Ordningen i pörtet återställd!

Så kom då maken hem med en fläkt från den stora världen..

..och med lite godsaker till frun!
Jag hade önskat mig en “anti-skrynkel-creme” och det var precis vad jag fick!
Om den nu inte har utlovad effekt så kan maken ta en hutt ur flaskan han hade med sig så blir jag så skrynkelfri och vacker så!

Tallinn var sig likt sa han, det var många år sedan han var där, 1994 tror jag bestämt, men Arlanda hade vuxit enormt. Dom åkte båt åt ena hållet och flög hem, ett lite annorlunda upplägg.

På tal om båtar såg jag en bild på nya finlandsfärjan som håller på att byggas, ganska futuristisk eller hur, inte mycket som liknar ett fartyg längre!

Jag tänkte ge någon kommentar om Mellon men avstår för jag vill inte medverka till personangrepp. Men där var någon jag upplever som slemmig och äckelframkallande…mer säger jag inte! Jo, han har fiskögon och gul onaturlig solbränna..

Så, till något helt annat, jag har i helgen sett två långfilmer, och vet ni, det är fler än jag sammanlagt har sett det senaste året! Vi ser aldrig på långfilmer, jag orkar inte koncentrera mig så länge, eller mycket sällan.
Men nu njöt jag verkligen för jag började titta med inställningen att jag stänger av då jag tröttnar, men konstigt nog gjorde jag inte det!

Nä hör ni, stora världen är stora världen men nu har jag åter fått en ny Sverigekarta i min hand, denna gång bor jag i LåtsasNorrland, haha
Ha en underbar vecka!
Nu ska Blinka få gå av sitt långa vaktpass på tre dygn och överlåta ansvaret till husse!

0

12 Comments:

 1. Men Paula, du är ju hur smart som helst!!!! Ge gubben en virre och genast blir man vacker!!! Men vid närmare eftertanke så kanske cremen blir billigare i längden….och bättre för hälsan??? Speciellt när man träffas varje dag ;-)
  Mello…jag kan inte för mitt liiiiv begripa vem du syftar på i din beskrivning! :mrgreen:
  Men jag kan säga så här, att stå och läsa dikt med 80-90-talsdisco i bakgrunden inte tilltalar mig alls…nepp!
  Kramar från en äkta norrlänning! :roll:

 2. det är ju tacksamt att ordningen är återställd ,fina presenter du fick det där med skrynkelkräm ska nog användas en längre tid om den ska ge någon effekt så det i den andra flaskan tror jag ger snabbare effekt om motparten använder den ,kram Nette

 3. Haha, ja man kan supa vem som helst snygg har jag hört! Är det därför karln här sitter med en wirre var och varannan kväll… :idea:

  Herre gud, jag bor ju nästa i Whatever eller Stockholm, tur man flyttar två mil norrut!

 4. Men om du slutar banta så slipper du skrynkelcreme har jag märkt
  Gubben har ett minne när dom var till Finland och köpte parfym till sina fruar
  Den ena gubben tyckte att dom köpte så dyr parfym så han köpte en mindre och billigare
  Det visade sig sedan att han hade köpt rakvatten och blev inte så populär av sin fru

 5. Brukshundsklubb :shock: huuuuuu vad hemskt, bevare mig väl. Jag är med i Fagersta Kennelklubb :lol: . Men annars så finns det brukshundsklubbar i Ludvika och Fagersta och av dom 2 så skulle jag rekommendera Ludvika. Vad är det för cocker hon köpt, är det en sån där utställningscocker som blir rund som en tunna. Eller är det en sån där smärt fin jaktcocker, såna har våran klubbordförande och hans fru. De har jaktträning med dom. Så om det är en jaktcocker, så kan det löna sig och åka lite extra och börja hos oss :grin: . Vet att vi skall ha en valpkurs här under vårkanten.

  Kramizzar
  Marketta

 6. Vad skönt för Blinka att hon får lite avlösning från vaktandet. :smile: Skulle också behöva en ny antiskrynkel kräm. Den här kylan som har varit har torkat ut mitt face och man kan ju tycka att när det stramar och drar bara man drar lite på smilbanden, att huden är mer fast då? Men inte heller! Ju mer det stramar ju fler blir mina skrynklor. Det är ju tur att man inte har så värst mycket att skratta åt just nu. :lol:

  Ha det så mysigt med gubben din. Kramisar!

 7. Så gott att de är ordning på torpet igen!! Här är de väl lite tvärt om:
  Fint skrivet om Mellon – ingen kan räkna ut vem du menar :mrgreen:
  Jag säger så här – skit!! sorry.

  Nog är de kul med små presenter vid hemkomst. Extra kul om det är något man verkligen vill ha. De är rätt bra de där krämerna:)

  Nähä, nu ska jag nog ta en kopp kaffe,,,klockan börja bli mycket…03.36…ja godmorgon på sig

 8. Godmorgon!
  Vad kul att han kommit hem ;-)
  Jag ser inte på Mello, mne vet vem du menar….det står ju om honom på nätet så…
  Idag blir det inte så mycket…klädtvätt, lunchtillredning, hämtning av ungdomar, lite mathandlas….ja, det ser ju mycket ut, men jag hinner nog vila också ;-)

  Ha en fin måndag!

  Kram

 9. Jag tror faktiskt whiskeyn har bättre effekt, kortsiktigt i alla falll :)

 10. Så trevligt med presenter. Och skönt att Blinka slipper agera vakthund, speciellt som hon verkar lagom kaxig på promenaderna. Kanske lite väl liten också om det skulle handla om att försvara matte.
  Kramen

 11. Smart, ge Hasse en Whisky och Du blir så vacker, så vacker inte en enda rynka finns kvar, egentligen synd han la pengar på anti-rynk;)

  Kramen!

  annette

 12. Det lär nog bli en hutt då och då för Hasse eftersom jag inte tror på såna där antiskrynkelkrämer. Men berätta om det hjälper med krämen. ;-)
  Vad kul att du kunde titta på film och njuta utav det. Vi tittar på 1-2 filmer i veckan (hyrfilmer) och tröttnar man då kan man stänga av och fortsätta senare. :-)
  Jamen det känna bra att bo i låtsasnorrland.
  Ha en bra vecka.
  Kram.

Kommentera