Quizle: Teknik

Teknik

teknik

1. Har du egen egen dator? Vilken typ?

Stationär

2. Hur viktig är datorn för dig? Vad gör du med den i huvudsak?

jätteviktig är den nog, nästan så jag inte vill erkänna det ens för mig själv. Jag surfar, bloggar och håller kontakt med omvärlden och med vänner och familj

3. Har du en smartphone, vilken?

Nej det har jag inte, tyvärr kanske, för nu finns en uppsjö av “appar” som jag skulle vilja testa..
I övrigt är den bortkastad på mig eftersom jag varken lyssnar på musik eller vill surfa med mobilen

4. Hur viktig är mobiltelefonen för dig? Vad gör du med den i huvudsak?

Den är bara viktig för att man ska kunna nå mig liksom att jag ska kunna ringa någon om jag ligger i skogen med en stukad fot!

5. Finns det någon teknisk ”pryl” du önskar dig och isåfall vilken?

Jag är så oteknisk av mig att jag önskade det fanns en teknisk pryl för otekniska, den skulle jag omedelbart börja spara till!

0

7 Comments:

 1. Hihi, jag gillar svaret du gav på sista frågan, kunde gälla mig också! :razz:
  Kram, kram!!!

 2. Kul Quisle. Den får jag ge mig på. :-)
  Jag har heller ingen smart telefon. Är nöjd med att jag kan ringa, sms:a och ta en och annan bild då jag glömt kameran hemma men mobilkameran ger inga höjdarbilder direkt.
  Datorn däremot är viktig i mitt liv. :-)
  Ha en fortsatt skön helg!
  Kram.

 3. Det var en bra Quisle som fick mej att tänka till, datorn är jag oerhört beroende av, lite otäckt beroende rentav ibland, smartphone har jag, trivs väldigt bra med den, köpte den mest för att ha kontakt med omvärlden när jag reser, går ju bra att få e-post i den, och det är viktigt för mej, sedan finns det ju en massa kul appar, ringer gör jag inte mkt, lyssnar på musik gör jag inte heller;)
  Sista svaret gillar jag skarpt;)
  Ha en fin kväll!
  Kramen

 4. Ohoj! Här är jag. Egentligen är jag en oerhört tyst person. På bloggen däremot, kan jag ibland babbla på. Förr eller senare går jag ändå tillbaka i min vanliga dvala. Min blogg kanske har gått lite i idè, men jag kommer nog igen.
  Tänk ändå vilken teknikresa vi fått vara med om. Allt på bilden får ju plats i en mobil. Hur ska det sluta? Kanske i ett litet chips i din finger. (Ops, så babblig jag blev nu!)
  Lite rätt har du nog i alla fall om att vi idag har varit på en utflykt till Linköping och Norrköping. På hemvägen besökte vi förstås då (den hemlige sonen) Kalle ;-) med fru och djur. Kul ändå att man är saknad, när man är tyst på bloggen :smile:
  Kram

 5. kul agtt läsa din lista :) hoppas du har en mysig kväll :)

 6. :lol:

  Hoppas allt är bra med Paula, nu tror jag bestämt att jag har mer snö än dig:)

  Kramiz

 7. Åhh du Paula..dina svar skulle kunna vara mina. Exakt! Är fruktansvärt oteknisk. Är superglad att jag klarar mej så pass i datorvärlden så jag kan blogga.
  Kul att se att fler tillhör den här skalan som inte är mobilberoende.
  Ha en fin vecka i Dalom. Kram Kram.

Kommentera