Livets glädjeämnen!

Träd i höstskrud

Av
den
1 oktober 2019

Det går undan nu, är man inte alert nog eller har tid och möjlighet att gå ut och fota när vädret tillåter ja då missar man nog hela härligheten!
Här kommer några vackra höstklädda träd som jag gillade extra mycket.
Vilket gillar du bäst?

A/

B/

C/

D/

E/

F/

Dessa foton är också mitt bidrag till Trees on Tuesdays hos Susan

TAGS
13 kommentarer
 1. Svara

  Eva-Lena

  1 oktober 2019

  A vinner för mig!

 2. Svara

  sussiejoh65

  1 oktober 2019

  Härligt höstliga träd, så vackra – jag gillar det första trädet bäst, det har så skarp rödorange färg, underbart 🙂 Tack för ditt bidrag till dagens trädtema 🙂

 3. Svara

  bpz3

  1 oktober 2019

  Utan minsta tvekan första trädet, A alltså. Konstigt nog la jag också upp ett träd idag, fast till Sannas utmaning.

  Å du satt väl på helspänn framför tv även idag?!!!!!!! Tycker Mondos silvermedalj är helt fantastisk speciellt med tanke på att han är bara 19 år. Vilken mästerskapshoppare. Å han är raka motsatsen till Angelica. Mondo är nästan “övermogen” för sin ålder.
  Härligt att se den fina gemenskapen/vänskapen mellan medaljörerna. Det har jag faktiskt aldrig sett förut.

 4. Svara

  Hanneles bokparadis

  1 oktober 2019

  vackert så här års

 5. Svara

  Ditte

  2 oktober 2019

  Vackra höstträd är det. Och svårt att välja en favorit. Men jag fastnade vid första trädet . Färgerna talar till mig. .
  Kram

 6. Svara

  Gun-San

  2 oktober 2019

  Det får nog bli det första, så eldigt…

 7. Svara

  Anki

  2 oktober 2019

  Så kul att du också är med! Härliga bilder allihop – men jag fastnade direkt för det första!
  Kram

 8. Svara

  Mirjam Elisabet Halvarsson

  2 oktober 2019

  Det första….tänkte jag direkt men så såg jag C, det med lavarna som hänger i grenarna, så vackert och visst är det väl så, att dessa lavar säger att luften är frisk??? Så mitt val blir just det trädet. Kram på’re

 9. Svara

  Synnøve Irene Kjerstad

  2 oktober 2019

  Alla är så vackra men den första och tredje talade till mig på nått vis. Vackert.

 10. Svara

  "LillaSyster"

  2 oktober 2019

  Jag kan inte välja! Så fina färger det är hos dig, här är det mest grön än så länge. Men nu när jag var ute och täckte av vinrankan och plockade en bukett så har jag nog haft tur inatt – det här var nog så nära man kan komma utan att frosten tagit alltihop. Ska ju bli regn till eftermiddagen och lite varmare igen – så jag håller tummarna för att det blommar ett tag till. Ha en bra onsdag, nu är det fullfart mot jobbet =)

 11. Svara

  Karin Eklund

  2 oktober 2019

  Höstfärger! Du har mera höst än vad jag har men vi är på gång även här. Då menar jag höstfärgerna…här är det inte lika prunkande och vackert ännu.
  Ha det bäst!

 12. Svara

  Carina Larsson

  2 oktober 2019

  Jag röstar på A-trädet. 🙂

 13. Svara

  ibod11 - Ingrid

  3 oktober 2019

  Alla dina alternativ är vackra men jag kände att jag reagerade lite extra på alternativ A.
  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 296
 • 516
 • 1 578 833
 • 4 989
 • 64 288
Sök här