Skyltsöndag # 184

En eländig vecka har det varit, inte minst på skyltsidan, jag har inte rört mig utomhus just nånting.
Men, skam den som ger sig:

Bredvid vår återvinningsstation där jag var och lämnade tomglas sitter en gammal järnvägsskylt, här gick förr ett smalspårståg.

Bredvid den skylten finns en skoterspårskarta som kanske snart åter blir aktuell, beroende på hur snötillgången blir i vinter!

Jag bara måste ta med denna reklam från nätet, här kan du nämligen beställa en skylt helt efter egna önskemål! Klicka här så kommer du till sidan!

Bara så ni vet!

BP förvaltar det roliga skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

0

11 Comments:

 1. Utan minsta tvekan väl skyltat! .. humor närvarnade :-)

 2. Tycker du har lyckats mer än väl med uppdraget!! Kram på’re

 3. Ja, du behöver inte gå långt för att finna de fyndigaste skyltarna. Rentav sanna vid datorn.
  Kram

 4. Fantastiskt att du trots din eländiga vecka återigen orkar skylta, dessutom med två egentagna skyltar. Skoj att man fräschar upp återvinningsstationen med bilden från den gamla järnvägen.
  Skrattade gott åt den roliga skyltsamlingen och att du länkar till företaget. Visste inte ens att ett sådant företag fanns. Tack:-)
  Å kaffekoppen – hahaha! Nej jag ska inte ge mig in i en diskussion med dig;-)

  Fantastiskt jobbat med toppen skyltar. Tusen tack för dom och länken:-)

  Hoppas nästa vecka blir mindre eländig för dig.

 5. Häftigt collage med skyltar! Dessutom har du ju varit vid återvinningen och både lämnat tomglas och fotat skyltar … bra jobbat!
  Haha … nix, bäst att inte dras in i någon diskussion med dig :)
  Önskar dig en ny och betydligt mindre problematisk vecka på hälsofronten!
  Kram

 6. Bra kämpat Paula!
  Kram.

 7. Det är ju därifrån jag beställt min kattskylt: Här bor värdefulla katter utan trafikvett.
  Bra skyltat Paula?

 8. Vilken mängd skyltar det finna att välja bland! Tack för tipset! Här ska botaniseras!. Och visst har du fått till fina skyltar. Trist när krafterna tryter. Men så är det ibland. Skotersäsongen och snösäsongen närmar sig och då blir det lite annat liv i byn. Sista bilden är toppen. Instämmer helt. Kanske stämmer detta även för de norska kvinnorna.
  Önskar så att du ska må bättre.
  Kram!

 9. Inte behöver man gå ut och leta efter skyltar när det finns så mycket kul på nätet :D Jag har sett en del kul, personliga, skyltar under promenader och en del får verkligen till det. Vid ett tillfälle, när jag och min svägerska var ute och promenerade med hundarna (jag med mina och hon med sin mammas), råkade hennes hund gå upp på en slänt utanför ett staket (OBS! utanför staketet) och ut rusar en helilsken man och svär och skriker. Han avslutar med att be oss dra åt h-e. Kanske för att jag inte kunde låta bli att svara honom ;) Senare såg jag skylten på deras garage där det stod “don´t mind the dog, beware of the owner”. Sååå passande :D
  Kram

 10. Jamen visst vet jag det Paula! :)
  Det är roligt med alla skyltar, riktigt roligt. Själv har jag inte kommit mig för med att ta bilder av min närmaste omgivningsskyltar ännu. Bara tänker att jag ska göra det men det hjälper ju inte. Handling måste till.
  Ha en fin måndag!

 11. Haha! Dom egengjorda skyltarna var ju hur bra som helst! :-)

  Snyggt att hitta egna skyltar också med tanke på veckan som varit :-)

  Ha en bra start på veckan!

Kommentera