Ombyggnation pågår…

Som ni ser har jag fått en ny höstskrud på sidan!
Gulledottern är inte riktigt klar än med alla uppdateringar…
Och jag måste lära mig lite nytt då hon uppgraderat wp… så vi får ta en telefonlektion, och jag får plita ner i mitt anteckningsblock så pennan ryker…
jo, så funkar det med mig, annars glömmer jag bort innan rutinen sitter!
Likadant gäller med foton och bilder, måste lära mig storlekar och bildspel o miniatyrer osv.
Men det är ju bara kul, känns fräscht på alla sätt o vis!
Ute är det också fräscht, hyresvärden har inhandlat en åkgräsklippare med en meters klippbredd som även tar högt gräs! Så nu har vi plötsligt nästan dubbelt så stor tomt som innan, gubben har kapat sly och hyresvärden har klippt allt högt gräs…
Till gräsklipparen hör också en plog så nu är vi väl förberedda för vad som komma skall…snö!

0

10 Comments:

 1. Här var det verkligen läckert! Stort grattis till dej och Gulledottern för denna helrenovering. Fräscht och lätt att hitta ( var det ju förut också men ….)
  Bara du inte ändrar innehållet på det skrivna också så…
  Vargen har väl rymt från vargstammen kan tänkas och får det bra hos dej. Nu när det röstades igenom att man får skjuta fler varg så är kanske enda chansen för oss härnere att se en varg i ditt Space!
  Återigen GRATTIS .. och massa kramar från /
  M

 2. Sååååååååååå himla snyggt du fixat gillar verkligen färgerna här nu. Höstigt så det förslår.
  Vill du ta en paus i arbetet hämta en läcker glass till TV_stunden ikväll, då det blir soffsitt igen.. Hem till byn börjar ju.
  Kram

 3. Tjena Paula. Såå fint du har. Bra med en dotter som kan fixa. Skulle jag med behöva ha..hihi.
  Tack för beröm. *glad* Trodde allt var fixat med kommentarsgrejen och allt på min blogg, men nädå. Jag kan ju inte sånt så bra. Men nu tror jag att jag fixat felet. Satte in din trevliga kommentar “för hand”, då jag inte tordes att försöka importera. Blir ju bara en massa error när jag håller på.
  Trevlig dag på dig och kram. :-)

 4. Här var det oxå ombyggt!! Snyggt mycket snyggt!!
  Kan inte vi byta hyresvärd ett tag?? Ah jag ska inte klaga jag får iaf nya fönster :)
  Kram

 5. ÅÅÅ så fint här är, å grattis till åkgräsklipparen. Så nu får man inte höra mer från dig, du ska väl bara köra omkring å klippa hela dagarna.
  /aw, bland flugor och getingar.

 6. SÅ fint du har fått det. Härliga höstfärger. Vad bra med åkgräsklippare och snöplog. Hur har du det med värken nu då, är det bättre. Ha en bra vecka. Kram

 7. Hon kom, hon såg…. och hon rusade ut igen och tog av sig skorna! Jestanes så tjusigt du gjort det!!! Blir grööön av avund,hi,hi!Verkligen fint med härliga färger…Jag orkar inte prata mer om gårdagen för jag blir heligt ilsken! Så du har också varit i den sitsen! Jag med för många år sen men precis som du kom jag undan i någorlunda tid…..Larissa är bara fööör härlig och DEN favoritställningen påminner om min egen *asg* Piano är också sååå söt,åh vad jag saknar min gamla katt ibland fast det har gått flera år.Ha det jättebra….
  REDTOPP

 8. Vad höstfint du har fått här! Jätteläckert!
  Härligt att få höstfint ute också =)
  Ha en fin vecka!
  Kram

 9. Jättefint härinne. Varma sköna höstfärger. Ska försöka komma en gång till denna vecka men… jag är rätt hopplös nu. Är inte hemma så mycket så datorn hinner jag inte med. Har hittat roligare att göra… :-) Vad? Nä det avslöjar jag inte…
  Kram.

 10. Jätte mysigt har du fått det här inne….hon kan din dotter. Härligt hösligt är det, varmt.

  Jag skickade dig ett mail som jag hoppas du får.
  Kram

Kommentera