Bloggen

Röd stuga till salu!

Av
den
28 oktober 2016

1027c

Nejdå, jag är inte på husjakt! Men i veckan när jag var ute och åkte på Värmlandssidan så tipsade min väninna om en stuga som var till salu…

1027d

Hon stannade bilen vid vägkanten, pekade med hela armen, “ja, där ska du gå in genom tallplanteringen”…och jag travade på!

1027e

Och där står den söta lilla röda stugan med vita knutar, alldeles i skogsbrynet alldeles för sig själv utan en endaste granne!

1027f

Storleken passade perfekt, jag slipper huka mig ner när jag ska in genom dörren. Nämen vänta nu, den dörren går ju inte att öppna…

1027g

Jag får tacka för titten och traska iväg igen, tänk bara vilken möda någon har lagt ner på att måla en stor sten mitt i skogen!
Tidigare stod en Till salu-skylt vid vägen men den låg trasig i dikesrenen.

1027a

Filipstad var målet för dagens utflykt, nu skulle det shoppas loss!
Och ser du Barbro, nu har jag fler än en kyrka i fotoarkivet!

1027b

Hungern gnager när man shoppat flitigt och vi intar en smarrig lunchsmörgås innan hemfärd

Nu önskar jag alla en trevlig helg, den där trista helgen när man ska vrida tillbaka klockorna. Nu blir kvällarna ännu mörkare, idag gick jag ut strax före klockan sex och fick nästan treva mig hem genom skogsdungen i skymningen…

internet

TAGS
8 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  28 oktober 2016

  Men sicken söt liten stuga 😛 Fast jag tror inte alls att den är till salu, där bor nog nån liten vätte eller kanske en liten skogstomte. Hur långt har du till Filipstad??? Det kan väl inte ligga nästgårds…… Kram på’re :love: :love:

 2. Svara

  "LillaSyster"

  28 oktober 2016

  ÅÅÅÅ vilken rolig idé att måla ett hus av stenen mitt ute i ingenstans, eller nästan mitt ute i ingenstans.
  Räkmackorna ser väldigt goda ut =) Jag önskar dig en fin helg med och jag håller med dig – det vore bättre med sommartid året om :party: Kram

 3. Svara

  Ninni

  28 oktober 2016

  Rolig kåk men lite svårt att ta sig in.
  Fick du tag i nåt vettigt att shoppa? Förutom den läckra räkmackan då förstås. 🙂
  Som du väl sett på sociala medierna så har jag haft barnbarnet här idag. Det är så otroligt roligt men samtidigt så jobbigt då kroppen inte vill lika mycket som jag och barnbarnet. Som tur är så gillar hon att jag läser för henne så jag får sitta och vila ibland. Och så pratar vi och pratar. Hon upprepar allt man säger men inte bara för upprepandets skull för jag häpnar varje gång vad mycket hon faktiskt förstår av det vi pratar om.
  Nu får jag en natt med dålig sömn för att kroppen värker för mycket men va f-n… det är det värt.
  😉
  Ha en skön helg!
  Kram.

 4. Svara

  Hillevi

  28 oktober 2016

  Vilken makalös liten stuga! Inbrottssäker och allt! 😛 Välgjord med fönsterspeglingarna – imponerande.
  Som kvällstrött och morgonpigg passar normaltiden mig bättre, men själva hattandet ar hag också svårt med.m :thumbsdown:

 5. Svara

  BrittMarie

  29 oktober 2016

  Åh, jag som alltid drömt om en stuga i Värmland! Jag skulle säkert klivit in i skogen där. Vilken jättesöt stuga. Käck idé, och mysig utflykt ni hade
  Kram

 6. Svara

  Gun

  30 oktober 2016

  Det verkar vara aktuellt nu att hitta på något lite extra just i skogen. I en annan skog upptäcktes ett mycket stort utsirat träkors, ingen visste var det kom ifrån. Så småningom löstes gåtan, en mycket tacksam litauier ville tacka för det fina omhändertagandet han får i bygden och därför rest detta kors!

 7. Svara

  Nette Cecilia

  30 oktober 2016

  Den stugan var bra :grr: .Nu har jag funderat varför du inte har gjort några inlägg men du ,du har försvunnit ur min blogglista för några månader sedan var hela min blogglista borta så jag fick göra en ny men du har ju annan typ av blogg än dom flesta av mina vänner så jag har helt enkelt tappat bort dig .Och jag har haft så bråttom på FB har gjort en företagsida och jobbat som sjutton i flera veckor för att försöka förstå den världen ,nu ska jag kopiera in din adress igen ,ha en trevlig söndag ,Nette 😀

 8. Svara

  Anki

  30 oktober 2016

  Vilken kreativitet att måla en sten så den ser ut som en stuga … häftigt 🙂
  De där räkmackorna ser mumsiga ut 🙂
  Ha det gott!
  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 45
 • 172
 • 1 654 292
 • 5 125
 • 66 098
Sök här