Läst

Söndags-smakbit # 39

Av
den
2 oktober 2022

 

 

Bloggen Betraktelser ger oss på söndagar chansen att publicera ett litet smakprov ur en bok vi läser.
Där får du många spännande boktitlar att kika närmare på.

Den bok jag läser på engelska nu heter Apples never fall och är skriven av Liane Moriarty

Titeln är länkad till förlaget där du kan läsa mer.

Smakbit sid. 13

“Yesterday she´d woken from a nap in a panic, thinking she´d forgotten to pick up one of the children from school. It took her a good minute to remember that all of her children were adults now, adults with wrinkles and mortgages, degrees and travel plans.
It made her wonder if she had dementia. Her friend Linda, who worked at a nursing home, said a wave of restlessness swept through the place at school pick-up time each day as the elderly ladies became agitated, convinced they should be rushing to collect long since grown children.”

TAGS
10 kommentarer
 1. Svara

  Lottens Bokblogg

  2 oktober 2022

  Åh, den här står på min önskelista. Tack för smakbiten!

 2. Svara

  Kicki

  2 oktober 2022

  Den boken står redan i min boklista över böcker som jag vill lyssna på, men jag håller mig till svenska 😉

 3. Svara

  A ROOM OF MY OWN

  2 oktober 2022

  den boken skulle jag vilja läsa! tack för smakebiten!

 4. Svara

  Hanneles bokparadis

  2 oktober 2022

  Äktenskapsporträtt? Tack för smakbiten, trevlig söndag.

 5. Svara

  Bokdivisionen

  2 oktober 2022

  Tror aldrig jag läst Moriarty men jag känner ju till henne!

 6. Svara

  Lena

  2 oktober 2022

  Har ett par böcker av författaren i min bokhylla men har inte läst dem. Tack för smakbiten.

 7. Svara

  Cinnamon

  2 oktober 2022

  Tack för smakbiten! Är lite sugen på att läsa den.

 8. Svara

  Ditte

  2 oktober 2022

  Tack för smakprovet. Har hört talas om boken men inte läst den. Finns nu antecknad.
  Kram

 9. Svara

  Monika

  3 oktober 2022

  Nu blev jag påmind om att jag fortfarande inte har läst något av Liane Moriarty, men jag har en av hennes böcker på läsplattan.

 10. Svara

  Åsa

  5 oktober 2022

  Tack för smakbiten. Läst en bok av författaren, men den där kände jag inte till.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 208
 • 364
 • 1 627 645
 • 5 072
 • 65 414
Sök här