GemsWeekly

Tjejsnack vecka 38

Av
den
19 september 2006

Tjejsnack vecka 38

Internetshopping
Hur ofta shoppar du online?
• En gång per kvartal kanske
Vad köper du?
• Kläder och saker till hemmet
Vilka är dina favorit internetbutiker?
• Jotex, Cellbes, Catalog
Bästa köpet?
• När jag hittar byxor som passar…
Sämsta köpet?
• Kläder som krympt på posten…

TAGS
1 Comment
 1. Svara

  Redtopp

  19 september 2006

  Jag igen…..Jag vågade mig faktiskt på att köpa baddräkt via nätet…kors vad modig jag kände mig och GLAAAAD när den passade perfekt,vem hde kunnat ana det,fniss!
  Redtopp

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 319
 • 437
 • 1 579 860
 • 4 992
 • 64 332
Sök här