Skyltsöndag # 261

Vi börjar väl med det seriösa inslaget

Jag har väl tänkt haka på denna promenad och kanske har jag även en liten minneslapp i fickan, det finns ett och annat man kan ha synpunkter på…

I skrivande stund har regnet övergått i snö hos mig, men tills dess att de här evenemangen tar vid så borde vi väl ändå slippa snöglopp?

Hänger på sjukgymnastens vägg…

Hoppsan säger jag bara…kanske lika bra att hålla sig hemma..

Jag kan nog tycka priset har höjts lite väl mycket på handtvätten nu, månne det är tvålen som blivit bristvara???

BP förvaltar skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

4

15 Comments:

 1. Oj oj, tycker du ska ringa bussbolaget =)
  Fy för snö nu i bästa vårmånaden jag ska lyfta in några pelargoner nu ikväll – för säkerhets skull. Ha en ny bra vecka!

 2. Det var INTE jag som skickade ner snön, även om jag bad den fara och flyga!! För det gjorde den, nu är det snöfritt! ;) Den sjukgymnasten skulle jag inte våga besöka, huvva så hemskt! Det verkar lite suspekt med påsättningen genom bakdörren….är’e nån sexklubb ni har där??? Handtvätten, ja tvål har nog blivit guld värd, förstår jag :D
  Bra skyltat Paula, kram på’re

 3. Trygghetsvandring i Fredriksberg. Hur många invånare hade orten sa du?! Googlade och det var 655 själar… Ska bli intressant att läsa ditt reportage och dina synpunkter.

  Bilträffen på Herrgården lär nog bli av. Där är social distansering nästan garanterad skulle jag säga. Kul att det alltid händer nåt hos er, men det har jag ju alltid sagt.

  Affischen hos sjukgymnasten är aningen avskräckande måste jag säga.

  Fick faktiskt googla UL. Jasså, i Uppsala län håller man alltså även på med sånt. Antar att UL-kortet gäller som betalning även här;-)

  Även vi ska få snö i natt enligt väderappen. Då får jag väl skylla på att ni från norr har skickat ned den vita varan till oss nollåttor. Bra att jag inte behöver gå upp tidigt, då slipper jag kanske se eländet;-)

  En toppen Skyltsöndag! Tusen tack för den och länken:-)

 4. Ha ha, den bussen vore kul att testa. Tvätta händerna för 199 kronor, tja då får man nog bort viruset. Tänk att ni kör trygghetsvandring i Fredriksberg som är en rätt liten ort, men bra tycker jag. Kört några gånger hos mig med sossarna som jag är med i.

 5. Svar: Hade aldrig hört talas om Joel Kinnaman, så jag fick googla honom. Å japp jag hade dreglat där, rejält. Ungefär som jag hade gjort om jag träffat Brad Pitt, som ung alltså, inte nu;-)
  Är lika dålig på skådespelare som på sångare. Så jag har ingen “idol”. Om vi pratar fotboll däremot så har jag mina preferenser., men det är ju ingen idé att ta upp dom, då du är lika intresserad av fotboll som jag av artister på scen;-)

 6. Intressant med trygghetsvandringen … klart du ska vara med!
  Oj… riktigt läskigt att gå till sjukgymnasten – och bussåkning verkar lite suspekt. Den handtvätten är oväntat dyr – säkert en lönsam företagsidé :)
  Härlig skyltning som alltid!
  Kram

 7. Trygghetsvandring – är de typ som nattvandrare som kollar buslivet eller är de kanske så att man går omkring o kolla så det inte hänt ensamma människor något. Nu blev jag nyfiken :)
  Snygg bil, kul med sådana träffar när man har bilintresse. Gubben min letar jänkare, en alldeles speciell så de lär nog dröja innan vi åker på Cruising. Men de blir kul när de väl bli av, om den där bilen dyker upp.
  Påsättning :) de var speciella bussar undrar om de finns sånna här.
  De här biltvättarna som ploppat upp överralt brukar jag faktiskt utnyttja. De är billigt och de blir kanonbra. Så slipper man krypa omkring själv under säte o allt. Ja de göra hela bilen för några hundralappar. Perfekt.
  Din sjukgymnast skulle jag aldrig våga gå till om han/hon skulle ge massage. Hua jedamej :)
  Kanonbra skyltar.
  Kramiz

 8. Karin Eklund

  Ni är verkligen på G i dina trakter, alltid är något på gång. Och på gång ska du givetvis vara när Trygghetsvandringen går av stapeln och din lapp i fickan ska du ha med. Den sjukgymnasten har snudd på sjuk humor eller hur?
  Fantastiska skyltar som vanligt Paula, den ena värre än den andra haha…du är för härlig!

 9. Haha! Dyrt med handtvätten kan man tycka. Du hittar om vanligt hur många fyndiga skyltar som helst.
  Kram

 10. Sjukgymnasten tycks ha en härlig humor :-D
  Ooops… Påsättning bak? ;-)
  Handtvätten var lite i dyraste laget, kanske har dom nån extra fin sprit att bjuda på?

  Ha en bra start på veckan!

 11. Vilka fullträffar – som det brukar vara hos dig! Den där brutala sjukgymnastskylten är trots allt lite lockande. Tänk att få ryggraden sådär ordentligt utsträckt! Ja inte så att skinnet spricker kanske, men nästan …

 12. Tack, Paula både för goa skratt och för att det är roligt att läsa/se vad som händer hos dig.
  Båda evenemangen i din by verkar lockande och förhoppningsvis har snön då försvunnit. Påsättning genom bakdörren. Hmmm…..Undrar hur det går till. Hos oss står det påstigning… Men även det kan man ju grunna på. Handtvätten känns dyr men kanske sprit ingår och ev. manikyr.
  Sjukgymnasten verkar väl ambitiös….
  Tankar och kram

 13. Oj vilka häftiga skyltar. Sjukgymnasten vill ja inte gå till och handtvätten känns lite dyr. Påsättning bak haha hur går det till.
  Kramar från oss

 14. Jag vet inte vad trygghetsvandring är för något men kanske ingår info från polis, brandskydd etc. Det är säkert bra att delta i den vandringen.
  Hahaha, jättekul som vanligt. Den sjukgymnasten skulle jag nog fundera ett tag på om jag ville anlita :D Inte heller skulle jag vilja veta hur det fungerar vid bakdörren. Jag konstaterar även att det är bra att ha handsprit i fickan så slipper man dyr handtvätt.
  Kram

 15. Personalen har snygga jackor på Ludvika kommun. :-) Bra med trygghetsvandringar som sker lite då och då i vår kommun.
  De tre sista skyltarna var häftiga! Bussbolaget bör nog ändra sin text. :-)
  Hehe…handtvätt idag har fått en annan betydelse än vad skylten avser.

Kommentera