skyltsöndag

Skyltsöndag # 382

Av
den
4 september 2022

Jag har visat vår söta bokbuss förut…

..men här kommer en repris, barnen kan sitta på filten i gräset och läsa sagoböcker!

Dessa boktitlar hämtade jag hem den här veckan

Läsning är min avkoppling, jag behöver ingen annan retreat

Fick ett rabatterbjudande från Smakbox. Jag hade en prenumeration innan pandemin, nu kände jag för att åter testa lite nya produkter.

Här på landet har vi inte så stort utbud av varor så det kan vara lite skoj, här syns en del av innehållet, jag har valt måltidsboxen så jag ska slippa få godis och snacks, men visst fanns det med såna produkter också.

BP förvaltar skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

TAGS
11 kommentarer
 1. Svara

  Minton

  4 september 2022

  Bokbussen är så fin och trevligt med filten för barnen. Har också läsning som avkoppling och inget annat. Smakboxen har jag inte sett men säkert bra när det inte finns någon större matbutik.
  Kramar från oss

 2. Svara

  Mia

  4 september 2022

  Åh vad jag saknar en bokbuss här ute på vischan! Er buss är verkligen gullig om man kan säga så om en buss 🙂 Kul med nya böcker också.
  Smakbox har jag glömt att jag testat för länge sen, det kanske är en idé att testa igen?
  Kram på’re

 3. Svara

  Äventyret framtiden

  4 september 2022

  Den bokbussen tål att visas flera gånger om, den är så fin och bara det att barnen har en egen filt utanför att sitta och läsa på är toppen!
  Du fick mycket spännande läsning med dig hem. Inte en enda av böckerna känner jag igen så jag kommer att följa dina inlägg om boktips framöver lite extra noga.
  Mycket smått och gott fick du hem i den smaklådan, förstår att det behövs lite extra när du bor avsides och långt borta från butiker med dittan och dattan.
  Ha det gott Paula!

 4. Svara

  LillaSyster

  4 september 2022

  Så fin er bokbussen är, här är den målad i en märklig färg så att den är svår att upptäcka iallafall i trafiken. Smakbox inget vi testat, men jag läste om det hos Guldkryckan. Ha en bra kväll!

 5. Svara

  BP

  4 september 2022

  Bokbussen är verkligen söt. Suveränt att barnen kan läsa sagoböcker på täcket där. Det har jag aldrig sett. Så smart! Sedan ska jag läsa din bokrecension om “Fältstudie om ukrainskt sex” – hahaha:-)
  Nej, retreat är inget för mig heller, men jag måste medge att 200 kronor är väldigt billigt för det man får.
  Den där smakboxen innehöll massvis med gott – förutom havredrycken. Hoppas att du även betygsätter den. Havredrycker är inte alls i min smak. Tycker att man våldtar kaffe med dessa drycker…
  Tusen tack för en toppen skyltning och länken:-)

 6. Svara

  Ditte

  4 september 2022

  Snyggt och roligt skyltat.
  Vad trevligt med bokbussen och en hel del varierat fick du till. Bokbussen är så fin och väldigt roligt att den kommer och är väntad.
  Retreat har jag testat en gång i ett buddistiskt kloster i Thailand. Intressant, om inte annat. Och en erfarenhet/upplevelse rikare.
  Vad gäller en “Smakbox” har jag aldrig fått något erbjudande. Kul om du berättar mer.SEr ju varorna men de kan man ju inte direkt leva på. Eller?
  Kram

 7. Svara

  Anki

  5 september 2022

  Bokbussen är verkligen söt! Fint med filten där också – kanske inte just nu, men när det var sommar 🙂
  Har funderat på att testa sån där Smakbox … ska kolla.
  Minns du att vi pratade om en bok jag skickade dig för länge sen … och som du gav tillbaka till mig och sa att du föredrog böcker om “vanliga” människor? Det var just denna bok av Göran Redin! Får se om du ändrat dig …
  Ha en fin måndag!
  Kram

 8. Svara

  Ibod11 - Ingrid

  5 september 2022

  Bokbussen är jättefin och vilken bra idé att lägga ut en filt och några böcker i gräset. Kanske börjar det bli lite kyligt att sitta där men solen värmer nog kanske tillräckligt.
  Jag behöver inte heller någon gemensam tystnad som retreat utan jag fixar det jag behöver på egen hand. Men jag tycker ändå att initiativet är bra och det finns säkert många som har svårt att koppla av utan hjälp.
  Kul med smakbox och kanske hittar du nya favoriter 😀
  Kram

 9. Svara

  byblixtra

  5 september 2022

  Så fin bokbuss och kul idé att låta barnen läsa böcker intill på en filt.
  Du hittade många böcker och det är risken med att besöka ett bibliotek eller bokbuss. 😉 Det gäller ju att hinna läsa ut dem också.
  Retreat skulle vara intressant att testa och här fick man ju skapa, yoga eller läsa. Tror inte att det är så på alla retreat men håller med dig om att läsning är avkoppling.
  Smakbox har jag inte testat så bra att få se vad de kan innehålla.

 10. Svara

  Åke

  5 september 2022

  Men havredryck!!! Smakar det? Säga vad man vill om Svenska Kyrkan med dom kan dom. Bokbussen var söt ja självklart.

 11. Svara

  KajsaLisa

  5 september 2022

  Själv har jag nära till böcker, men en bokbuss är en bra ide.
  Smakbox lät spännande.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 158
 • 189
 • 1 654 992
 • 5 128
 • 66 118
Sök här