Kylan tillbaka!

Den som väntar på något gott…väntar aldrig för länge! Igår fick jag min belöning, men..

..då var klockan redan så mycket att den söta solen var på väg att sjunka bakom trädtopparna

En timme senare var den ett minne blott, och temperaturen sjönk, och sjönk..

Imorse hade vi -17 och garanterat myggfritt! Till och med talgbollssnöret är taggigt..

Lämpligt nog kom leveransen av min thermokjol idag så den fick direkt bekänna färg på första promenaden!
Visst är det varmare om benen med thermobyxor, men jag klarade mig gott i kylan och det var precis så bekvämt som jag hoppades, tar två sekunder att ta av sig då man kommit in, hänga upp kjolen bredvid jackan o dra på sig igen till nästa promenad. Till och med längden var helt okej för mig som är kort men drar en större storlek.
Jag beställde min kjol på Sportamore och märket heter Dobsom.

Dagens katt har råkat illa ut… :lol:

0

11 Comments:

 1. Men ..ååh så söt katten är .Vi har också jädrans kallt. Det låter intressant med kjolen .För det är besvärligt att kränga på och av byxorna, smidig som jag är. Jättefina foton som vanligt

 2. Underbara vinterbilder igen! Jag är hemma idag, febern ger sig inte, halsen är raspig, men jag var tvungen åka till jobbet och ta in post, kolla mejl och där var det -25 grader….snabbt hem igen och soffläge!
  Kram på dig finaste Paula!

 3. PS Glömde…härligt att du är nöjd med kjolen!

 4. Tillbaka? När tusan försvann den ;)

 5. Stackars, stackars katten! Här har också blivit vintrigare. Snön har kommit åter, men vi har inte så många minusgrader. Ganska lagom faktiskt.
  Kram från Småland

 6. Ja idag blev det kallt minsann och inga mygg hänne heller. :-) Härliga bilder du delar med dig av.
  Kul att du är nöjd med kjolen. Låter ju faktiskt väldigt praktiskt.
  Kylan ska visst fortsätta hela veckan även om det blir lite “varmare” ett par dagar mitt i men till helgen så blir det riktigt kallt igen om man får tro väderprognoserna. :-) Nu läll är det vinter på riktigt! :razz:
  Kramen.

 7. Jo, jag såg på vädret att de mellersta delarna av landet får den mesta kylan. Men även här nere har temperaturen krupit ner till en 3-5 minus garder och lite lagom med snö har vi fått. Hoppas det kan hålla sig så här ett tag nu. Blir smått galen när bi får snö, som sen smälter bort och blir till ett eländigt slaskande. :evil:

  Stackars liten kisse som fått sig ett ofrivilligt dopp. Det finns nog en anledning till att de bör hålla sig till sin kattlåda med sand. :smile:

  Kramis! <3

 8. så fina bilder, hos mej har det med blivit kallare men imorrn ska det visst bli snö igen suck jag som trodde solen skulle komma då kylan kom, må gott

 9. Jättefina bilder Paula!! Kul att du hittat ngt som fungerar, gillar praktiskt!!

 10. Den som väntar på nåt gott väntar (nästan) alltid för länge ;-)
  Kul att du gillade kjolen, enkelt som sagt att skifta om på dagens alla promenader.
  Åker till Borlänge idag och gör ett nytt försök med akupunkturen.
  Kramen

 11. Så kul att kjolen passade och att Du tycker den fyller sin funktion, blir lite sugen på en sådan, får se om jag dyker på någon, skickar aldrig efter kläder, tar så mkt tid att skicka tillbaks och byta vilket jag till 90% fått göra dom gånger jag köpt på nätet.
  Här har vi ingen blå himmel, däremot kom vintern tillbaks med besked, snöat massor, hoppas vi får soooool i helgen som kommer!

  Kramen

Kommentera