Bloggen GemsWeekly

Snacket 11 Foto

Av
den
6 maj 2012

1. Hur ofta fotograferar du, vad?

Jag fotar min vardag nästan varje dag, ofta pälsklingarna!

2. Vad har du för typ av kamera/kameror?

Jag har en enkel kompaktkamera Panasonic DMC-TZ5 med några år på nacken. Jag är tekniskt obegåvad och det vore bortkastade pengar att investera i en dyr fin systemkamera. Dessutom vill jag ha en kamera som får plats i fickan så den alltid kan hänga med!

3. Framkallar du dina digitala foton eller hur förvarar du dem?

Tyvärr har jag inte gjort det, dels av kostnadsskäl men också för att det bara inte blivit av. Jag spar bilderna på extern hårddisk.

4. Tar du oftare kort nu än du gjorde innan det kom digitala kameror?

Absolut gör jag det, gör inte alla det? Billigare, enklare och mera lättillgängligt. Världen har blivit digitaliserad.

5. Vad fotograferade du senast?

Gjorde ett försök att fota den gigantiska fullmånen igår kväll, kan väl säga att jag sett bättre resultat i tidningarna! Den var maffigast när den hängde långt ner men då var det fortfarande ljust ute, senare på kvällen tedde den sig mindre då den stod högre upp på himlen.

Vill du också vara med i Snacket? Det kan du göra här hos Milo

TAGS
3 kommentarer
 1. Svara

  annette

  6 maj 2012

  Helt rätt av DEj att ha en kompaktkamera som Du kan ha i fickan, för hur sjutton skulle Du kunna ha ngt annat när Du hund med ut på promenaderna.
  Och Du har lärt Dej den kamera Du har mycket bra, för Du tar väldigt fina bilder, och visst fotar man mycket mer nu med det digitala, är ju bara att knäppa och sedan sortera bort det som inte är önskvärt.
  Boken i förra inlägget har jag läst, gav mej ganska så mycket då jag varit lite intresserad av att veta mer om honom, gillar honom skarpt;)

  Kramen!

 2. Svara

  lisa

  6 maj 2012

  Oj viken härlig bild på Torsten o Blinka. Men så stor Torsten är. En riktig bamse. Visst är månen vacker. Ha det så gott. Kram Lisa

 3. Svara

  Ragnvi

  7 maj 2012

  Morning i Pörtet! Nu är det illa…jag har inte sett månen! Är så trött så jag hinner banne mig somna innan det blir mörkt känns det som…
  Jag är som du…vill ha en kamera i fickan! Fast det blir inte mycket fotat nu för tiden…
  Kramen!
  Ragnvi

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 497
 • 520
 • 1 640 689
 • 5 101
 • 65 737
Sök här