Nä nu backar jag bandet..

Ja inte till förra året, för då hade vi exakt samma väder som nu, men till igår, då det var vitt och glatt i spåret

1215a

Tänk, jag hann med en premiärtur med sparken innan värmen och regnet tog över…
Blinka är tokig av lycka när hon ser mig ta fram sparken, hon krumbuktar sig och rullar runt i snön som en liten vettvilling innan vi kommer iväg..

1215b

Utan att ta ett sparktag kan man från min gård susa nerför kullen i flera hundra meter, fast det vågade jag inte göra igår, då hade jag väl stått på näsan, och blir farten för hög tycker jag ganska synd om min lilla kompis där framför sparken med en galen matte bakom som gapar :”Akta, akta” hela tiden…vem vill ha vassa medar nafsande i svansen på sig…

1215c

Detta tycker jag är minst lika vackert som blomstrande sommarängar, så det så!

1215d

Nu har jag hamnat utanför kommunala tvättstugan, dit ska jag återvända i morgon med en lass tvätt. Och nej, vi tvättar inte byket i sjön om nu någon trodde det..

1215e

Precis utanför tvättstugan kan man medan maskinerna jobbar stå och njuta av brusande vatten

1212l

Jag har redan börjat använda julklappen jag gett mig själv, en kaffebryggarnas Rolls Royce!
Den glänser så man kan spegla sig i den, och är definitivt den mest exklusiva prylen i mitt kök!
Sanningen är att jag inte betalt ett korvöre för den utan ja har sparat premiepoäng när jag gjort marknadsundersökningar på nätet.
Och tänk, med hjälp av en inbyggd timer kan jag nu vakna till en ljuvlig kaffedoft som sprider sig från köket…

För dig som inte uppskattar vintern kan jag idag erbjuda något annat att vila ögonen på:

vanessadec2014

Min dotter har under helgen varit barnvakt till lilla Vanessa!

vanessadece2014

Ungen växer som ogräs och jag är glad att få ta del av härliga foton då och då på mitt gulliga barnbarnsbarn!

0

13 Comments:

 1. Så snäll hon verkar vara med hunden <3 underbart att se
  Vet du jag lägtar efter snö så jag blir tokig
  Vi har bara regn regn
  Hm

 2. Underbara vinterbilder att titta på när regnet faller från den grå himlen :thumbsdown:
  Men jisses vad tösen har växt!!!!!!!!!!! Jaja, tiden går och vi med den, sant, så sant. Kram på dig fina du :love: :love:

 3. Så söta de är där i soffan V & B :love: man riktigt ser kärleken mellan dem.
  Tur att du slipper tvätta ute!
  Kram

 4. Det märks, på dina bilder, hur du gillar snö och is! Kul att Blinka delar ditt intresse! :) Vanessa blir bara finare och finare och, på tal om fin, så blir jag grön av avund på din kaffemaskin! Jag deltar också i undersökningar….undrar vilket företag du hjälper? Kram!

 5. Vilka underbara vinterbilder du bjuder på, både i det här inlägget och i det förförra. Du bor på en vacker plats. Synd bara att vintern inte vill stanna kvar. Här var det också lite vitt, men i dag ösregnar det igen. Suck!
  Kram. :)

 6. Är ju ingen vinterälskare, men dina bilder är verkligen helt underbara!
  Ja, det är ju tur att du inte behöver klappa byken på bryggan och skölja den i det forsande vattnet… brrr… det skulle allt bli väldigt kallt om fingrarna!
  Härliga bilder på ditt barnbarnsbarn!
  Kram

 7. Så bedårande söt hon är den lilla Vanessa och som vanligt underbara naturbilder! Lova nu att ta det väldigt försiktigt i halkan, inga fler benbrott…

 8. Oh ja de här blaskevädret är till o med jag trött på nu. Visste inte de fanns så mycket regn i himmelen :)
  Vi har inte sett något snö alls, ska jag se tillbaka till de så blir de till förra året, då kom en liten skvätt men de var väldigt lite. Jag skulle vilja ha kyla..frostig mark…perfekt. Hundarna är inte roliga nu, funderar på om de finns gummistövlar till dem.

  Fin kaffebryggare, när man liksom tjänat ihop saker så där, så blir de extra roliga att få. Roligare än att köpa i affären. De blir lite speciellt. Kaffedoft när man vaknar är gott. Jag känner de hela veckorna för gubben stiger upp först o brygger :) men jag är ju ingen sovmänniska så jag kommer strax efter fast jag kunnat legat kvar om jag velat, men de vill jag inte.

  Hon är otroligt söt Vanessa –

  Kramiz

 9. Jisses vilken bryggare!! Kul att kunna samla poäng till sådant, jag har inte alls hunnit med som jag tänkt med den sysslan, hinner knappt med Buzzador längre. Jäkla jobb! :)
  Å ingen vinter får vi… jag vill ha en vit jul och gärna två vita månader till… håller tummar och tår.

  Så söt hon är lilltjejen!!

  Kram!

 10. Älskar dina fina bilder, men de två sista var sötas av dem alla. :thumbsup:
  Grattis till din läckra kaffebryggare! Skönt med någon som skämmer bort dig med nybryggt kaffe varje morgon. :coffee:

  Ha det bäst och bamse kram! :love:

 11. Fina vinterbilder (brr) och tjusig kaffebryggare! Men kunde inte den varit kul att få på just julafton? Men det gör väl detsamma.

 12. Du tar ju så otroligt vackra bilder, snacka om att ha rätta blicken! Och visst även om jag är sommarälskare så är ju vinterbilder egentligen mer spännande och t o m oftast vackrare. Det där med kommunal tvättstuga är ingen dum idé, jag har aldrig hört att det finns någonstans förut. Har ni inte tvättmaskin i huset?

  Och ditt lilla goa barnbarnsbarn, så vacker hon är!!!

 13. Perfekt att köpa sina julklappar själv, då får man precis vad önskar sig! Bra val av dig!

  Å denna Melissa hon är sötare än socker.

  Kram

Kommentera