Skyltsöndag # 173

Redan för ett par veckor sedan undrade jag nyfiket vad det var som vajade i vinden från den röda bilen bakom butiken

Några dagar senare såg jag denna bil som hade parkerat ända ner i diket, ooops

Var ju tvungen att ta en närmare titt!
Om man kan kalla dessa tejpremsor för skyltar är kanske något tveksamt, men jag bestämmer att denna vecka får de föreställa skyltar, text på band!

Skål alla skylt-vänner!

BP förvaltar det roliga skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

0

9 Comments:

 1. Klart det är skyltar! Fri tolkning gäller och det gäller att utnyttja den friheten :-D

  Skål på dig!

 2. Helt klart skyltar. Information som är tryckt och uppsatt = skylt :D
  Jag skålar med dig (i kaffe) trots att jag inte är en skyltvän :)
  Kram

 3. Klart att dessa band är skyltar! Om inget annat skyltar dom med att Räddningstjänsten har varit där och kontrollerat bilen. Har faktiskt aldrig sett sådana band, bara de blåvita som polisen använder för olika avspärrningar och markeringar. En bonus för mig med andra ord;-)
  Glaset var ju för skönt. Texten påminner om den gamla goda tiden där man bara beställde “en stor stark” och fick antingen en Pripps eller Spendrups. Valet var liksom betydligt enklare då. Men ärligt talat föredrar jag nog dagens betydligt större variation vad gäller öl.
  Du ser väl Paula att det finns skyltmaterial precis överallt oavsett var man bor:-)

  Tusen tack för skyltningen och länken:-)

 4. Visst är det skyltar. Allt som berättar/talar om något är ju en skylt. Sen finns det ju skyltar utan text och där bilden talar. Tycker du fick till det kättebra. Glaset var läckert och jag tänkte här just som BP.
  Undrade just idag om du hittat mer svamp…
  Kram!

 5. Kul med stor stark!!! Resterande skylt från Polisen blir jag bara irriterad på, först skräpar bilar ned uti naturen och sådana här brinner lätt. Skadegörelse är heller inte ovanligt där djur och barn kan ta skada… här en fara i mörkret att någon kan krocka på också… Jag förstår att bärgare inte tar bort dem, de ska ju också ha betalt… En fond borde utses som kan betala. Bakom butiken bör det också se bra ut!

 6. Klart att även dessa plastremsor är skyltar! Funderar mer på hur bilarna hamnat där de har … :)
  Kram

 7. Det är så skönt när det sitta plastremsor på “vurpade” bilar, då kan man ju passera utan att fundera mer på det. Bra skyltat! Ha en bra måndag! Kram

 8. De är väl en slags miniskyltar, så det måste räknas. Kram

 9. Skyltar i allra högsta grad. Bra de hänger på sånt där. så man vet att man inte behöver hjälpa. Den sista skylten på glaset var söt, en glad gubbe som kanske också är start som ölen :)
  Kramiz

Kommentera