Ordlöst..

Idag har jag inte mycket nytt att förtälja.
Jag tar mina sparkrundor och dessemellan läser jag, en underbar bok om kossor ligger på köksbordet och och som motpol tuggar jag mig igenom Susanna Alakoskis Oktober i fattigSverige, en inte alltför upplyftande fragmentarisk dagbok.

Därför tänkte jag bjuda dig att sätta dig på sparken så åker vi en tur genom byn, det enda som hörs är det dova mullret av snöskotrar bortifrån skogen

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Så, färden är slut för denna gång, hoppas du gillade turen i “den blå timmen”, berätta gärna vilket foto du gillade bäst!

0

22 Comments:

 1. Alla är jättefina och det menar jag verkligen. Svårt att välja, så jag säger den med sparken!! Vackert ljus och bra kompositon!

  Tack för åkturen.

 2. Tack för sparkturen! :-)
  Jag gillade bild nr 2 och nr 9 bäst men jag fick titta flera gånger innan jag kunde välja ut några speciella favoriter för jag tyckte att alla bilder var så fina. Nr 2 har ett speciellt ljus och på bild nr 9 känns det som att det börjar bli dags att gå in om du förstår hur jag menar… :-)
  Kramen.

 3. Lika vidrigt hos dej som här alltså.
  Tänk om det kunde komma ösregn istället.
  I isbilden så ser matte et gäng naturväsen

 4. Vilken härlig sparktur vi hade? Var lite kallt dock och inte vill jag bada i ån heller. Du gillar ju både kylan och att bada, så nästa inlägg får jag väl se en bild på när Du badar? :lol:
  Här väntas lite kallare till helgen, men prognosen har skruvats ner litegrann. Tycker dom har lovat sol i flera veckor nu, men jag har då inte sett den mer än en dag? :sad:
  Nyss körde plogbilen förbi och tidigare saltbilen. Borde det inte ha vart tvärtom? Gillar inte det här slasket som blir på vägarna här. Bättre med -10 och grusning. Men det är väl bara en önskedröm? Ljust och fint blir det iaf med lite snö. :smile:
  Må så gott och kramar från oss! :smile:

 5. å vilken vacker sparktur du tar med oss på! hos mej har det kommit snö idag till barnens glädje men för mej kan det gärna kvitta nu,jag längtar till våren!

 6. Ja det händer ungefär lika mycket i min värld. Men jag har inte plockat fram sparken än?
  Jag tyckete om det fjärde kortet och sista , både dramatik och lugn

 7. Jag gillar ju alla dina foton men nummer tre fastnade jag lite extra för, läckert!!

 8. Tack för turen! Det var länge sen jag skjutsades på spark, hi hi…
  Vackert som i en saga har du hos dig!

 9. Tack så mycket, för de vackra vinterbilderna. :smile: Jag har två favoriter bild 3 och så den sista. Det är träden och lampans sken som tilltalar mig lite extra, men alla bilderna var jätte fina.

  Kramis!<3

 10. Jag gillade det sista fotot, ödsligheten och sen lampans varma sken, fin stämmningsbild!

 11. Så jättefina bilder allihop (som vanligt), men om jag måste välja nån så kanske det blir den sista där lampan ger kontrast till omgivningen.
  Nu ska jag ut på sparktur, men det blir nog utan kamera, för det är så kallt om fingrarna.
  Kramen

 12. Tack så mycket för turen. Det var väldigt länge sedan jag blev skjutsad på spark. Om jag blundar kan jag förstås känna precis hur det känns att stötvis åka, med kraftiga sparktag. Det var en upplevelse, och jag fastnar för sista bilden med det lilla dasset i lampans sken. Eller är det kanske en liten finsk sauna :smile: ?
  Kram eller åkarbrasa på dig

 13. Tack, tack för den sparktrippen! Det bet lite i näsan men det var skönt ;-)
  Underbara bilder förstås, men den jag fastnade för är den tredje, medräknat sparken förstås *L*
  Kram finaste…

 14. Härlig sparktur! Svårt att välja mellan nr 1 och nr 7. Fastnade för nr 7 eftersom det stimulerar min fantasti att fundera på vad som döljer sig under det lilla valvet. Fina bilder allihop. Du skulle nog kunna gynna länet med ett antal vackra fotoböcker på olika teman.
  Må så gott/Lena

 15. Fina bilder som vanligt och jag fastnade för nummer 2, kanske för att jag gillar broar..
  Ha dé!/Kram

 16. Otroligt vackra bilder allihop ;-) Jag tycker faktiskt bäst om den första bilden som du inte numrerat.Den bilden känns så mycket DU med sparken :?: Jag kan se dig framför mig när du far runt med din spark i byn med hunden i släptåg.
  Ha det bra!

 17. Tack för åkturen på sparken. Det var en härlig resa du gav mig. Du bor verkligen vackert. Ha en bra dag Kram Lisa.

 18. sv. Barnen får inte följa med till London, vi ska åka med ett kompispar. Och nej ingen solsemester i år.
  Barnen är inte glada kan jag lova.

  :o

 19. Har du bytt header nu eller har jag bara missat dt???? Häftig bild i alla fall :razz:
  Kraaaaam!!!

 20. kikar in å önskar dej en mysig fredag imorrn :)

 21. Tack för den turen, jag blev som barn på nytt, då åkte jag alltid spark. Jag kan nog inte välja en bild, lika vackra allihop. Det var i alla fall en härlig tur. Tusen tack, och ha en riktigt trevlig helg. Kram

 22. Var verkligen en underbar tur i Ditt vinterlandskap, helt otroligt vacker natur Du har omkring Dej, förstår att Du trivs på den här platsen, känner Du Dej mindre isolerad nu än på förra “pörtet”!?

  Ha en underbar helg i vintervädret!

  Kramen

Kommentera