Skyltsöndag # 148

Den här skylten borde vara uppsatt på betydligt flera ställen, bland annat på min gård.
Men fotot är från Vansbro dit vi begett oss för att

handla goa grejer till helgen!

Flera skyltare hittar du hos BP

0

9 Comments:

 1. Åh jag ser sushi och jag är hungrig. Ja nu rinner snålvattnet

 2. Hahaha! Om du kikar in hos mig så kommer du se att jag har en nästan likadan snörasskylt med. Min stod dock mera nära husväggen och hade dessutom en avspärrning. Åsså fick du sushi- och thaiskylten med också. Bra jobbat där:-)
  Att ha ett “eget” slakteri är lyx. Sådant finns tyvärr inte i storstaden. Hamburgare på grovmalet högrevsfärs är ju sååååå himla goda. Nu dreglar jag;-)
  Tusen tack för en toppen irl skyltning och länken:-)

  PS Så kul att du är med och hittar så många skyltar:-) DS.

 3. Vansbro! Där ser man . Då har jag ringat in lite var du bor ngnstans. Man får nog passa sig på många ställen framöver. Farligt det där med snöras. Härligt att kunna handla på ett slakteri sådär. Hoppas det blev några bra inköp där.
  SV: Udderlicious har jag ingen aning om. Googlade och hittade till deras hemsida som jag blev väldigt förtjust i ! Men något svar hittade jag inte där. https://www.udderlicious.co.uk/

 4. Vad trevligt med ett besök i Vansbro ! Och med pigga och färgglada skyltar dessutom. Gubbgårdens slakteri låter lovande! Hoppas det blev så också.

 5. =) Bra skyltat och bra pris på köttet. Ha en bra måndag! Kram

 6. Vansbro … nästan nästgårds från dig – är det dit du brukar åka och handla när du får skjuts? Så bra skyltar du hittade där! Hittade du något gott på slakteriet?`Bra pris på nötfärsen!
  Önskar dig en fin måndag!
  Kram

 7. Den första skylten behöver sällan sättas upp här. Så bra med ett slakteri där man kan handla direkt. I Helsingör var det så med för bara några år sedan, men det börjar tunnas ut där också.

 8. Här verkar tövädret ta vid nu. Faktiskt. Vansbro, ja då tänker jag på Björn Skifs. Han skulle ha hållt sig till rock n rollen. Har ju rösten. Hej på dig!

 9. Haha! Kände igen snörasskylten från BP :-) Och OJ vad gott det skulle vara med en räkmacka med svenska räkor idag! Räkorna här är goda, men inte LIKA goda som dom små saltiga sakerna från västkusten :-)

Kommentera