Nu vill jag se solen!

solned

Den här solnedgången är från den första februari, tror knappt jag har sett den efter det…

filur

Det snöade ihållande under flera dagar, Säfsen-maskoten Filurius blev helt snöblind :mrgreen:
Behagliga temperaturer råder, men det är så mulet och grått så jag verkligen längtar efter en stor lysande sol!

Det är inte skoj att fota nu heller, man har redan förevigat hundra nyanser av vitt, nu behövs skarpa kontraster!

foto

Idag är det Alla hjärtans dag, och jag förväntar mig en blomkvast då maken dyker upp här hemma ikväll. Det är enda gången på året som jag alltid får blommor av min ack så romantiske man. :lol:
Men jag är inte mycket bättre själv, i år var jag så krass att jag redan i måndags meddelade honom att jag inte ville ha rosor i år. :mrgreen:
Jag vill nämligen ha tulpaner!
Återstår att se om min önskan slår in..

engodfru

0

7 Comments:

 1. Då får jag väl hålla tummarna för att tulpanerna står i en vas hos dig och att solen letar sig fram till helgen.

  Själv får jag nog klara mig utan både det ena och det andra. ;-)
  Massor av kramisar till dig! <3

 2. Jag håller med dig! Jag vill också se solen. Den har skymtat fram nån snabbis här men inte är det långa stunder inte.
  Sambon skulle in till Ljusdal idag. Jag hade tänkt följa med men min kropp ville inte det så jag blev hemma. Han fick en hel del saker att uträtta till mig då jag inte orkade följa med bl.a. att köpa tre röda rosor för det hade jag tänkt göra till honom men nu fick han inhandla dem själv och det resulterade i att JAG fick rosor. :lol: Så nu vet jag hur jag ska göra när jag tycker att det är dags att han ger mig blommor… ;-) Jag har fått blommor två gånger under de år vi varit tillsammans. Jodå, jag har köpt blommor fler gånger till honom. :-)
  Kramen!

 3. Vi har ju faktiskt haft liiite sol här uppe men långt ifrån tillräckligt, det märks på både kropp och knopp att det fattas nåt trots att jag äter D-vitamin! Lite takdropp skulle sitta fint :-)
  Blommor…tja, jag fick ett sms från barnens far, får väl vara nöjd med det :razz:
  Kram fina, goa Paula!

 4. Fick du några tulpaner? Jag köpte mina själv idag, men det var förstås Berra som undrade om vi inte skulle ha en bukett.
  Det milda vädret vi haft ett par dar kompenserar i viss mån avsaknaden av sol. För det är skönt att slippa frysa, även om det är jobbigare att ta sig fram i tösnö.
  Kramen

 5. efterlyser med solen,jag är en solmänniska å mår dåligt då den är brota för länge:( jag är verkligen beroende av den, här har med varit grått å fult i över en vecka nu… kramen till dej

 6. Just nu så är jag väldigt trött på denna vinte.Vill ha sol och vår.Mest av allt längtar jag till att kunna sitta ute på verandan och fika.
  Alla hjärtans dag är inget jag fäster vikt vid.Men en blomster tackar man ju inte nej till.

 7. Maken hade köpt en ask av dom där röda gelehjärtan dom sålde på Ica. Det hette att det var hundarna som köpt åt mig :lol: . Problemet är att jag inte tycker om dom riktigt, så asken ligger på köksbordet oöppnad fortfarande. Visst är jag otacksam :grin:

  Kramizzar
  Marketta

Kommentera