Selfie med ord # 11

Dags för nr 10 av Selfie med ord , en ordlek som Aina på Klimakteriehäxan hittat på.

Den här veckan utmanar Aina oss på ett lite annorlunda vis då hon skriver så här:

Tänkte att vi mår bra av lite variation.
Du ska beskriva dig själv bit för bit, uppifrån och ned!
Men fortfarande ska första bokstaven i svar två vara sista bokstaven från svar ett. Som vanligt, med andra ord. Vissa friheter får man tillåta sig!

1. Mitt hår är: starkt

2. Min panna är: tydlig

3. Mina ögonbryn är: ganska spretiga

4. Mina ögon är: astigmatiska

5. Min näsa är: användbar

6: Min mun är: rapp

7. Mina armar är: plufsiga

8. Mina (mitt om du är man) bröst är: alltid i vägen

9. Min midja är: nonexistent

10: Min rumpa är: tillräcklig

11. Mina ben är: gående

12. Mina fötter är: ej barfotaälskande

Puh, det här var en ganska svår uppgift må jag säga!
Dagen till ära har jag bytt profilfoto här på min sida så du kan beskåda en del av mig…

4

17 Comments:

 1. Tack för ännu en underbar selfie – och bilden på katten var inte dålig den heller!!!
  De där midjorna – vart tog de vägen, har du nån koll på det????

 2. Tack för en kul beskrivning av dej. Fnissade en del och skal försöka få till något.
  Katten är ljuvlig.
  Kramar från oss

 3. Fina maffiga katten, precis så ska jag se ut i nästa liv=) Du ha en fortsatt bra eftermiddag, här ska rullas köttbullar nu-)

 4. Du fick till det rappt och med humor ,-))
  med ett ord bara, det var kanonbra.
  midjorna verkar vara de som skulle efterlysas ,-))
  Ha det jättefint Primrose ,-)

 5. Kul! Dom där armarna…de är inte så roliga när man har mognat!

 6. Gillar din profilbild där i marginalen också, ditt hår blir jag så avis på, det ser verkligen tjockt och starkt ut!
  Kul med dina selfie-svar, och bilden på katten/ tigern! Hihi!
  Ser att vi båda svarat att vi har tydliga pannor!
  Härligt att ha en tillräcklig rumpa, användbar näsa och gående ben!
  Det var en klurig selfie denna gång! Snyggt jobbat med den!
  Ha det gott!
  Kram

 7. Det var inte lätt denna veckan, men jag tyckte du fick till en bra selfie.

 8. Hahaha! Gillar den nya profilbilden som jag såg direkt, alltså innan jag läste dina svar. Sedan skrattade jag gott åt din non existing midja. Skrev exakt likadant – fast i mitt fall är det ögonbrynen som är det. Å dina mår vara spretiga, men de finns åtminstone;-)
  Att du är rapp i käften har jag märkt, det är jag också. En bra egenskap tycker jag:-)
  Astigmatism har jag också, men tänkte inte på det… Sedan gillar jag heller inte gå barfota. Jag har alltid tofflor på mig inomhus. Å utomhus har jag alltid strumpor och skor på mig.
  Håller med dig att Selfien var riktigt klurig idag. Kul tycker jag, då man måste tänka till lite. Man vill ju inte ljuga heller;-)

 9. Svar: Håller helt med dig. Gillade inte första avsnittet av Annika heller. I och för sig gör Nicola Walker som Annika ett suveränt skådespelarjobb, men nej, jag gillade det inte. Att prata rakt in i kameran har bara fungerat en enda gång och det var i den engelska versionen av “House of Cards”, där Francis Urquhart (https://en.wikipedia.org/wiki/Francis_Urquhart) pratade direkt till tv-publiken. Då funkade det, men inte i Annika.
  Ska kolla dock ett avsnitt till för att ge serien en chans till.

 10. Heja! Vilken härlig selfie det blev! Och jag kan känna igen lite av mig här i dina svar. Självdistans och humor har du. Bra egenskaper. Och att vara rapp i käften är inte en tung egenskap. Den och kunskap ar lätt att bara med sig.
  Din nya profilbild är jättefin! Kanske dags för ett byte hos mig också.
  Kram

 11. Mirjam Halvarsson

  Åh Paula jag bara älskar dina svar :) dom får mig både att skratta och stundtals nicka instämmande :) Kram på’re!

 12. Jättsvårt att beskriva sig själv men du gör det på ett jättekul och klurigt sätt :D Jag gillar din fina profilbild där du ser riktigt pillemarisk och lite busig ut. En väldigt glad Paula :D
  Kram

 13. Heisann, ja det var vrient denne gangen, men jeg synes likevel du har klart deg bra. Jeg aner ikke hva alle ordene står for (feks astigmatiska), men likevel fornemmer du har en “snert” i flere av svarene ;:OD)

 14. Snyggt och rappt flätat även denna gång. Ja, rappt även om det säkert tog sin lilla tid :-)

 15. Visst var det en tuff uppgift den här omgången, men du fick ju till det bra och båda har vi astigmatiska ögon.
  /Ingrid

 16. Kina Hellquist

  Jättefin bild på dig. Du ser så full i fan ut, och det inbillar jag mig att du är! Och en rapp mun är verkligen något som kan få mig till skratt. Tänk när det bara kommer ett rappt svar, och helst på dumheter som någon säger. Då njuter jag! För övrigt tror jag vi ser ganska lika ut, många av oss. Ögonbrynen kan man fylla i med färg, men då gäller det att inte platta till dom med hårgelé sedan. Resultatet blir märkligt! Och brösten behöver man inte platta till. Dom är tillplattade helt på eget bevåg! Kram!

Kommentera