Bloggen

Paula simmar vidare…

Av
den
20 oktober 2009

Min axel är mycket bättre, tack!
Har knaprat i mig av Hasses ischias-medicin, både inflammationshämmande och smärtlindrande, sedan i söndags, och det funkar!
Därför gick det också att bassängträna idag, för i bassängen gör jag inga höga armlyft.

Efter träningen träffade jag sjukgymnasten för ett uppföljningssamtal.
Jag får fortsätta två gånger i veckan! Jippiii!!!
Men nu får jag boka tid i en liggare och det blir mera flexibelt eftersom det finns tider varje dag i veckan att välja bland!

Nu ska jag bara övertyga min make om att en baddräkt måste införskaffas

Tror ni jag kan hitta den här årsmodellen? Den täcker ypperligt alla kritiska ställen…..

Hittills har jag badat i min gamla bikini som tappat formen…eller så har jag tappat formen…

..tur man bara har två tuttar, hihi.
I Finland säger man förresten “simkostym”, låter inte det gulligt?

Jag kan lova att damerna som går där på badet är måna om sitt yttre!
Dom kommer in med rullator eller kryckor, är väl mellan 70-80 och det sista dom gör innan dom går ut till bassängen är att ställa sig vid spegeln och rätta till frisyren efter duschen. Tro inte att dom blöter håret och förstör lockarna, nänä, dom ser nog till att hålla halsen ovanför vattenytan!
Sprudlande glada och rara är dom, tanterna!

Puh, vilken tur man inte bor i Kina!

TAGS
13 kommentarer
 1. Svara

  Anki

  20 oktober 2009

  Den baddräkten var inte att leka med – urläcker, men jag tror du får leta typ på museum eller nått…de e nog bara din bikini som tappat formen inte du.
  Skönt du fick simma vidare…
  Nja så många tuttar som djuren har är nog gott att slippa. Men de där kissarna var hiskerligt söta i sina bikini…hihi.
  Kramiz Anki N

 2. Svara

  marma

  20 oktober 2009

  Fniss, var köper man de där kattsimkostymerma – skulle behöva ha en uppsättning för att hålla in lite både här och där!

  Vi har inget badhus i närheten, det är faktiskt något jag saknar. Simning är ju den bästa motionen och bra för en sliten kropp.

  Kramar/marma

 3. Svara

  Ragnvi

  20 oktober 2009

  Fniss…vilka bilder o liknelser! Men du! Vad med svamp!!! Du ser väl till att inga kommer till Trönö!?
  Huset i Borg…ja det måste säljas, tyvärr….jättefint på utsidan men insidan du…oj, oj…allt behövs göras där! Trivsamt är det ändå, vi har haft lite funderingar men vi har ju redan skrutthuset och vi har inte råd med två boenden nån längre tid och vi tror att skrutthuset i Trönö blir svårsålt…
  Julen ja…en hint kanske?
  Kramen!
  Ragnvi

 4. Svara

  BrittMarie

  20 oktober 2009

  Den där simkostymen med blå rosetter på tycker jag är så söt. En sådan skulle jag också vilja ha när jag vattengympar om torsdagarna. Jag har en rosa med stora blommor på, som väcker alltför mycket uppmärksamhet bland mina kompisar, som alla har helsvarta dito. Tacksam för tips om var man kan skicka efter dem 😀
  Kram

 5. Svara

  Doris

  21 oktober 2009

  Oh, ser såå fram emot mina trattisar, tack snälla du :thumbsup: .
  Lycka till i jakten på DIN baddräkt !
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

 6. Svara

  åsa

  21 oktober 2009

  Kommer ihåg när min mormor visade mig min morfars (!) baddräkt som han hade i slutet på 20-talet, den var mörkblå och stickad!
  Vet, att jag skrattade så jag fick ont i magen när jag såg den och tänkte mig min morfar på en badstrand i den skapelsen!
  Tur, att det gått framåt, speciellt med materialet…
  Så bra, att du får fortsätta med din vattenträning, du verkar ju må bättre utav den.
  Ha dé!/Kram

