Skyltsöndag # 236

Ett par skyltar hämtade från gårdagens sy- och hantverksauktion på Folkets Hus

Jag var lite sugen på att själv ropa in en av dessa söta snödjupsskyltar!
Men jag har ingen naturlig plats för den runt mitt lilla hus, den ska ju stå så att snön faller där men inte så att det blir plogade snödrivor..

Jag har satsat lite slantar på några lotter och åror, en virkad spetsduk och en tavla kom jag hem med..

Nu tar jag hjälp från nätet, denna skylt borde jag definitivt ha!

Kreativt firmanamn!

Hoppsan Rusta!

BP förvaltar det roliga skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

1

18 Comments:

 1. Sån där snödjupsskylt vill jag också ha!! Men du hade i alla fall lite tur i lotteriet :) Hundskylten är också nåt jag borde ha! Fnissar gott åt Åke Rapp’s skylt, hahaha men gummistövlarna får nån annan köpa, dom blir nog vassa! Kram på’re

 2. Snödjupsskyltarna är ju såååå söta. De hade gjort sig riktigt fint som utsmyckning i en blomkruka på altanen tror jag.
  Undrar vad siffrorna på årorna betyder? Trodde först på Bingo, men där använder man väl inga åror…
  Företagsnamnet är en klar höjdare, i dubbel bemärkelse alltså – hahaha. Å där har Rusta lyckats igen med fel skylt – hahaha:-)

  En toppen skyltskörd här hos dig:-) Tusen tack för den och länken:-)

 3. 61 meter då är man slagen… gäller att ta till andra knep då ? Snödjupsskyltarna var både söta och praktiska. En sådan vart jag sugen på ?

 4. Tack för härliga skyltar. Gillade verkligen snödjupsskyltarna men förstår att de måste stå på en “säkrad plats”. Kul med några vinster. Kanske blir det en roddbåt i vinst nästa gång. Vad gäller “hundskylten” måste du ju ha en liknande. Helt klart. Kanske ska katterna också finnas med eller få en egen skylt.
  Rustas skylt är klockren. Och varför inte ha röda gummistövlar i granen. Lite nytänkande.
  Åke Rapps skylt är rolig. Kul med de som har humor.

 5. Lustiga gummistövlar, undrar hur man ska använda dem på fötterna?
  åror med siffror på! Hur använder du dem? Snödjupsskyltar har jag faktiskt aldrig sett förut så tack för den fina upplysningen. De är ju jättefina.
  Fina skyltar igen Paula, du kan du!

 6. Snödjupsskyltar, vi gjorde osäljbara myggholkar när jag var med i scouterna, snödjupsskyltar kanske är bättre. Gummistövlarna verkar svåra att dra på även om man har skohorn.

 7. Vilka roliga skyltar du har hittat!
  Hej från Gran Canaria!
  Kram i natten…

 8. Vilken fin skyltsamling du fått ihop =) söta snögubbar och Åke…. Ja mycket fyndigt namn på firman. Grattis till vinsterna! De kunde kvalat om hos Sannas utmaning. Ha en bra start på veckan!

 9. Härlig skyltning och de där snödjupsskyltarna är jättegulliga! Tur i spel alltså … eller i alla fall i lotterier! Vad betyder siffrorna på årorna?
  Kul skyltar från nätet också!
  Ha en bra måndag!
  Kram

 10. Dom där snödjupsskyltarna var ju jättefina! Jag undrar också över siffrorna på årorna…

  Såna där gummistövlar är lite för säsongsbetonade för mig, även om dom är i en väldigt vacker färg ;-)

  Härligt skyltat!

 11. Hundskylten vill jag också ha. Sen är det många roliga skyltar du hittat.
  Kram

 12. Jag skulle gärna också ha en av de söta snömätarna om jag hade haft någonstans att placera den. Jag är även lite sent ute för skylten om att vovven måste godkänna gäster. Den skulle ha passat väldigt bra hos mig eftersom jag märkte att jag omedvetet dömde folk efter hur de hälsade på mina hundar ;) Jättekul firmanamn med Åke som åker upp :D Lite felskyltat hos Rusta är också kul men ibland undrar jag om butiker gör sådan misstag med flit. Det lockar ju kunderna att stanna till och uppmärksamma varorna.
  Kram

 13. Ja en snödjupsmätare skulle vara kul att ha men jag har inget bra ställe jag heller. Lite synd men så är det.
  Grattis till vinsterna.
  Kramen.

 14. Vad i all världen ska du göra med årorna du vann? Jomen jag vet, de kan bli snödjupsmätare!
  Konstiga stövlar, man kanske får plats med en tå i dem?
  Kram på dig!

 15. Hade en snödjups-skylt i villan men den åkte till återvinningen som så mycket annat när vi flyttade. Riktigt fyndigt firmanamn! Desto konstigare stövlar:) Förkylningen håller tyvärr i sig. Bara att härda ut. Och min man är i Tyskland denna vecka och Göteborg nästa. Men vi ses under helgen i alla fall. Nu ska jag inte jobba fler helger i år. Ha det så bra! Kram

 16. Tack för kramen, den kom fram och tack för ny inspiration till veckans tema. Hade bra en blid först men så kom jag på andra tankar då du inspirerat mig med din kommentar=) Ha en bra tisdag imorgon! Kram tillbaka för det behövs mycket kramar nu i mörkret.

 17. Tror vi är flera som läser din text som att du vann åror på dina lotter :-)

  Kursen var en rätt intern kurs som hölls hos min studiekamrats syster i Gustavsberg. Systern är i sin tur gammal studiekamrat med Anna-Karin Jobs Arnberg och har som avsikt att arrangera olika kurser i sitt sprillans nystartade företag.

  Kram och god natt!

Kommentera