Nyårshälsning

Jag vill tacka alla fina vänniskor som i min blogg har stöttat och peppat mig under året som gått.
Ett riktigt skitår, med skilsmässa, flytt, armbrott och annat mindre kul…
Men jag har känt att jag inte behövt gå igenom allt ensam, så många underbara empatiska vänner har hjälpt mig att orka ta nästa steg…och nästa
Nu ser jag fram emot ett nytt år, ett oskrivet blad, ett ark som jag vill fylla med glädje och som jag hoppas få dela med dig här i cybervärlden

Ur djupet av mitt hjärta, med massor av kärlek och tacksamhet önskar jag

gottnyttar

0

21 Comments:

 1. Eva-Lena Norgren

  Detsamma till dig Paula! Trots allt elände du råkat utför under 2014, så har du visat oss andra vilken stark och fantastisk kvinna du är! Det har peppat mig och säkert många andra också. Stor NYÅRSKRAM till dig härliga SISU-kvinna??

 2. Ett riktigt Gott Nytt År
  önskar jag Dig Paula :love:

  Kramen Eva

 3. Stor kram till dej och jag önskar dej ett riktigt Gott Nytt År, hoppas vi ses nästa år! :) <3

 4. Ett STORT tack för att du finns och delar med dig av dig själv och ett riktigt Gott Nytt År till dig och dina pälsklingar!
  Ha dé!/Kram

 5. Detsamma till dig.

 6. :thumbsup: För din del måste det ju bli bättre det kan ju inte bli sämre ,Gott nytt år ,Nette :coffee:

 7. Ja du Paula de här året har varit ett skitår, nu tar vi nya tag. 2015 kommer bli de bästa år vi haft på länge, de lovar jag. Gott slut på skitåret och GOTT NYTT ÅR bästaste du.

  Kramiz i massor

 8. Inger säfström

  Önskar dig ett Gott Slut och ett Gott nytt år

 9. Jag önskar dig ett riktigt fint 2015. En jätte kram och tack för att du delar med dig av dina fina bilder.

 10. Älskade vän efter regn kommer solsken. Jag hoppas innerligt att 2015 blir ditt år! Många kramar från mig!

 11. :party:
  Gott nytt år önskar jag Dig och djuren!
  Oavsett om det varit bra eller dåligt år, så tittar jag nog inte bakåt utan framåt, som är mycket mer spännande. För skojs skulle skrev jag lite om mitt 2014 och tur var att jag hade lite bilder att fästa minnet på, för det är ju, som Du förstår, dåligt. :-D
  Här börjar det smälla lite smått redan, så Klicker ligger och lyssnar och lyssnar. Han blir ju orolig när det smäller, Men, det är ju så kort tid, så det brukar gå rätt så bra iaf.
  Nu bor jag ca 2 km närmare samhället och i utkanten av det, så jag måste ha bilen för att ta mig någonstans. Jag är inte lika spänstig som Dig, med eller utan armbrott. :wink: Skulle nog inte hänga med Dig varken i skogen eller på vägen. :wink:
  Nu hoppas jag att Du får en lugn kväll utan alltför mycket smällande, så hörs vi nästa år! Kramar och nospussar från oss! :)

 12. Hej igen!
  Vad bra att du och grannen inte pussades då, för förkylning är inget kul. Vi sitter här och hostar. Nyårsaftonsnöjet var att hyra en film på tv:n. Den var rätt så bra tyckte vi båda faktiskt. Nu ser jag att du ska börja gymma, och då dyker den där lilla besservissermamman upp i mitt huvud. Du har väl någon tränare, som kan visa lämpliga rörelser. Ryggar är ju känsliga saker. Jag har själv tränat på gym för ryggens skull. Flitigt höll jag på tills jag fick ryggskott igen. Dumma mig, nu blev du väl inte mer inspirerad förstås. Det är bara det att jag tror det är väldigt viktigt med någon som är kunnig på maskinerna som visar flera gånger, och inte bara lämnar ett papper med vilka övningar man ska göra. Dessutom är ju dina vanliga skogspromenader den allra bästa medicinen, tror jag i alla fall. Vad roligt med ett nytt gym. Det kommer säkert att bli jättebra.
  Kram och gott nytt år igen

 13. Tack själv för alla fina inlägg och kommentarer hos mig. Jag önskar dig ett lyckosamt och fint 2015 och vi ses i Blogglandia. Varma kramar från Gunilla :)

 14. :thumbsup: Gott Nytt till dig Paula. Nu hoppas vi på ett bra 2015 :thumbsup: kram

 15. Tack… detsamma önskar jag dig – nu kan det bara bli bättre!
  Gott Nytt År världens bästa Paula!

 16. Ja inte har du haft det lätt men nu kan det bara bli bättre! Du har visat prov på att man kan överleva personliga tragedier och faktiskt stå där stark och med humorn i behåll

 17. Ja det året hade du nästan kunnat varit förutan. Nu hoppas jag att du får ett riktigt bra 2015. Det är ju en tröst i eländet att du trivs så bra med ditt nya boende.
  Det här året SKA jag komma och hälsa på, men inte under vinterperioden.
  Kramen bästa du!

 18. Önskar dej det samma!
  /P

 19. God fortsättning!
  Och ja, nu kör vi, som dom säger på tv! Det här blir året då du och jag inte drattar omkull utan står på benen på alla tänkbara sätt (det är bra med min axel nu, jag känner mig nästan helt bra, tack för att du undrade!) och som du skriver, ett oskrivet blad än så länge.
  Agneta kram

 20. Du är en GOD vän och en kvinna med en sjuhelsikes sisu som varje gång rest dig,borstat av skiten och fortsatt framåt! Helt enkelt en förebild att lära av! Tack själv kära Paula och GOD fortsättning 2015 kommer att bli toppen….så dé så :wink: Kraaaaaaaaaaaam!

Kommentera