skyltsöndag

Skyltsöndag 18 februari

Av
den
18 februari 2018

Jag har länge sneglat på de trevliga inläggen under temat Skyltsöndag, men hävdat att jag inte kan delta eftersom jag inte har tillgång till just några skyltar här ute på vischan, förutom gatuskyltar och trafikskyltar…

Men när jag idag tog en sparktur på skoterleden tänkte jag att nu jäklars, och här är resultatet, flera skyltar men inte särskilt stor variation..

Trots att de flesta denna helg antingen står i slalombacken, åker i skidspåret eller är ute i rallyskogarna där Svenska Rallyt avgörs idag, så dundrar skotrarna förbi med jämna mellanrum. Vi har fantastiska leder och många åker upp till Kullerberget där man har en fantastisk utsikt och gärna stannar för att koka kaffe eller grilla korv.

Det är BP som håller i tematråden och här hittar du deltagarna som är med.

Skyltar är ett relativt och individuellt tolkbart ämne myntade hon som startade temat, vilket jag visar här!

TAGS
13 kommentarer
 1. Svara

  Ninni

  18 februari 2018

  Du fick ju ihop en hel dröser med skyltar! 🙂

 2. Svara

  Mia

  18 februari 2018

  Ungefär såna skyltar som finns här 🙂 Särskilt vanliga är scoterledsskyltarna 🙂
  Kram på’re

 3. Svara

  Anki

  18 februari 2018

  Det fick du ju ihop bra! Kolla anslagstavlor och i mataffären – där kan man också hitta skyltar 🙂
  Kram

 4. Svara

  BP

  18 februari 2018

  Ett STORT och varmt välkommen till Skyltsöndag! Så himla kul att du vill vara med! Å du säger precis det jag alltid hävdat – det finns skyltar precis överallt. Å kolla så många du har hittat!!! Affischer, etiketter, märkningar osv klassas också som skyltar förresten, åtminstone enligt mig;-)
  Å då jag nästan har barmark här kan jag väl säga att dina skyltbidrag är aningen exotiskt för mig.
  Tusen tack för din första och förhoppningsvis inte sista skyltning:-) Stort tack för länken också:-)

  PS. Nu ska jag uppdatera listan med alla skyltare med din bloggadress. DS.

 5. Svara

  "LillaSyster"

  18 februari 2018

  Du fick ju ihop många skyltar!
  Jag gick och funderade på den här utmaningen mellan jul och nyår….. men sen bestämde jag mig för att en utmaning fick räcka….. i alla fall för 2018!
  Elvis är bättre, jag hoppas få tid snart hos en annan veterinär – för en second opinion. (böckerna är nog inte riktigt i din smak och om dottern har läst Kallentoft böckerna el Kallentoft/Lutteman så är de faktiskt bättre. Men nu råkar jag ha de här tre och då läser jag) Kram

 6. Svara

  ibod11 - Ingrid

  18 februari 2018

  Ja, du ser…det finns skyltar överallt bara man håller ögonen öppna 😀 Här ser jag varken skyltar om skoterleder eller skotrar men det var väldigt vanligt där jag bodde förr. Lite nostalgi 🙂

 7. Svara

  Ditte

  18 februari 2018

  Vad roligt att du är med och skyltar. Och skyltar kan vara så mycket och man har här hos BP fria händer.
  Skyltar finns överallt.
  Jättteroligt att se skyltar från ditt närområde. Skrattade lite åt cykelskylten, men snart så är det nog dags även för den.
  Vilket fint bidrag! Tack!
  Kram!

 8. Svara

  "LíllaSyster"

  19 februari 2018

  Jag tackar också för boktipset! Jag vill också hålla i boken jag läser =) Hu det snöar idag och inte nådigt. Kram

 9. Svara

  Anni

  19 februari 2018

  För oss långt från skoterspår är det där ju superexotiskt!

 10. Svara

  eva g

  19 februari 2018

  Heja bravo Paula, se vad du hittade, inte dåligt i obygden, hihi . . .
  Vi har massor av snö också, det verkar som om det aldrig vill ta slut, men men jag vet vad som gömmer sig under snön.
  Fåglarna kvittrar och är glada de känner våren i luften precis som jag, så jag struntar i den sena vintern och dess snöfall och låssas som om det regnar, hihi . . .
  Tv med OS har dominerat oss ett tag men man måste ut och rasta sig själv och Ludde, vilken tur man har de fyrbenta vännerna Paula.
  Svenska rallyt i helgen var suveränt, det gick som attan och jag var ordentligt fastspänd när jag åkte med alla killarna, fy farao så kul, men så mörbultad man var efteråt, haha . . .
  Hälsningar från ett snöigt Småland.
  Kram/ Eva

 11. Svara

  Ama de casa

  19 februari 2018

  Du ser! Du har ju hur många braiga skyltar omkring dig fast du har hävdat annorlunda – skyltar finns överallt! (Även om snön gör sitt bästa för att försöka gömma en del av dom… 😉 )

 12. Svara

  Hanneles bokparadis

  20 februari 2018

  kul ställe att hitta skyltar.

 13. Svara

  Åke

  20 februari 2018

  Skyltar finns det bevisar ju du! Så trevligt med sen sparktur så där uti skogen 🙂 Ja svenska rallyt ja, pratade med min lillebror på söndagskväll han är arrangerad… han tippade på att 30 000 besökare såg det och från världens alla hörn i lilla Torsby. Du måste bara komma hit nästa år. Motor är en stor sport. Allt är uthyrt och rena fantasisummor för uthyrning… han nämnde en siffra vad folk kunde få.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 70
 • 235
 • 1 654 715
 • 5 125
 • 66 106
Sök här