skyltsöndag

Skyltsöndag # 182

Av
den
4 november 2018

Jag kunde inte låta bli att fota etiketterna till de fina gamla filtar och plädar vi fick in till loppis!

Kungliga hovleverantörer minsann, och garanterat malbefriade!

Hälsingefilten med så fin illustration!

Något aktuellare är skylten om nästa veckas nonstop-dans i Folkets Hus, inträde till dans med dubbla dansband och jultallrik för 150,- Någon som kan slå det?

Avslutar med veckans “stulet från nätet”. Vem vill ha billiga barn?

BP förvaltar det roliga skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

TAGS
8 kommentarer
 1. Svara

  "LillaSyster"

  4 november 2018

  Ja du sista skylten….utgående sortiment…..ja jag spekulerar inte mer i det – undrar om de har några kvar eller om det var strykande åtgång? Fina gamla etiketter, den med malbefriad får mig att få upp ett doftminne av de där påsarna som hängde i gamla garderober förr, det medlet luktade inget vidare. Ha en skön kväll, själv har jag tjuvkollat på Allt för Sverige…. =) Nu kl 20 blir det kockarnas kamp! Kram

 2. Svara

  Tove Olberg

  4 november 2018

  Fina skyltar du samlat 🙂

 3. Svara

  Ditte

  4 november 2018

  Vilken härlig skyltning! Så roligt att se de gamla plädarna med sina märken i. Vet att jag idag har en “Tidstrands” i gömmorna. Fått av min farmor en gång. Fint att få in dessa till loppisen. Kul med “non stop dans” och med jultallrik. Låter trevligt.
  Sista skylten skrattade jag gått åt. Undrar om barnen är slut och att det kommit in nya.
  Kram!

 4. Svara

  BP

  4 november 2018

  Etiketterna är ju hur fina som helst. Å jag kan tala om för dig att du är den första skyltaren (om jag nu minns rätt) som faktiskt fotat etiketter på textilier. Äntligen! Hävdar ju alltid att skyltar finns överallt även i hemmet, typ på vad du visat och även i/på klädesplagg och handdukar. Så grattis Paula!

  150 kronor för inträde och jultallrik är verkligen otroligt billigt. För samma summa får du med lite tur två starköl här i nollåtta.

  Sista skylten resulterade i ett gapskratt, speciellt att barnen tillhörde ett utgående sortiment… också:-))))))

  Härliga skyltar! Tusen tack för dom och länken:-)

 5. Svara

  Anki

  5 november 2018

  Filtar från Tidstrand hade vi hemma när jag var barn 🙂
  Sista skylten – här blev det ett gapskratt så här på måndagsmorgonen! Underbar skylt!
  Kram

 6. Svara

  Anni

  5 november 2018

  Vilka klassiker till filtar ni fått! Tänk när man lade ner omsorg även på etiketterna. Detta med detaljer, som kan vara så viktiga.

  Riktigt samma omsorg ser jag inte på affischen om danskvällen, men den är ju så äkta och härlig! Hoppas att du går dit och både dansar och mumsar, det ser ut att kunna bli en toppenkväll.

  En unge för 25:- kan jag tänka mig. I utgående sortiment kan det finnas många pärlor 😉

 7. Svara

  Ama de casa

  5 november 2018

  Haha! Köpte du några barn? Eller vill du ha några modernare varianter som inte är av utgående sortiment? 😉

  När du visade etiketterna så slog genast en doft av malkulor emot mig. Ja, inte på riktigt då, men du fattar?
  Undrar vad som gäller nu? Jag minns inte att jag någonsin har använt malkulor själv. Finns det malar kvar bland kläderna eller använder vi bara syntet som dom inte vill ha nuförtiden?
  Många frågor blir det… 😀

  Härlig skyltning!

 8. Svara

  ibod11 - Ingrid

  11 november 2018

  Kul att du lägger märke till etiketterna i de gamla, fina filtarna 🙂 Det fick även mig att tänka att jag måste bli lite mer uppmärksam på detaljer. Jag missar förmodligen massor bara för att jag ser helheten och inte letar efter mer. Etiketterna är ju fina men jag skulle bara ha sett att filtarna såg fräscha ut.
  Jag blir alltid lite danssugen när jag ser att det är danskvällar på gång. Men nu har jag accepterat att den tiden är slut och det är helt ok 🙂
  Utförsäljning barn, jag skrattar gott men det är klart att tankarna vandrar iväg till att det faktiskt förekommer. Men här gissar jag att det är produkter från barnavdelningen som reas ut.
  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 310
 • 630
 • 1 581 042
 • 4 994
 • 64 379
Sök här