Skyll på mig bara…

Vilket busväder vi har, snöstorm är det närmaste jag kan kalla det, och jag känner mig faktiskt något skyldig till detta…

 

 

Jag tröttnade ju på Blinkas långa lurviga päls som blev full i grus och lera vid varje promenad.

 

 

Så vad hände? Jo jag gav hundtrimmaren fria tyglar och bad att få en sommarfrilla på jycken!

 

 

Och sommarfrilla det betyder….nakenfis!

Och självklart blir det då vargavinter igen, nordanvindar och snöglopp, vad annat att vänta…

 

 

 

“Den som inga kläder har hon får gå med rumpan bar”

 

 

med bestämda kliv efter avklarade bestyr,,,,hem!

 

 

In i stugvärmen med en något förebrående blick ?

 

 

Ska man gå lite längre promenad i busvädret…

 

 

Ja då måste täcket på!

 

Här luktar det gott!!!

 

 

 

Hemma igen så sitter jag och portionerar hundmat allt vad tygen håller, men jag tror minsann att Blinka vill smaka….NU!!

Nu hoppas vi att vädergudarna snart blir snällare med både folk och fä och ger oss lite vårvärme och mycket takdropp !

 

 

 

1

9 Comments:

 1. Nu kan det väl bara bli bättre, vad vädret beträffar???? Även om det kommer snö, så kan man ju hoppas på plusgrader så den smälter fort och tar med sig den gamla snön.
  Så fin Blinka blev, ja hon är ju fin annars också förstås :) Artemis känner sig naken hon också och vill inte gärna gå ut i det här vädret…
  Kram på’re

 2. Blinka fick ju sin sommarklippning/sommarfrisyr men kanske hade både hon och du väntat er mer vår än vad det just nu är- Bildserien är ljuvlig och Blinkas ögon klart något förebrående i blicken. Men tur att hon har täcket så att hon inte fryser.
  Kram!

 3. Hon verkar ändå relativt nöjd med att få vara ute med sommarklippet redan :D. Nu börjar vi tröttna på vintern inte sant? Men om 8 veckor är det försommar sa en kollega, man kan knappt tro det :)

 4. Hahaha! Det var den halva hunden som du fick tillbaka då. Bilden till “Den som inga kläder har hon får gå med rumpan bar” är en höjdare. Vilka bestämda steg:-)

  Gillar Blinka med den nya frisyren. Hade tagit lite mera på svansen och öronen bara;-)

  Vilket skitväder du har. Bloggade också om vädret, för vår nederbörd bestod återigen av regn tills klockan 6, då det började snöa. Men den snön är nog borta snabbt igen. Jojo-vinter som sagt. Nej, jag klagar inte mycket, bara lite;-)

 5. Stackars Blinka … men snart kommer våren och då kommer hon också att njuta av den korta frisyren! Härliga bilder på henne … fiina Blinka!
  Idag strålande solsken här!
  Kram

 6. Stackars Blinka… Antingen frysa häcken av sig eller ha på sig dom där förhatliga kläderna. Sen fick hon bara TITTA PÅ när du grejade med käket… Inte konstigt att du får onda ögat! ;-)

 7. Ojoj, jag skäms för att jag skrattar åt stackars Blinka men tillsammans med dina bildtexter blir det väldigt tydligt vad hon tycker ;) Hon verkar i alla fall ganska nöjd när täcket är på. Jättefina bilder på en jättefin Blinka. Snart är våren här och då är frisyren perfekt :)
  Kram

 8. "LillaSyster"

  Lilla söta Blinka……tur att det finns täcke, även om du ogillar det skarpt. Jag vill ju också ha vår, så nu håller vi tummarna för att den kommer på riktigt. Såg en liten tussilagoknopp i helgen =) Kram

 9. Vilken tur att vädret ser ut att bli både soligt och med varmgrader nu då. :-)
  Kramen.

Kommentera