – SILKESFLUFF

Skandinaviskt skirt, mjukt och lent. Ett hår som har lätt till lek med vinden.

alskadigsjalv

Trevlig helg alla underbara vänner! Tack för att ni finns! :kiss:

0

6 Comments:

 1. Jag kan pricka för många av de där jag. :wink:

 2. Tack för att just DU finns…nu fick du mina mungipor att höjas uppåt många snäpp….Bamsekram :love: :love:

 3. Så himla bra! Dina översättningar låter betydligt bättre än de gamla vanliga. Nu känner man sig nästan lite unik och vacker. Dagen är räddad. Kram

 4. Det här ska jag spara och printa ut och sätta på väggen i provrummet kanske vi tyst på alla som klagar på sin kropp (99,5%)Trevlig lördagskväll ,nette

 5. Haha, du är rolig du!
  Vilken fin bild du satt in på dig, förresten! Där finns varken det ena eller det andra av det du räknar upp i det här roliga inlägget!
  Har läst ikapp mig lite och det går ju bra för dig, det gläder mig, sen går det väl upp och ner lite, men livet är ju sånt…..
  Du, jag ger inte Gone Girl ens en svag trea, så då är vi två, jag tror jag ger den 1½ poäng bara, vad var det för hype om den boken……nix, jag håller med dig och då är vi dom där miljonerna plus mig också!
  Agneta kram

 6. Haha… det gäller att se saker och ting från den ljusa sidan :)
  Skulle skriva iförra kommentaren… glömde… gillar din nya vårliga header… såå fin!
  Och ja, vi är nog ganska lika när vi går på våra promenader… varför gå den närmaste vägen, när man kan gå runt och upptäcka nya saker varje dag :)

Kommentera