Selfie med ord

Selfie med ord # 11

Av
den
15 mars 2022

Dags för nr 10 av Selfie med ord , en ordlek som Aina på Klimakteriehäxan hittat på.

Den här veckan utmanar Aina oss på ett lite annorlunda vis då hon skriver så här:

Tänkte att vi mår bra av lite variation.
Du ska beskriva dig själv bit för bit, uppifrån och ned!
Men fortfarande ska första bokstaven i svar två vara sista bokstaven från svar ett. Som vanligt, med andra ord. Vissa friheter får man tillåta sig!

1. Mitt hår är: starkt

2. Min panna är: tydlig

3. Mina ögonbryn är: ganska spretiga

4. Mina ögon är: astigmatiska

5. Min näsa är: användbar

6: Min mun är: rapp

7. Mina armar är: plufsiga

8. Mina (mitt om du är man) bröst är: alltid i vägen

9. Min midja är: nonexistent

10: Min rumpa är: tillräcklig

11. Mina ben är: gående

12. Mina fötter är: ej barfotaälskande

Puh, det här var en ganska svår uppgift må jag säga!
Dagen till ära har jag bytt profilfoto här på min sida så du kan beskåda en del av mig…

TAGS
17 kommentarer
 1. Svara

  Klimakteriehäxan

  15 mars 2022

  Tack för ännu en underbar selfie – och bilden på katten var inte dålig den heller!!!
  De där midjorna – vart tog de vägen, har du nån koll på det????

 2. Svara

  Minton

  15 mars 2022

  Tack för en kul beskrivning av dej. Fnissade en del och skal försöka få till något.
  Katten är ljuvlig.
  Kramar från oss

 3. Svara

  LillaSyster

  15 mars 2022

  Fina maffiga katten, precis så ska jag se ut i nästa liv=) Du ha en fortsatt bra eftermiddag, här ska rullas köttbullar nu-)

 4. Svara

  Primrose

  15 mars 2022

  Du fick till det rappt och med humor ,-))
  med ett ord bara, det var kanonbra.
  midjorna verkar vara de som skulle efterlysas ,-))
  Ha det jättefint Primrose ,-)

 5. Svara

  Anna-Lena

  15 mars 2022

  Kul! Dom där armarna…de är inte så roliga när man har mognat!

  • Svara

   Ruth Tatlock

   16 mars 2022

   Vänta tills du är över 90. Och det är inte bara armarna 🙂

 6. Svara

  Susjos

  15 mars 2022

  Gillar din profilbild där i marginalen också, ditt hår blir jag så avis på, det ser verkligen tjockt och starkt ut!
  Kul med dina selfie-svar, och bilden på katten/ tigern! Hihi!
  Ser att vi båda svarat att vi har tydliga pannor!
  Härligt att ha en tillräcklig rumpa, användbar näsa och gående ben!
  Det var en klurig selfie denna gång! Snyggt jobbat med den!
  Ha det gott!
  Kram

 7. Svara

  Gunnel

  15 mars 2022

  Det var inte lätt denna veckan, men jag tyckte du fick till en bra selfie.

 8. Svara

  bpz3

  15 mars 2022

  Hahaha! Gillar den nya profilbilden som jag såg direkt, alltså innan jag läste dina svar. Sedan skrattade jag gott åt din non existing midja. Skrev exakt likadant – fast i mitt fall är det ögonbrynen som är det. Å dina mår vara spretiga, men de finns åtminstone;-)
  Att du är rapp i käften har jag märkt, det är jag också. En bra egenskap tycker jag:-)
  Astigmatism har jag också, men tänkte inte på det… Sedan gillar jag heller inte gå barfota. Jag har alltid tofflor på mig inomhus. Å utomhus har jag alltid strumpor och skor på mig.
  Håller med dig att Selfien var riktigt klurig idag. Kul tycker jag, då man måste tänka till lite. Man vill ju inte ljuga heller;-)

 9. Svara

  bpz3

  15 mars 2022

  Svar: Håller helt med dig. Gillade inte första avsnittet av Annika heller. I och för sig gör Nicola Walker som Annika ett suveränt skådespelarjobb, men nej, jag gillade det inte. Att prata rakt in i kameran har bara fungerat en enda gång och det var i den engelska versionen av “House of Cards”, där Francis Urquhart (https://en.wikipedia.org/wiki/Francis_Urquhart) pratade direkt till tv-publiken. Då funkade det, men inte i Annika.
  Ska kolla dock ett avsnitt till för att ge serien en chans till.

 10. Svara

  Ditte

  15 mars 2022

  Heja! Vilken härlig selfie det blev! Och jag kan känna igen lite av mig här i dina svar. Självdistans och humor har du. Bra egenskaper. Och att vara rapp i käften är inte en tung egenskap. Den och kunskap ar lätt att bara med sig.
  Din nya profilbild är jättefin! Kanske dags för ett byte hos mig också.
  Kram

 11. Svara

  Mirjam Halvarsson

  15 mars 2022

  Åh Paula jag bara älskar dina svar 🙂 dom får mig både att skratta och stundtals nicka instämmande 🙂 Kram på’re!

 12. Svara

  ibod11 - Ingrid

  15 mars 2022

  Jättsvårt att beskriva sig själv men du gör det på ett jättekul och klurigt sätt 😀 Jag gillar din fina profilbild där du ser riktigt pillemarisk och lite busig ut. En väldigt glad Paula 😀
  Kram

 13. Svara

  Vilt og vakkert

  15 mars 2022

  Heisann, ja det var vrient denne gangen, men jeg synes likevel du har klart deg bra. Jeg aner ikke hva alle ordene står for (feks astigmatiska), men likevel fornemmer du har en “snert” i flere av svarene ;:OD)

 14. Svara

  Ama de casa

  16 mars 2022

  Snyggt och rappt flätat även denna gång. Ja, rappt även om det säkert tog sin lilla tid 🙂

 15. Svara

  Ingrid

  16 mars 2022

  Visst var det en tuff uppgift den här omgången, men du fick ju till det bra och båda har vi astigmatiska ögon.
  /Ingrid

 16. Svara

  Kina Hellquist

  16 mars 2022

  Jättefin bild på dig. Du ser så full i fan ut, och det inbillar jag mig att du är! Och en rapp mun är verkligen något som kan få mig till skratt. Tänk när det bara kommer ett rappt svar, och helst på dumheter som någon säger. Då njuter jag! För övrigt tror jag vi ser ganska lika ut, många av oss. Ögonbrynen kan man fylla i med färg, men då gäller det att inte platta till dom med hårgelé sedan. Resultatet blir märkligt! Och brösten behöver man inte platta till. Dom är tillplattade helt på eget bevåg! Kram!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 282
 • 380
 • 1 635 153
 • 5 092
 • 65 627
Sök här