Långväga besök från Jämtland

Igår fick jag besök av min fina bloggvän Ingrid

Hon skulle åka ner till sin son i Uppsala och då hon skulle mellanlanda i Dalarna var det ett perfekt tillfälle att ses IRL “på riktigt”

På nolltid hade hon charmat inte bara mig utan den annars skeptiske prins Daniel!

Vi hade förstås massor att prata om, vi har genom våra respektive bloggar lärt känna varandra under några års tid, och det var då inget fel på munlädret på oss två!

Jag fick en så fin present, en vacker keramikmugg tillverkad av Nordic Kiwi i Oviken och en stor påse té från Brunkullan i Jämtland!
Tack för den så generösa gåvan Ingrid!

Daniel kände direkt att här var någon som älskar hundar så han lade sig tryggt tillrätta och sov i hennes knä medan vi tjejer bara pratade och pratade!

Det blev också en promenad i byn förstås, tack o lov hade det ihållande regnet äntligen gett sig, men det var väldigt vått i marken och någon promenad i trädgårdarna vid Carl Larssongården var inget mysigt alternativ.

Istället tog vi en promenad till kyrkogården där Carl Larsson med ättlingar vilar, och gick en sväng ner till sjön Varpan.
Det började suga i magen och vi funderade först på att äta buffén vid Hyttstugan men deras utbud av veganska alternativ var skralt samtidigt som en hel turistbuss precis parkerat, så vi valde byns Pizzeria istället och vi blev både mätta och nöjda.

Sen var det dags att säga hejdå för den här gången.
Vem vet om jag en vacker dag stiger på tåget till Frösön, jag fick en inbjudan och tanken lockar att ses flera gånger och kanske blir det i Ingrids vackra hemmatrakter!

6

25 Comments:

 1. Så mysigt att träffas och umgås. Daniel ser väldigt nöjd ut i hennrs famn.
  Kramar från oss

 2. Såååå sympatiskt Ingrid ser ut. Ni två är nog som gjorda för varandra kan jag tänka mig. Det är så skoj när det säger klick direkt och man märker att personkemin funkar.
  Nu när du inte bor “in the middle of nowhere” längre är det ju faktiskt fullt möjligt att ta sig uppåt och/eller neråt landet;-)

  • Haha, ja det underlättar något…vi får se om jag sätter mig på tåget en vacker dag, skulle gärna ses igen och även se Östersund

 3. Så kul att ses! Man känner ju varandra så väl genom bloggen, så man har mycket att prata om.
  Otroligt att Daniel också gillade Ingrid.
  Ha det fint ! Kram!

  • Ja Daniel är en försiktig general, men han blev charmad….Jag har mött många bloggvänner och alla har varit minst lika trevliga som jag trodde!
   Kram

 4. Mirjam Halvarsson

  Men ååååååå så roligt att ni fick ses <3 Vilket härligt möte och Daniel ser verkligen ut att trivas där i knät :) Hoppas att du åker uppåt, så att ni kan träffas flera gånger <3
  Kram på're

  • Ja viljan och lusten finns absolut att ses igen. Och nog var jag lite paff när jag varnat Ingrid om min lite försiktiga pojke och så står han svansviftande där och vill upp i knäet på nolltid! Helt rätt kemi där!
   Kram

 5. Det är något alldeles speciellt att träffa bloggvänner. Man har ju på sätt och vis redan träffat varandra så många gånger redan. Så fint att läsa om Ingrids och ditt möte IRL.
  Givetvis ska du dra iväg till Frölunda.
  Ha det gott!

   • Jadå jag förstod vad du menade! Visst är det som du säger, man känner redan varandra. Ändå tycker jag att det är lite pirrigt vid varje första möte, för tänk om man bildat sig en helt felaktig uppfattning om någon?
    Hoppas ert liv ser glatt och ljust ut nu när restriktionerna snart är borta och ni förhoppningsvis har sålt fastigheten. Saknar dina ord och bilder på bloggen!
    Kramen

 6. Trevligt med så go kompis för både dej och Daniel. Du måste besöka Frösön vid tillfälle där är så vackert. Vi har varit mycket i Huså och då besökt Frösön också.
  Muggen är jättefin, tänk så gott teet eller kaffet smakar i den.
  Vilket väder det varit idag. Sååå vackert på vägen hem till Småland.
  Önskar dej en solig å fin söndag….

  • Så nu har ni lämnat bruket. Jag förstår att landskapet är som vackrast nu, tycker det nästan skiftar i träden dag för dag. Och sen plötsligt kommer en regn- och stormdag och alla vackra löv trillar ner och det blir förskräckligt tomt och grått. Men där är vi ännu inte! Ha det gott i ert Smålandsrike

 7. Vad trevligt att ses! Och det passade ju perfekt nu. Visst är “Blogglandia” bra på så många sätt. Så många möten som sker här.
  Fina bilder från ert möte och de på Ingrid och Daniel säger mycket.
  Vilken vacker mugg! Blir ett fint minne nu att använda till både kaffe och te.
  Och visst kommer du inom sinom tid att ta dig en tur till vackra Frösön.
  Kram

 8. Så kul att ni kunde träffas. Ingrid är liksom du, min kära Paula verkligen jättetrevlig på alla sätt och vis … och nu sitter jag nästan och blir lite avundsjuk. På dig som fick träffa Ingrid och på Ingrid som fick träffa dig …
  Jättefina bilder från ert möte – och så fin present!
  Önskar dig en fin söndag!
  Kram

 9. Det var så roligt att få komma till vackra Sundborn och träffa dig och Daniel. Det var med en väldigt bra känsla jag åkte därifrån och det är klart att du och Daniel ska ta tåget upp till mig. Kanske kan du och Anki komma samtidigt. Det vore fantastiskt kul :D
  Kram

  • se tidigare kommentar, tycker det var en härlig spontan idé som vi kanske vid tillfälle kan genomföra. Stort tack för inbjudan/Kram

 10. Vilken härlig bloggträff ni fick till! :-)

  Ha en skön söndag!

 11. Men så kul att ni fann varandra direkt, men varför inte, det var ju redan fixat via bloggarna.
  Daniel fann sig verkligen väl tillrätta.
  Kram

 12. Visst är det kul att återigen kunna träffa sina vänner och ha mysigt tillsammans – och mysigt verkar Daniel ha haft….. :-)
  KRAM/Susie

 13. Frösön dit gick min allra första flygresa =) måste varit i slutet av 80 talet, det var jag och en scoutledare till som fick flyga dit och representera vår scoutkår på ett stort möte. Vi var nog båda första gångsflygare =) Kul att ni kunde träffas, ta ni och åt dit du Daniel och Anki. Ha en bra kväll! Idag har det varit toppen väder =)

Kommentera