Bloggen

På djupt vatten..

Av
den
1 februari 2010

I morse blev det en ny typ av bassängträning för finnkäringen!
När jag hade duschat och begav mig till bassängen var det smockfullt !
Jag räknade till åtta guppande huvuden, jag var alltså nummer nio, och åtta är maxantalet som får plats i bassängen…
Det var ju lätt att räkna ut att alla platser vid bassängkanterna var upptagna så för mig återstod bara att bege mig till djupa sidan där det förstås var tomt.
Och det är ju bra för en som mäter ca 157 cm över havet…
Men hellre det än trängas bland dom andra, på köpet fick jag uppfinna nya rörelser, mestadels bestod dom av att trampa vatten, haha
Efter 45 minuter var jag ganska mör i benen kan jag säga.

Trots att jag vet att de flesta av er inte vill se en endaste vintervy till så prackar jag på några, vem vet när vi och om vi får en sån här vinter igen!

Solen strålar från en klarblå himmel när vi klivit ut genom ytterdörren

Snö är ingen bristvara!

Några skridskoisar är det inte tal om, men med skoter går det bra

Vassen ser frusen ut

Zoomade in våra vindkraftsnurror, dom skulle behöva en varm stickad mössa tror jag

Någon mössa behöver inte den här rufsiga damen!

Hon har nog sett Anja Pärson göra “sälen”,,,haha

Då var det måndagkväll, maken är ute och jobbar sent idag, det har snöat nästan hela dagen så jag hoppas vägarna är plogade där han tar sig fram.
Det är dom inte här hos mig, tack o lov är nysnön lätt som dun att promenera i.
Ha en bra vecka!

TAGS

29 januari 2010

3 februari 2010

15 kommentarer
 1. Svara

  Kersti

  1 februari 2010

  Jag har inte tröttnat på snöbilder bara jag får sitta inne och titta på dem 😉 . Tror att det snart kommer mer snö här hos oss.
  Så bra att du fortsätter med din bassängträning. jag har kommit igång med att simma igen. det var några år sedan sist. Nu blir det i alla fall en kväll i veckan. Då är det barnfritt, tända ljus och lugn musik, riktigt mysigt. Kram från enskede

 2. Svara

  messan

  1 februari 2010

  Trots att jag är så trött på snön så måste jag bara få säga vilka underbart vackra bilder! Det påminner mig om våra fjällsemestrar med skidåkning och allt gott som hör till. Tack för dina så kloka ord, dom tänker jag på just nu. Jag tycker det är så roligt men inte kropp, det är den balansgången jag måste lära mig. Ska tänka på dina ord! Såg du boktipset jag skrev om? En så rolig bok att läsa om Sveriges lilla adel, vilka fulingar de gör.
  Ta hand om dig i bassängen! Vattnet gör gott. Har gått på vattengympa många är och vet du jag älskade det:)
  Kramar till dig, varma kramar

 3. Svara

  Paula

  1 februari 2010

  Så tjusiga bilder! Inte less på vintern än, bara på att jag inte hinner njuta av den.

 4. Svara

  BrittMarie

  1 februari 2010

  Snö i solsken tröttnar man inte på i första taget. Underbart fina bilder! Jag tycker om när vintern är som i år, och inte det slaskiga, blasket som man annars är van vid här. Däremot om man ska ut i trafiken i snöyra är inte alls kul.
  Simbassänger för vattengympa borde vara anpassade efter normala folks längd som 157 till 161 cm ungefär. Man är ju beroende av ett lagom vattendjup för att kunna jobba bra. Å, nu längtar jag till torsdag (vattengympadag) 😎
  Kram

 5. Svara

  Nilla

  2 februari 2010

  Inte tröttnar man på dina vackra vinterbilder. Och vilken fantastiskt blå himmel. Här är det mest mulet hela tiden. Men snö har vi i alla fall.
  Kram

 6. Svara

  Malin

  2 februari 2010

  Jag är kräkless på vintern som vi har, antingen har vi svinkallt eller så vräker snön ner som idag.. 😡

  Fast visst såna vackra vinterdagar som du bjuder på gillar jag!! 😀

  hahaha ja visst är Loppan lite lika Anja…. 😉

 7. Svara

  Anki N

  2 februari 2010

  Jo men de e väl klart att jycken sett Anja göra Sälen….hon är säkert lika betagen av skidor på tvären o raken o ner som sin matte o husse!! Duktig vovve!!

  Oj trampa vatten, de e jobbigt. Oh ju jobbigare blir det när tiden går. Men man hoppas du fick ut vad du skulle av din bassäng tillvaro. Läste faktiskt lite om det här att träna i vatten, de lär vara en av de bästa träningssätten. Vi har faktiskt ett stort fint vattenpalats inne i köpingen, kanske skulle ta mig dit någon gång. De e bara att dra för gardineran ut så man slipper se snön så kan man lossas att man är vid varmare breddgrader. Vilken ädel ide du gav mig!!

  Ja..ja bilderna är jättefina MEN de hade räckt om det bara var på just bild de var så där mycket snö o kallt. Men nog är det vackert – jättevackert. Men fortfarande kallt o blöt blir man med om man är ute för länge i det.

  Kramiz Anki N

 8. Svara

  Mia

  2 februari 2010

  Jag är trött o less på vinter, men märkligt nog får du mig att tycka om den…eller åtminstone tycka den är vacker *L*
  Ska tänka på dig på torsdag…

 9. Svara

  åsa

  2 februari 2010

  Jag är inte trött på vintern, bara på kylan för den klarar jag mig utan.
  Om det höll sig mellan 5-10 minusgrader, då skulle det vara perfekt!
  Du har (som vanligt) tagit enormt vackra bilder, du är en riktig “kanonfotograf”!
  Ha dé!/Kram

 10. Svara

  leila

  2 februari 2010

  när jag är i badhus så blir jag så trött efter.. så där skönt trött. kan tänka mig att du var trött idag efter ditt bad. vilka fina bilder..jag är en av dom som njuter av vinter, tycker det är så fint ute och det är kul att ha en riktig vinter för en gång skulll. kram på dig

 11. Svara

  Marketta

  3 februari 2010

  Jag skulle nog säga att en sån här vinter vill jag nog inte uppleva på några år framöver, tror det är bra nu 😆 . Men bilderna var ju fina förstås.

  Kramizzar
  Marketta

 12. Svara

  TT

  3 februari 2010

  Jättefina bilder och i grunden är jag glad över vintern, det är väl bara det att man hade sett fram mot att cykla till jobbet, inte pulsa i snö på morgnarna.
  Hoppas du inte fick rejäl träningsvärk!

 13. Svara

  Caroline

  3 februari 2010

  Underbara vinterbilder hos dig!
  Här har vi så mulet att även snöbilderna blir alldeles gråa i färgen!

  Men jag hoppas ju att våren kommer förr eller senare… 🙂

 14. Svara

  Pialotta

  3 februari 2010

  Ett tag sedan jag traskade in till dig här Paula lilla.. ser du kommit igång med bad, så trevligt och säkert alla tiders.
  Ny blogg har du oxså (nytapserat).
  Visst är Vintern vacker trots allt .. speciellt när man ser dina foton:-)
  Hoppas du har det gott i ditt hemman.
  Kramiz/Pialotta

 15. Svara

  Ninni

  10 februari 2010

  Du får sätta in hur många vinterbilder du vill för min del. De är underbart vackra och jag bara njuter.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 211
 • 363
 • 1 626 605
 • 5 069
 • 65 363
Sök här