På helspänn!

Självklart sitter jag här och väntar otåligt och med lite bävan på att Daniel Ståhl ska påbörja sin resa mot VM-guldet i diskus!
Han är ju en sån härlig typ, glimten i ögat, busar med reportrar, satsar 110% men alltid med hjärtat med, skämtar och peppar sina medtävlare. Uppträder precis som en toppidrottare ska göra. Inte minsta divalater, bara äkta glädje över att vara i sitt livs form och få göra det han tycker bäst om!

Helgen gick med en rasande fart, i fredags blev jag bjuden på smörgåstårta med italienska smaker och i lördags..

bjöd grannen på den vackraste räkmacka jag skådat!

Men tro nu inte att jag levde på det, o nej, det blev en vinkokt fläsklägg i lergryta och då fläskläggen var stor så kokade jag också en sats med ärtsoppa.

Vi har vistats ute i skönt men mest mulet höstväder

Jag har verkligen mått bra och känt harmoni

i vår underbara natur med mina älskliga djur!

Nu sätter jag mig tillrätta och koncentrerar mig på att skicka goda vibbar till Daniel. För det är han värd!

2

13 Comments:

 1. Precis som du sitter jag framför tvn och kollar friidrotts-VM. Gillar också Daniel Ståhl och hans attityd. Hoppas han pallar för trycket och lyckas med att ta en guldmedalj.
  Såg du Angelica Bengtssons “bragd” igår. Hon är också skön, härligt “naiv” och totalt naturlig utan nerver dessutom.
  Fläsklägg med vin har jag aldrig gjort, inte i lergryta heller. Vilken bra idé. Din räkmacka var verkligen en ögonfröjd:-)

 2. Mirjam Elisabet Halvarsson

  Håll tummarna från mig också, syster vill gärna se vad som helst utom idrott, möjligen kan jag hoppas att hon blir trött snart och går till sängs!
  Underbara höstbilder Paula, naturen är fantastisk som terapeut :)
  Kram på’re

 3. Det börjar verkligen se höstigt ut där hos dig. Vackra bilder!
  Har just ätit frukost, så jag klarade av att se den där räkmackan utan att drägla alltför mycket ;-)

  Ha en finfin start på veckan!

 4. Jag är inte det minsta intresserad av tävlingarna där borta någonsatns Men jag vet att Daniel Ståhl tog hem guldet! (Vem han nu är, tänker den okunnige bloggaren)

  Underbara bilder, jag förstår att du känner harmoni i sådan miljö och efter den vackra och säkert väldigt läckra mackan! Den retade t.o.m mina smaklökar så här många mil söderut!

 5. Vinkokt fläsklägg?! Har jag aldrig hört om, måste googla! Du lever så harmoniskt i och med naturen, lugnt och fridfullt. Jag är allt annat än detta; arg som ett bi eller ledsen och förtvivlad, kropp och själ har tagit stryk detta år?

 6. Så googlade jag…och någon som heter Paula har 2008 ett inlägg om fläsklägg i lergryta med bl a vin. Har du fått fatt i något lock till grytan?

 7. Vilken härlig räkmacka! Och vad härligt att kliva rakt in i skogen här på din sida. Härlig bakgrund!
  Även jag såg Daniels glädje även om jag inte såg alla hans kast. Jag hade bevakning på cancergalan på dplay i telefon samtidigt som friidrotten gick på tv:n här hemma. Det gäller att ha simultanförmåga. :-) Men det var härligt att se hans glädje.
  Kram på dig!

 8. Så du kollar också sporten, sportade själv idag. Det ser ut att vara mer höst hos dig än hos mig.

 9. God sen kväll! Krakow anropar! Såg också Daniel Ståhls guldkast. Härligt! Även jag gillar hans attityd och humor. Såg även Angelica Bengtsson igår. Vilken tjej!
  Vilken fest hos dig med allt gott! Hade gärna ätit den där räkmackan. Jodå, smörgåstårtan också. Tror nog även att din vinkokta fläsklägg hade smakat väldans gott.
  Fint att du och dina pälsbollar varit ute mycket för naturen stärker en på olika sätt. Så vackra bilder från din fina trakt.
  Kram!

 10. Som du vet så är mitt intresse för idrott lika med noll, men jag har ju inte kunnat undgå att höra att grabben i fråga fick sitt guld i diskus.

  Idag får vi känna på vilken årstid som nalkas. Det är bara ynka 2 plusgrader.

  Kram/Kicki

 11. Det gick ju bra och jag känner att jag har missat något när jag inte ser på tävlingarna. Borde nog titta lite mer på idrottsevenemang så att jag också kan känna den där härliga lyckokänslan när en svensk lyckas bra :)
  Inte illa att bli bjuden på så mycket gott, och två dagar i rad dessutom :) Inte nog med det för sedan bjuder du dig själv på något riktigt gott också.
  Härliga bilder och extra glad blir jag för att du mår bra i själen :D
  Kram

 12. Ååå så mycket gott du fått äta=)
  Och din positiva energi nådde fram till Daniel – bra jobbat!
  Skönt att du funnit höstaharmoni. Var ute och gick tidigt idag och det var bitande iskall vind och inget skönt alls. Nu skiner solen och det ser så lockande att gå ut – men jag ska åka till jobbet. Ha en fin dag!

 13. Avslappnad helspänn; livsgott njut!

Kommentera