Skyltsöndag # 210

Ta er i akt! Nu börjar det röra på sig i Säfsenskogarna,

men ojdå, hur blir det nu? Flytt till månen kanske?

Himla bra budskap tycker jag!

Haffad på nätet, tack o lov, här har vi inga lik i garderober eller soprum!

BP förvaltar det roliga skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

Häng gärna på du också!

1

16 Comments:

 1. Hoppsan!!! Bra skyltar, Paula :) Ska du ta de där promenaderna??? Jag hade inte fixat det men om du gör det så tycker jag du är superduktig!!
  Kram på’re

 2. Super härliga skyltar!

 3. Så trevligt det lät med kom-i-gång alternativen. Ett bra initiativ helt enkelt.
  Äggskylten är riktigt bra!
  Det gäller att ha koll på förkortningar.

 4. Det händer så alltid något i Säfsen, himla kul att se. Undrar om du och Blinka hänger med på promenaderna. Tack och lov att jorden bara är slut och inte har gått under;-) Ägget med budskapet är en höjdare, bara tacka den duktiga reklambyrån för den klockrena liknelsen. Inga lik i garderoben här heller. Men jag minns för många år sedan då vi fortfarande hade grovsoprum. I några dagar stank det något så fruktansvärt utan för ett av rummen. Det blev värre för varje dag som gick. Till slut kom fastighetsskötaren, öppnade dörren och fann faktiskt ett lik där. Nej, inget människolik som tur var, men väl det av en grävling.

  Toppen skyltning! Tusen tack för den och länken:-)

 5. Me again: Korrläs kommentarer innan du publicerar dom BP!!! I första meningen ska “så” vara “då”. Längre ned så är utanför ett ord och inte två. Sorry!

 6. Vilka bra “komigång” promenader de ordnar hemma hos dej, suveränt ju!
  Ja, än är jorden inte slut, haha! ..och buräggsreklamen är ju toppen!
  Ha en bra vecka! Kram

 7. Tack för härliga skyltar med tillhörande skratt. Promenaderna hade jag gärna gått med på. Jättetrevligt. Vilket bra initiativ. Och en rolig skylt/anslag.
  Trist att jorden tagit slut. Men är den slut så är den. Får överväga något annat ställe att bo på. Om det nu inte är blomjorden förstås.
  Vad gäller burägg vill jag helst inte ha dem. Vet det utan att ha suttit i bur.
  Sista skylten var lika rolig den.
  Kram!

 8. Jätteroliga skyltar du hittat! Promenaderna verkar jättehärliga. Du och Blinka brukar ju gå ändå, men fint att försöka få igång andra också. Det kan ju vara roligare att gå tillsammans.
  Kram

 9. Tänk vad jag saknar att kunna ta promenader…. men cykeln får ersätta promenaderna. Det är en härlig frihetskänsla med en cykeltur också.
  Ska du hänga på promenaderna? Vilket kul initiativ. :-)

 10. Väldigt bra skyltar du hittat – slut på jorden!!! Äggskylten, klart begåvad. Och vad är förresten en VARITANT? en gumma som rör på sig?

 11. Det är “bar å kom!” Vilken fin inbjudan ? Hoppas ni blir ett gäng och att sträckan inte är alför lång. Så kul att ens fyrbenta vän också är välkommen. Det hör med jorden är platt finns det faktisgt grupper som tror på. Men skylten är kul ? Burägg och grovsopor bara så kul, och tydliga budskap i alla ära ?Naturligvis förväntar jag mig bilder från dina strapatser ?

 12. Trevlig inbjudan till promenader! Jag vill gärna gå dem, men tyvärr är det lite långt bort :)
  Härliga och roliga skyltar allihop … bra jobbat Paula!
  Kram

 13. Tony Danninger

  Haha… riktigt kul skyltar du fångat på bild.

 14. Haha! UNDERBAR skyltning igen :-)

  Dom där promenaderna kommer väl du och Blinka att gå med på? Vilket trevligt initiativ :-)

 15. Hahaha :)) Vilka fantastiska skyltar! Först blev jag glad över att det arrangeras gemensamma promenader, vilket bra initiativ att kombinera umgänge med hälsa! Sedan skrattade jag gott åt jordskylten och likskylten :) Perfekt beskrivet med kundvagnen och höns!
  Ha en fin dag!

 16. Fantastisk skyltning och särskilt jublar jag över äggskylten :D Väldigt bra initiativ!!!
  Jag har skrivit det förr och jag förundras igen över hur mycket som händer i din lilla plats på jorden, som förhoppningsvis inte tar slut än på länge ;) Det är säkert många som blir glada för sällskap på promenaderna. Jag skulle kanske hänga med en gång men jag är alltför mycket ensamvarg när det gäller att njuta av skogen så efter den gången skulle jag nog helllre gå och filura för mig själv.
  Kram

Kommentera