 7. Svara

  Nilla

  21 oktober 2009

  Du får nog leta lite om du ska hitta den “simkostymen” 🙂 men fin är den. Och som sagt tur att man bara har två tuttar. Hi, hi, roliga bilder du har hittat.
  Skönt att det gick bra med din axel. Och att du får fortsätta att träna. Här hos mig är de snåla med sånt, eller också är vi för många dåliga “tanter” här. Finns väl inte tid och plats för oss alla.
  Ha det gott Kram

 8. Svara

  Gunvor

  21 oktober 2009

  Åhh vilka härliga badbilder! Baddräkten var verkligen tjusig och jag håller med ..det var bra täckning på den! 😉
  Dom där andra ursnygga modellerna var kattlika på nåt vis men väldigt söta. Jobbigt med så många behåar!
  Och där på stranden i Kina vill inte jag vara heller. Lite väl packat.
  Tur att du fick fortsätta med simträningen!
  Ha en fin dag i pörtet!KRAM.

 9. Svara

  Gunvor

  21 oktober 2009

  Hallå igen..trattisarna har anlänt! Jag tackar o bugar för vinsten! Du är en riktig pärla Paula som ger bort svampskörden! Nu ska här testas. Har redan kollat recept, som du tipsade om.
  Än en gång TUSEN TACK gulliga du!

 10. Svara

  Anki

  21 oktober 2009

  😀 Tusen tack för svamp och fint kort!! Man kan väl använda dem till allt utom ärtsoppa va?! 👿 De ska bli gott i gott. Ska tänka på Dig för varje tugga jag tar. Lovar.
  Kramiz Anki N

 11. Svara

  Malin

  21 oktober 2009

  Idag kom trattisarna, tusen tack för de o kortet!! :kiss: Jag skall def spana in sidan du tipsade om, kanske blir en gourmetmiddag redan i helg.

  Simkostym låter helfestligt, särskilt finlandsvenskan har många fantastiska ord! 🙂

  Vad bra att du får fortsätta i bassängen, hoppas att det ger resultat till dig snart!

  Kramis

 12. Svara

  Mia

  21 oktober 2009

  Haha, vilka härliga bilder! *L*
  Tack söta du, trattisarna kom idag!!! Mmmmmmm….. 😛

 13. Svara

  Ninni

  22 oktober 2009

  En sån baddräkt vill jag också ha! Som täcker det mesta och helst håller in det som väller ut också.
  Vad kul att du fick fortsätta bada två gånger i veckan! Toppen för jag hoppas och tror att du kommer känna resultat.
  Du är så flitig med att skriva i bloggen och jag skäms för jag är så dålig på att komma hit lika ofta. Men så blir det ibland och jag hoppas du har överseende med det. Jag läser allt jag missat när jag kommer hit i alla fall. 🙂
  Tog grisvaccinet igår och känner mig lite matt idag men inte på långa vägar så dålig som jag blev i fjol när jag tog sprutan mot vanliga influensan. Jag hör ju till riskgrupperna och vi visste inte om Christer också hör dit då det ju inte är så länge sen han hade hjärtsäcksinflammation. Frågade igår och fick svar idag att han bör nog komma idag så vi hoppas vi kommer i så god tid så det finns vaccin kvar då de hade fått bara 50 doser till idag men annars får han väl åka dit en annan dag då.
  Snön försvann lika fort som den kom men nog känns det som vinter med minusgrader nästan varje dag. Domherren var hit på visit på fågelbordet i måndags men sen dess har jag inte sett honom. Vi hade snö på förmiddan då men då han var på besök hade snön försvunnit och det har inte kommit nåt mer sen dess.
  Ha en skön helg!
  Kram.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 557
 • 574
 • 1 610 467
 • 5 044
 • 65 064
Sök här