skyltsöndag

Skyltsöndag # 456

Av
den
4 februari 2024

Idag tackar jag särskilt för den eminenta anslagstavlan nere vid Slussen, jag hade väldigt dåligt med skyltmaterial, men det fina soliga vintervädret lockade oss idag ner till sjön och där fann jag alster minsann:

För den som vill hitta på något att göra finns det alltid att välja på,

Thai chi har jag gått på för många herrans år sedan, det var inte så ansträngande med de olika poserna.

Vi har inte soppteater som i Stockholm men väl kultursoppa, skillnaden kanske inte är så stor..

En riktigt snygg affisch om ni frågar mig!

Utan att veta om det har barnbarnet Simon medverkat till veckans skyltskörd med det här fotot från Kiruna som jag tycker passar perfekt!
BP förvaltar skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

TAGS
13 kommentarer
 1. Svara

  Minton

  4 februari 2024

  Härliga skyltar med trevliga arrangemang. Bilden från Kiruna är fin med snöskulptur. Hat besökt Jokkmokks marknad, ishotellet och Kiruna. Många fantastiska skulpturer i is och snö.
  Kramar från oss

 2. Svara

  Äventyret Framtiden

  4 februari 2024

  Bra och mycket intressanta skyltar. Synd att vi bor så långt ifrån varandra du och jag annars kunde vi gå tillsammans på allt det roliga.

  Kram från Gränden

 3. Svara

  BP

  4 februari 2024

  Falun är verkligen ett kulturellt eldorado och därmed en guldgruva för Skyltsöndagen:-)
  Tai chi låter som ett grönt te, men efter att jag googlat förstår jag att det innehåller Qi Gong, och det vet jag vad det är. Alla i Kina utöver ju denna “gymnastik”.
  Kultursoppan påminner mig först och främst om Ditte som ju tillsammans med sin kopmpis regelbundet besöker soppteatern i Stadsteatern. Kul att det finns nåt liknande i Falun.
  Affischen för Sally Jones är enastående!!!
  Och snö-/isskulpturen från Kiruna är helt underbar. Du har uppfostrat barnbarnet väldigt bra måste jag säger. Vid det här laget vet han nog vad ordet “bloggfoder” betyder och att han ska fortsätta leverera till sin mormor:-) Hr förresten en känsla att Simon gillar Kiruna. Exotiskt är ju bara förnamnet för en AIKare från Solna;-)

  Tusen tack för länken och en härlig Skyltsöndag med röd tråd:-)

 4. Svara

  byblixtra

  4 februari 2024

  Det är guld med analoga anslagstavlor. 🙂
  Kultursoppa gillar jag.
  Det var snöfestival i förra veckan i Kiruna och kvinnohuvudet på bilden var publikens favorit och jag kan bara hålla med dem.

 5. Svara

  LillaSyster

  4 februari 2024

  Simons bidrag är verkligen maffigt, fantastisk snöskulptur.
  Tai chi , undrar om inte jag testade det i början av 2000- talet, men det gick lite för långsamt- jag vill ju ha mer fart på träningen. Ha en bra start på veckan imorgon =) kram

 6. Svara

  Ditte

  4 februari 2024

  Vad trevligt med en promenad i det fina vädret och likaså att samtidigt få in lite skyltar! Så roligt att det finns så stort kulturutbud i din stad. Du har ju åd och då berättat om olika saker men alltid roligt att ta del av det du visar. Kultursoppa och Soppteater som Stadsteatern här serverar är säkert liknande. Och jag tycker det är ett bra koncept. Hyfsat i pris och trevlig och omväxlande underhållning. Har ett antal föreställningar inbokade i februari och mars.
  Vilken fin bild/skylt Simon bidrog med. En riktigt häftig snöskulptur.
  Många tankar och en varm kram. Önskar dig en bra vecka.

 7. Svara

  Anna-Lena

  5 februari 2024

  Kultursoppa har det funnits många år i Falun. Och jag har aldrig besökt den. Nu tycker jag att det var synd, jag skulle säkert uppskatta nu.
  Kul att få se bilder från Kiruna. Det händer inte så ofta.

 8. Svara

  Anki

  5 februari 2024

  En härlig skyltmix … och den där kultursoppan verkar lite spännande 🙂 Simons Kirunabidrag är snyggt!
  Ha nu en bra måndag!
  Kram

 9. Svara

  Klimakteriehäxan

  5 februari 2024

  Du milde tid, det händer mycket i Falun!!!

 10. Svara

  Ibod11 - Ingrid

  5 februari 2024

  Anslagstavlor är bra på flera sätt och ett perfekt ställe att hitta bidrag till skyltningen. Det händer en hel del och kultursoppa låter väldigt trevligt. Kanske blir du sugen att besöka något event. Tai chi har jag provat på lite grann och några av rörelserna gillade jag och höll på med ganska länge. Fin bild från barnbarnet och han bidrar nog gärna till din skyltning 😀
  Kram

 11. Svara

  Åke

  6 februari 2024

  Skyltar som säger mycket. Bra där. Jag sov bort söndagen, tror kag fick för mycket av min utav melodifestivalen. Men jag är glad att det hela är över nu och att du fick en vinnare.

 12. Svara

  Åke

  6 februari 2024

  Jäklar hur paddan stavar . Vi fick en vinnare ska det stå.

 13. Svara

  Susjos

  6 februari 2024

  Jösses så kulturellt det är i Falun, underbart! Thai Chi låter verkligen som en tesort som BP skrev! Fotot från Kiruna är ju underbart, snyggt skyltat!
  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 107
 • 138
 • 1 654 183
 • 5 124
 • 66 091
Sök här