Matrecept och kökstips

Norsk torsk med kaprissås

Av
den
17 februari 2018

Ibland, ganska ofta faktiskt, reagerar min mage och protesterar,
-vill inte ha bönor,
-vill inte ha kål,
-vill inte ha pasta…
“Ge mig något gott och skonsamt!”

Då kan man vara magen till lags och servera till exempel:

kokt torsk med kaprissås

Enkelt, gott och lägger sig som bomull i magen!

Så här gör du, smaklig spis!

TAGS
9 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  17 februari 2018

  Åh så gott!!! Jag skulle kunna äta fisk många dagar i veckan 🙂
  Kram på’re

 2. Svara

  Ditte

  17 februari 2018

  Tack för detta! Ska absolut provas!
  Ser jättegott ut!

 3. Svara

  Synnøve Kjerstad

  17 februari 2018

  Norsk torsk er godt det. Smaker nydeligt 😀
  hoppas magen och kroppen er bedre nå og spiller på lag med deg.
  Nattaklem fra Digernes.

 4. Svara

  BP

  18 februari 2018

  Yummie, yummie säger jag bara! Här är vi så otroligt dåliga på att äta fisk. Är vi Spanien lever vi på fisk, men vi är kass på att laga fisk hemma. Undrar varför… Å din rätt är ju så otroligt lättlagad och är klar på bara några minuter. Nu blev jag aningen sugen kan jag säga:-)

 5. Svara

  Anki

  18 februari 2018

  Fisk är otroligt gott, så tack för receptet! Jag brukar oftast göra ägg/persiljesås – nästa gång ska jag prova med din kaprissås 🙂
  Önskar dig en fin söndag!
  Kram

 6. Svara

  "LillaSyster"

  18 februari 2018

  Det låter gott det!
  Kan bli torsk till veckan. Ha en fin söndag. Kram

 7. Svara

  Astrid Larsson

  18 februari 2018

  Det ser jättegott ut

 8. Svara

  ibod11 - Ingrid

  18 februari 2018

  Det ser jättegott ut men kapris är inte en favorit så den hoppar jag över om jag ska prova. Jag älskar kokta morötter och nu blev jag verkligen sugen på just det 🙂

 9. Svara

  BrittMarie

  18 februari 2018

  Åh, jag ångrar att jag skrev om min bok. Kanske det bara blir ett häfte. Egentligen skulle jag göra detta när jag blir pensionär, men det är ju snart så bäst att börja i tid. Jag skriver lite om mitt jobb och dess historia. Nog om det! Nu pratar vi om torsk. Det ser jättegott ut, och visst blir man intelligent av fisk! Vi brukar ha det en gång i veckan, men det har inte hjälpt ännu.
  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Senaste kommentarer
Kategorier
Statistik
 • 339
 • 559
 • 1 651 771
 • 5 116
 • 65 957
Sök här