Skyltsöndag # 158

Nu har det börjat torka upp i markerna så att härliga promenadleder åter kan tas i bruk.
Att lederna är välskyltade är jätteviktigt, annars går man vilse!

Dubbla budskap: ska jag vandra eller ska jag sätta mig på bänken och vila..

Uppe vid hembygdsgården startar många leder, jag har nog gått dem alla.

En översiktskarta ger en bra uppfattning om hur terrängen ser ut.

Trevlig fortsättning på pingsthelgen till dig som tittar in!

BP förvaltar skylt-temat och du hittar flera skyltare här

0

10 Comments:

 1. :-) Det ser ut som en väldigt fin vandringsled, så visst vandrade du vidare?

 2. Oh, vad det ser härligt ut att gå på vandringsled! Här finns något som heter Tjustleden, där vi gått mycket tidigare. Just nu är det lite varmt att gå dessa leder här hos oss i alla fall.
  Kram

 3. Du kanske har bättre tillgång till bra promenadstråk där du bor nu än du hade förut. Omgivningarna ser väldigt trevliga ut och jag skulle gärna vandra iväg på de där vandringslederna :)
  Kram

 4. Härliga bilder där allt är så fint grönt:-) Sitter ju med mobilen så jag måste ju förstora upp bilderna för att se ordentligt. Så när jag väl tittade på första bilden upptäckte jag att figurerna på skylten antingen är japaner eller så åker dom mountainbike och bär hjälm;-) Skylten egger min fantasi som du ser;-)
  Toppen skyltning:-) Tusen tack för den och länken!

 5. Vilka fina vandringsleder. Har bara varit här i trakterna vintertid och då åkt skidor men nu blir jag sugen på att ta en tur när det är torrt och snöfritt och förhoppningsvis även muggfritt.
  Härlig skyltning från dina vackra omgivningar som jag blir mer och mer nyfiken på.
  Och en paus med pratstund på bänken skulle jag också tycka om.

 6. Nu är det verkligen bästa riden för att ta en riktig promenda – ja tidigt på morgonen då innan det blir för varmt :) Härliga skyltar och fina bilder!
  Kram

 7. Visst är det viktigt att lederna är bra skyltade! Det är dom sällan här, dom gömmer markeringarna rätt väl. Jag brukar bli jätteglad när jag hittar en markering som visar att vi fortfarande är på rätt väg :-)
  Härliga bilder och skyltning!

 8. Oj! Visste inte alla att det såg ut så. Alltså, jag har ju varit där ett par gånger men inte alls fått det perspektivet. Kan tänka mig att det måste vara väldigt vackert där nu.
  /P

 9. Jag har faktiskt aldrig följt en led, varken kort eller lång. Lite konstigt kan man tycka så mycket som jag strosar i skog och mark.
  Jag har prylar att hämta på auktionsfirman i Ludvika, kanske skulle man boka in en titt i nya pörtet när vi ska åka och hämta?
  Kram

Kommentera