skyltsöndag

Skyltsöndag # 460

Av
den
3 mars 2024

Idag går jag ut stenhårt med…


den huvudlösa mannen som skrämmer slag på mig varje gång jag kommer till kassorna på Willys! Dessutom står det inte bara en utan två huvudlösa gubbar där sida vid sida! Ännu har jag inte sett någon ställa sig bakom skylten för att bli förevigad….och jag kan lova att det inte blir jag!


Muminpappa ser stolt ut över de nya Mumin-muggarna


Igår tog flickorna med mig till Pinchos efter vi avslutat vår shoppingrunda.

Det var ett nytt spännande ställe för mig, jag berättar mer i nästa blogg, jag hade inte fixat detta om jag gått in där ensam, ingen cirkusdirektör tog upp beställning, den fick man göra i appen, känner mig numera allt oftare stenålders…

Snurrig i bollen blev jag trots noll intag av alkohol!

BP förvaltar skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

TAGS
15 kommentarer
 1. Svara

  Minton

  3 mars 2024

  Häftiga skyltar och muminpappan med muggar är så fin. Håller med dig det är så mycket tekniskt som jag inte klarar..
  Kramar från oss

 2. Svara

  KajsaLisa

  3 mars 2024

  Vem vill se ut som honom 🙂 Jag var själv och kollade in gratis muminmuggar i Lördags. Finns i min Skyltsöndag. Men det har inget med din ålder att göra, stor skylt om någon cirkusdirektör, sen en jävla app, heltöntigt.
  Den blåa drinken såg god ut.

 3. Svara

  Znogge

  3 mars 2024

  Snyggt skyltat i dag! Jag tror inte jag tänker låta mig förevigas på Willy’s heller faktiskt. Pinchos har jag aldrig varit på och är väl snart ensam om det. Får läsa din rapport!

 4. Svara

  LillaSyster

  3 mars 2024

  Vi har en Pinchos i stan, men inget jag besökt. Har förstått att det är en populär restaurang om man har småbarn =)
  Klart att Muminpappan är stolt över nya muggar.
  Ha en nu en fin ny vecka imorgon.

 5. Svara

  Äventyret Framtiden

  3 mars 2024

  Huvudlöst, haha, Tur att man inte går där när det är natt.
  Snygga skyltar från början till slut. Pinchos har jag hört talas om men det stannar nog vid det för min del, skulle jag tro.
  Kram från gränden.

 6. Svara

  Åke

  3 mars 2024

  Ingen alkohol, starkt jobbat. Man kan ha kul utan sprit har jag hört 😉 Pinchos koncept gillar jag… men inte varit dit på säkert över ett år sedan… det var sommar, men det var inte i somras kommer jag på nu… jaså alla kan jobba på Willys 🙂 Det måste jag testa. Önskar dig en trevlig vecka.

 7. Svara

  BP

  3 mars 2024

  Bra där Paula! Ännu bättre att dina tjejer introducerar dig till senaste nyheterna i restaurangbranschen:-) Förresten ska Pinchos även öppna i Täby Centrum den här månaden, men Falun är återigen ett steg förre:-)
  Willy:s är inte en av mina favvo butikerna, just för att där ALDRIG finns personal tillgänglig. Undantag på PostNords utlämningsställe i lokalen. Och där hag jag ju inget val om man säger så;-) Huvudlöst – hahaha:-)
  Och om du frågar mig, vilket du troligen inte gör, så borde alkoholfria drinkar förbjudas. Kalla dom nåt annat då;-)

  Tusen tack för att du skyltar och länkar. Du är bäst:-)

 8. Svara

  Anki

  4 mars 2024

  Hm … stenålders är precis hur man känner sig emellanåt! Pinchos är obekant för mig, men inget jag direkt saknar. Blå drink … med eller utan alkohol ser lite läskigt ut!
  Ha en bra måndag!
  Kram

 9. Svara

  byblixtra

  4 mars 2024

  Det var ett udda sätt att rekrytera personal. Lite makaber skyltning av Willys.
  Fin skyltning för Muminmuggarna.
  Jag har inte besökt Pinchos men känner till deras koncept. Blir intressant att läsa ditt inlägg.

 10. Svara

  Susie på Stjärnarve...

  4 mars 2024

  Det här med it-teknik är “kul”! Har under 3-4 dagar fått c:a 40 mail på mobilen som jag varken kunde öppna eller ta bort. Till slut var jag på gång att stänga ner mobilen, men kom på att jag skulle gå in på datorn och ta bort mailen där. Vilket gick! Så nu har jag inga mail på mobilen, men räknar med att det kommer bli problem igen!!
  KRAM-SUSIE

 11. Svara

  Synnøve Irene Kjerstad

  4 mars 2024

  Helt klart coola skyltar… men huvudlösa gubbar på affären är inte någon hit!
  Den drinken såg god ut.
  Idag ska jag till frissan. Får se hur det blir. Ska donera mitt långa hår igen.

 12. Svara

  Åsa Danielsson (Angelgirl)

  4 mars 2024

  Haha.. dessa huvudlösa herrar har vi inte hos oss i Timrå, då har dom gömt dom nånstans! Muminpappa bör vara stolt för sina muggar – dom är fina! 🙂

  Vad det gäller Pinchos är det super god mat i små portioner som gör att man kan beställa in massor av olika små tallrikar! Jag gillar detta och vad det gäller att beställa från en app är inte svårare än att blogga 🙂

  Ha en fin vecka! 🙂

 13. Svara

  Anette Nordström

  4 mars 2024

  Jag blev nyligen bjuden på Pinchos och en ung flicka visade oss hur man ska göra. Det var sååå gott så jag kommer absolut gå dit igen.
  De där huvudlösa gubbarna på Willys. Synd att jag inte var där. Jag är väldigt kort (151 cm) så det skulle varit roligt att ställa sig bakom och du tog kort. Kunde blivit en rolig bild.

 14. Svara

  Mia

  4 mars 2024

  Mumin, älskade Muminpappa, vad trevligt att han får göra reklam för de nya muggarna 🙂
  Huvudlösa män har man ju träffat på en del, dock inte bokstavligen! Tack o lov!
  Pinchos finns i Umeå men jag har aldrig varit där och lär nog inte komma dit heller eftersom jag bara åker in till stan när jag har ett ärende, uträttar det och åker snarast hem igen! Så tråkig är jag 🙂 Kram på´re

 15. Svara

  Ibod11 - Ingrid

  4 mars 2024

  Jag skulle också ha hajat till om jag fick syn på en huvudlös person men kanske är det just det som är meningen…att man ska reagera och lägga märke till att de behöver folk i sommar. Muminmuggarna är fina men alldeles för dyra för att jag ska kosta på mig några. Jag skulle vara så rädd om dem så att jag därför skulle klanta till det och ha sönder dem.
  Hahaha, jag drar mig också för att gå in på ställen där jag inte förstår hur jag ska bete mig 😀 Men jag tyckte att du fixade beställningen via nätet perfekt när vi skulle till Max här.
  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 147
 • 497
 • 1 652 569
 • 5 119
 • 66 012
Sök här