Bloggen

Nu tar jag helg…

Av
den
3 juni 2010

Det är väl tillåtet redan på torsdagkväll när det är sommar???
Jag har så ont i min kropp för närvarande så jag inte står ut, och jag begriper inte vad det beror på…
Ryggen och höften är värst men även axlar och armar värker så jag tappar mitt humör.
Jag brukar inte gnälla för det hjälper just inte, men kanske denhär gången….

Så här har det sett ut hos mig de senaste dagarna! Soligt och varmt, sommar helt enkelt!

Igår tog jag med Blinka till Disponentparken där jag tidigare bara varit på hösten.
Det var ännu inte så mycket som blommade, men personalen jobbade intensivt med krökta ryggar i rabatterna

En fullträff blev denna bild, en fjärilshund på restaurang, haha!
Den lilla fjärilen var dock inte alls ett bra sällskap på färden, det fanns alldeles för många stressande och spännande varelser runt omkring

Dom söta ankorna skrämde hon iväg..

..förutom dom som var bra kamouflerade

medan andra ville synas bara för att retas…Blinka gick på bakbenen i sträckt koppel i stort sett hela tiden, suck

Att sätta sig på en bänk och bara njuta var bara att glömma när hon är på det humöret!

Röda rhododendronbuskarna knoppade, de vita var fullt utslagna

Här hemma har allt börjat blomma de senaste dagarna, det går för fort nu!
Svalorna har flyttat in ovanför balkongen och mobbar mig! Jag får inte längre gå ut dit o röka, då sätter dom igång ett himla oväsen! Vart ska jag då ta vägen så säg…

Denna helg åker vi ut mellan lördag-söndag, för nu har fri-idrottssäsongen kommit igång och på fredag kväll är det Diamond League i Oslo. Det tänker vi inte missa…

Helgen verkar bli solig och fin, men jag tänker inte upprepa det jag gjorde för två år sedan då jag simmade i sjön den andra juni!

HA EN FIN HELG ALLA GOA CYBERVÄNNER!

TAGS
9 kommentarer
 1. Svara

  Synne

  3 juni 2010

  Men vad är det som sker med dig. Hoppas det inte blir värre bara.
  Försök ta det lugnt och en varm skön dusj.

  Kul promenad ni var på. Vilka bilder…
  Vackert så det förslår.

  Ja nu är det jippo i Oslo igen. Det tar aldrig slut.Skönt man inte är där.

  Nu däremot blir det sängen.
  Trött, ont in nacken…
  Hälsa guben så gott och njut helgen.
  Kramen nabokäringa :mrgreen:

 2. Svara

  Menageriet

  4 juni 2010

  Det var inte roligt att höra att Du har sån värk. 😥 Har Du inga värktabletter, som hjälper? Men nu får Du väl massage när Hasse kommer hem, eller hur?

  Vilka härliga sommarbilder Du bjuder på och den på Blinka är ju bara bäst. Kan tänka att hon hade mycket att titta på och jaga. Ja, nu är det väl härligt och jag hoppas att Du blir bättre nu när idrotten börjar!

  Ni får ha en riktigt skön helg!
  Kramar från oss!

 3. Svara

  Ninni

  4 juni 2010

  Underbara bilder!
  Tråkigt med värk som förpestar tillvaron. Själv har jag ryggen och en höft och motsatt knä som värker mycket just nu. Det blir klent med orken när det är så men ändå har jag haft fullt upp hela veckan så jag hoppas på en lugn helg.
  Vad kul med bröllop! 😛 Hoppas verkligen att ni får närvara vid det. Ser fram emot vackra bilder på brudparet. 😉
  Ha en riktigt skön helg!
  Kram. ?

 4. Svara

  leila

  4 juni 2010

  vilka fina foton du bjuder på jämt Paula, jättekul att se men tråkigt att höra att du har ont och inte mår så bra. Jag hoppas att det vänder och att du slipper den förbenade värken.
  jag såg bilden i förra inlägget på pussgurkorna, härligt bild 🙂
  kram kram

 5. Svara

  Bia

  5 juni 2010

  Trist att ha värk. När naturen är så vacker som du visar den, när benen är fulla med spring – då ska inget ta emot. Häftig anka med Pontare-tofs! 😛 Ha en trevlig helg, hoppas värken försvinner snabbt! Kram/Bia

 6. Svara

  Kicki

  5 juni 2010

  Fy fan, för att ha ont hela tiden.
  Jag hoppas att utflykten med Pärlan blir skön och gör dig gott. Peta i dig ett par extra värktabletter. Om det finns lindrig att få, så ta den. Men jag är ju medveten om att det inte alltid det hjälper med smärtstillande.

  Jag håller fullständigt med dig om att det går för fort nu med grönskan. Midsommarblomster och andra tidiga blommor kommer att vra utblommade till midsommar, trist.

  Jag har det värst med axlarna just nu, är det inte det ena så är det det andra. har fortfarande en stor bula i skallen sen jag dök på asfalten, men den gör bara ont när jag kommer åt den, och det kan jag ju lätt låta bli 😉
  Håll dig till basängbad ett tag till. Jag vet att du gillar sjön, men jag tror inte att det är att rekommendera att bada där än.
  Kramen

 7. Svara

  Astrid

  5 juni 2010

  Så vackra foton som vanligt
  Att ha ont tar på ,jag hoppas att du får sova på nätterna
  Här har värmen försvunnit och idag har det varit sol regn och hagel

 8. Svara

  TT

  5 juni 2010

  Hoppas det ger sej med din värk.
  I år lär man väl inte bada förrän i mitten av juli om inte värmen kommer för att stanna snart!

 9. Svara

  Turkulainen

  6 juni 2010

  Hej! Så tråkigt med smärtorna. Jag tycker inte man ska lida i tysthet utan söka hjälp. Har du gjort långa dagar vid datorn (och Farmville)? Det tycker axlarna och ryggen inte om. Min dotter är företagare och jobbar vid datorn. Efter ett 14-timmarspass hade hon så ont i nacken och axlarna att hon inte kunde lyfta huvudet från kudden på morgonen utan var tvungen att söka läkare. Hon vände sig till en fysiater (inte att förväxla med fysioterapeut) och fick en grundlig undersökning, utmärkt lindring, goda råd (inga fler 14-timmarsdagar!) och gymparemiss. Rekommenderas!
  Tack för fina foton och mysig blogg. Jag hoppas verkligen att du deltar i fototävlingar.
  Hälsningar från ett soligt men blåsigt och ganska kyligt Åbo.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 487
 • 499
 • 1 641 178
 • 5 101
 • 65 747
Sök här