Bloggen Livets glädjeämnen!

Liten blir stor, ung blir …äldre

Av
den
18 januari 2015

Jag var en ung mamma, 21 år när dottern föddes.
Dottern skulle vara värre, första barnet kom när hon var 18
Barnbarnet Benjamin skulle komma att bräcka det rekordet, han var 15 när han blev pappa…

Och idag, och endast idag, blir densamme 18 år och myndig!

benne18

Ett rungande leve för Benjamin, han leve, hurra hurra hurra hurra :thumbsup:

jul2

I julhelgen träffade han sin dotter Vanessa, själv stora damen som snart fyller tre!

Ja jag vet, det innebär att jag nu har två vuxna barnbarn… 😆

tantmedduvor

Ja jag matar ju redan höns, ankor och småfåglar så varför inte duvor också 😀

mamma1

Men jag hänger inte läpp, gammal är äldst och det har också sina fördelar!

TAGS
5 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  18 januari 2015

  lyckans ost….mina barnbarn är fortfarande fyrbenta…. men jag lånar ju Love och Isak ibland 😉
  Kram på dig :love: :love:

 2. Svara

  Agneta

  18 januari 2015

  Oh, tänk, har han redan en liten tjej som är 3 år! I våra släkter här var alla gamla (!) när barnen kom…….det är så olika det där. Huvudsaken är att man mår bra och har det gott.
  Men du, det där med medborgarskap…..och pass, så krångligt det verkar. Och dyrt. Och den fria rörligheten. Och vad som duger som identifikation. Lurigt. Och sen är det trots allt nästan ingen som tittar på passet mer än när man ska byta flyg och har rasande bråttom, då är det kontroller på härsan och tvärsan…..förstår inte nåt.
  Kram

 3. Svara

  Titti Melender

  18 januari 2015

  Jag var också 21 och där var det stopp men det kanske kommer barnbarn, mina barn blir över 30 om de skaffar barn nu.
  Kram!

 4. Svara

  Malin

  19 januari 2015

  Men usch och fy vad tiden går fort, att sötnosen redan är (snart) tre år är ju helt otroligt!

  Jag fick mitt första barn några månader innan jag fyllde 29 år.

  Kram

 5. Svara

  Pernilla

  20 januari 2015

  Jag blev också tidig morförälder. Dock inte som du, riktigt. Det jag tycker är jobbigast är att jag inte har dem i närheten. Men alla väljer sina egna liv och min tid kommer väl så småningom. Grattis till den myndiga mannen!
  /P

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 45
 • 520
 • 1 578 080
 • 4 989
 • 64 277
Sök här