Norsk torsk med kaprissås

Ibland, ganska ofta faktiskt, reagerar min mage och protesterar,
-vill inte ha bönor,
-vill inte ha kål,
-vill inte ha pasta…
“Ge mig något gott och skonsamt!”

Då kan man vara magen till lags och servera till exempel:

kokt torsk med kaprissås

Enkelt, gott och lägger sig som bomull i magen!

Så här gör du, smaklig spis!

0

9 Comments:

 1. Åh så gott!!! Jag skulle kunna äta fisk många dagar i veckan :)
  Kram på’re

 2. Tack för detta! Ska absolut provas!
  Ser jättegott ut!

 3. Norsk torsk er godt det. Smaker nydeligt :D
  hoppas magen och kroppen er bedre nå og spiller på lag med deg.
  Nattaklem fra Digernes.

 4. Yummie, yummie säger jag bara! Här är vi så otroligt dåliga på att äta fisk. Är vi Spanien lever vi på fisk, men vi är kass på att laga fisk hemma. Undrar varför… Å din rätt är ju så otroligt lättlagad och är klar på bara några minuter. Nu blev jag aningen sugen kan jag säga:-)

 5. Fisk är otroligt gott, så tack för receptet! Jag brukar oftast göra ägg/persiljesås – nästa gång ska jag prova med din kaprissås :)
  Önskar dig en fin söndag!
  Kram

 6. Det låter gott det!
  Kan bli torsk till veckan. Ha en fin söndag. Kram

 7. Det ser jättegott ut men kapris är inte en favorit så den hoppar jag över om jag ska prova. Jag älskar kokta morötter och nu blev jag verkligen sugen på just det :)

 8. Åh, jag ångrar att jag skrev om min bok. Kanske det bara blir ett häfte. Egentligen skulle jag göra detta när jag blir pensionär, men det är ju snart så bäst att börja i tid. Jag skriver lite om mitt jobb och dess historia. Nog om det! Nu pratar vi om torsk. Det ser jättegott ut, och visst blir man intelligent av fisk! Vi brukar ha det en gång i veckan, men det har inte hjälpt ännu.
  Kram

Kommentera