Söndags-smakbit 25 mars

Som vanligt på söndag så har jag två tema-inlägg.

Bloggen Betraktelser ger oss varje söndag chansen att publicera ett litet smakprov ur en bok vi läser.

Jag läser Sargad av Flynn Berry

“Han gick hem efteråt, tror jag. Han duschade och tvättade sina kläder. Det var troligen säkrare att göra det här än någon annanstans. Han måste ha lämnat spår efter sig överallt, i ledningarna, i golvspringorna. Polisen sökte inte tillräckligt noga efter tekniska bevis. De finns där någonstans, i rören, och de borde ha rivit hela huset för att komma åt det.
Innan jag ger mig av går jag tillbaka till boden och hämtar en sekatör och sedan beskär jag körsbärsträdet tills det knappt år något kvar av det.”

0

20 Comments:

 1. jag lämnar inga spår efter mig heller

 2. Tack för smakbiten. Den här står oläst i hyllan

 3. Det så ut som en bok jeg ville like, bare av å se på coveret :-) Noen ganger stemmer det og noen ganger tar jeg feil.
  Ha en riktig fin palmesøndag!

 4. Den har jag tänkt läsa nu i april :)

 5. Haha. När jag läste din rubrik, tänkte jag genast att jag ska berätta att idag blir det kyckling här hos oss. Men sen förstod jag förstås att det var något helt annat du ville berätta. Spännande ser den ut att vara och välskriven.
  Ha det allra bäst! <3

 6. Tack för smakbiten, den boken hade jag inte läst förr.

 7. Hade inte hört talas om boken tidigare. Tack för smakbiten.

 8. Tack för smakbiten!

 9. Tack för smakbiten. Den boken har man sett lite här och var sista tiden.

 10. Boken har jag sett men inte läst. Tack för spännandesmakprov!

 11. Låter spännande! Tack för smakbiten.

 12. Lite nyfiken på den här. Tack för smakbiten!

 13. Takker for smakebit, virker som en spennende bok :))

 14. Tack för smakebiten, den väntar på mig i hyllan.

 15. helt okänd bok för mig. tack för smakebiten!

 16. Stackars körsbärsträd ;)

 17. Samma beskärningsmetod som Anders… ;-)

  Tack för smakbiten!

 18. Spännande grejer!

Kommentera