skyltsöndag

Skyltsöndag # 212

Av
den
2 juni 2019

Redan dags för nationaldagsfirande!

Nästa söndag är det dags för årets hantverksdag i Skattlösberg ! Där har jag varit många gånger och beundrat alla duktiga hantverkare, ostystare, smörkärnare och många därtill.
Hur det blir i år vet jag ännu inte..

Jag hoppas våra studenter klarar sig bättre än så här!

En företagare i byn har tröttnat på hundbajs som inte plockas upp! Skärpning hundägare!

En god skickade mig denna, hon läser bloggen och vet att jag gillar och samlar på skyltar, tack Mia!

Lite kan man väl få skryta…..???

BP förvaltar det roliga skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

Häng gärna på du också!

TAGS
10 kommentarer
 1. Svara

  Åke

  2 juni 2019

  Klart man får skryta (brukar jag göra med) Allt som står på internet är ju sant 😉 Men himla vad mycket kul du har runt knuten 🙂 Kolbullar gillas skarpt!!! Men det här med hundbajspåsar fattar att inte hundägare kan sköta sig bättre, man vet ju nästan det är dags också för de fyrbenta vännerna.

 2. Svara

  "LillaSyster"

  2 juni 2019

  Härliga skyltar och hoppas att du kommer iväg på de olika evenemangen!
  Ja du vad är min superpower??? Hmm i veckan fixade med lite coaching ett avlopp i källaren där det helt plötsligt stod 2 cm vatten ovan avloppsbrunnen. Så jag säger väl att min superpower är bra kvinna som reder ut det mesta =) nu är det torrt och fint på golvet igen och så sparade jag/vi väl minst 3000kr på att inte ta ut jourbil på eländet. Kram

 3. Svara

  ibod11 - Ingrid

  2 juni 2019

  För att bo i en väldigt liten ort hittar du alltid roliga och fina skyltar om massor av kul att göra. Så länge man orkar behöver man inte vara sysslolös. Jag hoppas verkligen att studenterna inte blir plakat alls och absolut inte så snabbt 😉 Hantverksmässa och sångcafé verkar kul och vi får väl hålla tummarna för bra väder. Bajspåsar fanns alltid i fickorna på alla mina jackor och byxor så länge jag hade hund. De var bra att ha med till lite av varje. Många gånger kom jag hem med svamp i en svart påse och då kanske någon undrade varför jag bar hem en så välfylld bajspåse 😉
  Klart du ska skryta om din bakgrund.
  Kram

 4. Svara

  Ditte

  2 juni 2019

  Som vanligt en toppenskyltning som jag blir glad av att se. Mycket humor och mycket händer i dina trakter! Jätteroligt! Och sedan får man förstås se vad man har ock och lust med.
  Jag får verkligen hoppas att traktens studenter inte blir plakat på en timme. Vore trist för dem.
  Klart du får skryta. Tröjan är super. Precis som du.
  Kram!

 5. Svara

  bpz3

  2 juni 2019

  Älskar dina skyltar och är mäkta impad att du även engagerad dina vänner i jakten på skyltar. Som sagt, du är fast och det är jag verkligen otroligt glad för:-)

  Å så många aktiviteter det pågår i dina trakter. Även här är jag imponerad. Tror man engagerar sig och anordnar olika events mycket oftare på landsbygden än vad man gör i en storstadsregion, där det är betydligt mera anonymt.

  Skrattade gott åt fotografens skylt. Ja, ja, h*n ska kunna fotografera inte nödvändigtvis svenska om man säger så;-) Å precis som Ditte hoppas jag att studenterna inte följer uppmaningen;-)

  Att du är en superwoman har jag då aldrig ifrågasatt;-)

  En härlig skyltning. Tusen tack för den och länken:-)

 6. Svara

  Karin Eklund

  3 juni 2019

  Du hittar alltid så bra skyltar, lite olika mening i dem alla, men verkligen upplysningsbara, som de förstås ska vara. Återigen undrar jag vad jag själv har för skyltar i min omedelbara närhet, i min kommun. Måste nog ta mig tid att ta bilder…
  Ha en fin måndag Paula! <3

 7. Svara

  Anki

  3 juni 2019

  Tänk så många skyltar du hittat igen! Mycket roligheter i dina trakter – bara att tacka och ta emot – både för skyltarnas skull och för trevligheter att besöka 🙂
  Konstigt detta med att en del hundägare aldrig lär sig!
  Önskar dig en ny fin vecka!
  Kram

 8. Svara

  Ama de casa

  3 juni 2019

  Haha! Hon Sarah verkar veta precis hur snabbt studenter dricker 😉
  Härlig skyltning igen – mycket på gång där hos dig!

  Ha en finfin start på veckan 🙂

 9. Svara

  Mirjam Elisabet Halvarsson

  3 juni 2019

  Ojoj, studenterna får det tufft!! 🙂 Vid början på vårt elljusspår, hänger det också bajspåsar, ja för hundar alltså 😉 Jättebra men konstigt att det ska behövas, några påsar i fickan tar ju ingen plats!
  Du är superbra på skyltar, så är det bara, det kan du också skryta om, tycker jag 🙂
  Kram på’re

 10. Svara

  Kicki

  4 juni 2019

  Du är så himla duktig på att hitta fyndiga skyltar. Dessa särskrivningar, som tycks bli fler och fler kan ju verkligen bli fel. Även om studenterna festar på, så verkar det tufft att bli plakat på en timme.
  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 107
 • 361
 • 1 645 888
 • 4 693
 • 60 335
Sök här