Påsk-paparazzi

Ett bildmontage av vad jag sysslat med idag på påskaftonen

Utklädda barn, små käringar och gubbar, påskharar och cowboys träffas vid Säfsgården för att vinka och visa upp sig för de boende på Säfsgården, coronasäkert genom förnstret förstås!

Att flyga på kvastar är på tok för gammeldax!

Glada barn fick varsin godispåse…och påsken fortsätter!

3

7 Comments:

 1. Mirjam Halvarsson

  Vilken glädje för de äldre att få se dessa underbara barn <3 Kram på're Paula!!

 2. Wow! Härligt coronasäkert firande, snyggt jobbat av dig! Ha en fortsatt trevlig påskhelg!

 3. Vad roligt! Vilken god idé! Tack för att jag får vara med här. Du har verkligen gjort fina collage. Och jag instämmer helt i att det känns gammalmodigt med kvast.
  kram!

 4. Sååååå himla gulligt av barnen och de som organiserat det hela att “uppträda” för de boenden på Säfsgården. Om jag inte minns helt fel var det väl ett uppträdande där vid en annan högtid också. Trettondagen eller vad det nu var. Minnet du vet…

  Så kul att du dokumenterade dagens event. Å om inte lokaltidningen hade en representant där kan du alltid sälja dina toppen bilder till pressen;-)

 5. Härliga påskungar :) Jag förmodar att Säfsgården är ett äldreboende, ett besök av påskkärringarna (och gubbarna) var säkert väldigt uppskattat!

  Ha det gott!

 6. Vilka underbara påskbilder! :-)

  Ha en glad påskdag!

 7. Jättekul att de kommer och visar upp sig och det är klart att påskkärringar och andra påskfigurer måste hänga med i utvecklingen. Det ser betydligt mer bekvämt ut att sitta på eller i en kärra efter ett motorfordon än att vingla fram på en kvast :D
  Kram

Kommentera