Quizle: Favoriter på nätet

Favoriter på nätet

smalofet

1. Bästa nyhetssidan?

svd.se svt.se thelocal.se yle.fi
Jag har nästan helt slutat gå in på kvällsblaskorna, klickar man på någon rubrik hamnar man i tv-klipp och podcaster med reklam och skit och det är jag inte ett dugg intresserad av, jag vill läsa nyhetsartiklarna, basta!

2. Bästa shoppingsidan?

storlek

shoppar väldigt lite, behöver jag kläder föredrar jag cellbes som har kläder i bra storlekar, hemelektronik har vi köpt i olika nätbutiker, annars är blocket bäst på det mesta man behöver!

3. Bästa vädersidan?

laptop

Jag har ännu inte klurat ut var det “bästa” dvs. vackraste vädret finns, jag använder oftas yr medan Hasse förlitar sig på Klart

4. Spelar du spel, i så fall vilka?

kattis

Sedan jag slutade med farmandet för ett par år sedan aktar jag mig nogsamt för att fastna i spelträsket.
Dock spelar jag på Facebook, Mahjong och andra snabba lätta spel.

5. Sida du är beroende av att besöka varje dag?

Ja de flesta dagar går jag förstås in på min egen sida, och i bästa fall uppdaterar jag den också. Bloggkompisarna återkommer jag till flera gånger i veckan.

bebis

0

5 Comments:

 1. En undersökning för mig tänkte jag när jag såg rubriken men vet inte om jag har nåt att tillföra egentligen. Får väl se om jag gör något av det. Får besök av yngsta dottern i helgen och vi ska på marknad i Skästra som är drygt halvmilen härifrån eller på andra sidan berget fågelvägen. :-)
  Såg att det gick bra med bilen. Grattis Inget vidare att få körförbud..
  Kramen.

 2. Såg också att bilen gick igenom nu, vad skönt! Jag fasar varje gång jag ska in med den ;-)
  Om du hittar en sida med bra väder (vårsol och sånt) så meddela mig, jag är verkligen intresserad av det! :razz:
  Ha det fint, goa Paula!

 3. Haha “bra vädersida”… Hur då? Den som stämmer eller som visar bra väder? ;)
  Trevlig helg!
  Kram/Olg@

 4. Hej och kul att läsa att du shoppar dina kläder från oss på cellbes. se :-) Trevlig helg på dig önskar Anna från Cellbes

 5. Jag undviker också dom segdragna spelen på FB. Dom jag spelar klarar sig också utan att jag behöver passa hela tiden. Lite Mahjong, Marble Lines, Solitaire Blitz och Treasure Madness. Den sistnämnda är väl den som kräver mest tid. Men alla är spel som man kan spela när lusten faller på. Kul att bilen gick igenom. Hörde i veckan en del skräckberättelser om besiktningen i Ludvika. Fast det verkar som om den värsta, grinigaste gubben inte jobbar kvar där mer.

  Kramizzar
  Marketta

Kommentera