Och det var måndag morgon…

0406d

Så här började jag min måndag…
I min lilla kuvös till sovrum skulle jag bädda. Det innebär att man får flytta sängen för att komma åt..
Men det blir trångt för min breda rumpa..

0406c

..som inte bara kommer åt vasen fylld av grus utan också drar med sig hela gardinen och gardinstången…

Jaja, då blev sovrummet städat och fint 8)

Regnet stod som spön i backen, jag letade fram Blinkas regnkläder men tyckte synd om henne för det kan inte vara så skönt att gå i en gummidräkt som skaver mot naken hud…

0406a

..jag tycker allt mig se en aning av förebråelse i blicken…

0406b

Helgen har varit lugn och tråkig, jag har försökt återerövra mina vandringsstigar genom skogen men som synes är de inte helt snöfria ännu.
Fram tar man sig dock, och det är skönt att kunna utvidga promenadstråken efter vintern.

Nu väntar en vecka med ostadigt svalt väder, min förhoppning är att regnet sköljer bort och smälter den sista ihärdiga snön som ligger kvar så våren kan komma igång på allvar!

citat5

Snälla, låt mig snart börja känna lite livsglädje igen!

0

12 Comments:

 1. Kram….den kommer jag lovar

 2. Jaaaaaaaaa, jag hoppas verkligen du kommer känna livsglädje snart igen. Försök hitta en stor ljuspunkt som du kan se fram mot, kanske dotterns nästa besök, eller ditt besök hos henne. Jag lovar en dag har du gått vidare, glömt, slängt alla känslor för honom o ja, känner livsglädje igen. Jag vill den dagen är nära, väldigt nära för din skull. Kram Kram Kram

  Kramiz bästaste du….

 3. Kan bara hålla med föregående… visst kommer livslusten och livsglädjen tillbaka… det kan ta lite tid, men det kommer att fixa sig!
  Kram

 4. Om jag skickar en lång, varm kram, så kanske isen och snön smälter…allt börjar tina så sakta och värmen sprider sig in till hjärtat, ända längst in till den mörkaste vrån. Där tänder den ett ljus som till en början fladdrar lite stilla men sen lyser allt klarare och renare….det önskar jag :love: :love:

 5. Här är det snöfritt, men så har det ju varit mest hela denna sk vinter, som mest varit som en evighets lång, mörk och regnig höst. :( Det har verkligen inte varit till det bästa för humöret, så solljus och värme kan vi alla behöva nu. Förra helgen bjöd nästan på försommar känsla, men det blev kortvarigt för sen blev det kyligare igen och nu är det regnigt och grått.

  Hoppas vädret blir bättre snart så att du kan ge dig ut på dina upptäcktsfärder med Blinka och kameran.
  KramKram! :love:

 6. Doris Adamsdóttir

  Hoppas livslusten kommer när du kan vara mera ute ?
  Kram

 7. Doris Adamsdóttir

  Ska sluta försöka göra hjärta här, hade glömt att det blir bara till frågetecken :wink:

 8. Ingegerd Holmsten

  Ja, det är hemskt då livsglädjen försvinner, jag vet just nu. Men så plötsligt kommer en strimma av sol och och att få glädjas åt djuren och ha dem hos sig är välgörande. Hoppas Du har något gott att äta och orkar läsa en bra bok. Kram!

 9. Nämen, har ni snö kvar fortfarande, i skåne blommar rapsen såg jag igår. Ja du Paula den som inte har jobb ser till så hon får det *L* Men rent fick du ju sovrummet i rappet.
  Kram

 10. Vilken start på veckan :cry: Börjar äntligen få lite vårkänslor igen, dom försvann med kylan å blåsten några veckor. Har tvättat fönster å har rena fina fräscha gardiner på tork ute :)

 11. Jag har ju Berra i en ganska eländig deppighet just nu. Han tycker att det är onödigt att vakna över huvud taget.
  Han har legat i två dar nu, utan att ta sig ur sängen. Dvs han går upp klär sig och äter frukost, sen lägger han sig uppe på sängen med en filt över sig och sover bort hela dan.

  Men i ditt fall tror jag säkert att du kommer på banan igen.
  Kramen/Kicki

 12. Vi har också haft svalt väder länge nu. Feb var varmare än Mars och minusgraderna fortsätter att härja på nätterna så snösmältningen står still.

  Jag tror att din livsglädje lurar bakom hörnet, snart händer något positivt ska du se.

  Kram

Kommentera